• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPRAHA 9 - Vysočany, Libeň, Prosek atd.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    TETA_JELENA: hmm dik za rio, jestli bude nekdy cas, tak urcite vyzkousim...
    cerreto asi neni uplne na denni obedy ne? jakoze obed za 200 fakt nedavam
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    TANGERINE: a kruci.. ;)
    TANGERINE
    TANGERINE --- ---
    TETA_JELENA: Ta vege jídelna je super, + je to hooodně levný!

Jinak díky za založení týhle diskuze :) Teď už jsem si 100% jistá, že bydlím hned vedle Kasumi :D
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    v cortezi jsem jednou byla na pracovnim obede a nijak me to teda nenadchlo
    ale jsou to tak 4 roky zpatky.. ty jo, ten cas leti..
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    MIKEFINDER: aha, tak zmýlená neplatí :-P asi jsem nikdy nedošel dál do pivovaru ..
    MIKEFINDER
    MIKEFINDER --- ---
    SPIDERMANOLOG: Cortéz je na hlavní ulici (Freyova), ti maj zahrádku srandovní. V parku je to z druhé strany...
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    ANYNA: já si to pamatuju jako Corteze, ale byl jsem tam asi dvakrát a ani jednou mě to neuchvátilo - a srovnání vedle s Peckama, to se nedá - Peckovi jednoznačně vedou ;-)
    ANYNA: já vim, nebudu dělat, že jsem překvapenej :-D
    ANYNA
    ANYNA --- ---
    SPIDERMANOLOG: Tak já jako zaměstnanec coveru to vím samozřejmě taky :D jj taky chodím k peckům se psem a nidky nebyl problém i když je někdy fakt neposedná :D
    ANYNA
    ANYNA --- ---
    MIKEFINDER: jj na zahrádce je to občas srnada...mají skvělou zahrádku. Ono jak se to změnilo na hokojevou hospodu tak to není ono, dřív se mi tam líbilo víc. Neříkám že pivko tam ej katastrofa ale ve srovnání s peckama vyhravávají peckovi :D mluvím teda o 10°. Ale když si mám na vysočanech vybrat kam jít, jsou to vždycky tahle dvě hospody :)
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    ANYNA: o Coveru vim samozřejmě ;-) a taky vim tajemství že se přestěhoval jen o kus dál, na Rajskou zahradu :-P

jinak se psama U Pecků vždycky v pohodě, vevnitř i venku - vstřícná obsluha, i napít dostali pejci ..
    MIKEFINDER
    MIKEFINDER --- ---
    ANYNA: Tak jo :) Restauraci v parku u vys. pivovaru jsme vždy říkali pod kaštanama (obzváště na podzim je sranda, jak to padá do piva). To se museli zhoršit, mě tam plznička vždy chutnala.
    ANYNA
    ANYNA --- ---
    MIKEFINDER: No tak někdy můžem zajít spolu na jedno :D já jdu většinou se psem a po delší procházce končím obyvkle tam :D Případně restaurace v parku u vysočasnkého pivovaru, ale tam je s pivkem chuťově slabší.. s obsluhou problém nemám
    MIKEFINDER
    MIKEFINDER --- ---
    TETA_JELENA: Pro mě také, ale už jsem tam asi třič tvrtě roku nebyl. Servis profi. Když už jsme na Sokolovské, tak jsem párkrát byl tu: http://www.klidpopraci.cz/ ale jen na pivku, takže jídlo nekomentuji.
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    pro me vzdycky bylo top Cerreto.
    MIKEFINDER
    MIKEFINDER --- ---
    ANYNA: Také to na mě dělalo podobný dojem - dali jsme prachy do interiéru a zbytek se už nějak poddá... Já tam byl nějak v předvánoční době, bylo narváno, jak se lidi před koncem roku ještě musej vidět, tak jsme po krátkém úsečném rozhovoru s obsluhou na téma volné místo skončili u pecků. Tam je to za mě také dobré, také chodím dolů.
    ANYNA
    ANYNA --- ---
    SPIDERMANOLOG: coverplace na vysocanech uz nejefunguje ani fungovat nebude ;-)
    ANYNA
    ANYNA --- ---
    MIKEFINDER: U hubatku jsem byla jednou cca pul roku zpatky...popravdě žádný zázrak... pivko podmíra jak prase, jidlo ušlo, ale obsluha opravdu neochotná. Nevím jak ej to tam teď za mě doporučuji restaurace u pecků - spodní patro..nahoře je spíš pivnice a z druhé strany přes dvůr mají ještě jedu ,,hospůdku,, Tankové pivko a s jídlem jsem byla taky vždy spokojena o obsluze ani nemluvím... ta je za mě téměř vždy na 1
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    coz mi pripomina, ze posledni dobou chodime do huang he o vikendu
    jejich krevety se secchuanskym peprem jsou fantasticky
    Čínská restaurace Huang He 布拉格黄河饭店
    http://www.huanghe.cz/

polivky me tam moc neberou a jine jidlo jsem tam snad jeset nemela :D
    proste ty krevety jsou top
    MIKEFINDER
    MIKEFINDER --- ---
    KASUMI: Radnice je dobrá, kousek dál je toto: http://www.uhubatku.cz/ Dřív vyhlášený pivní pajz, teď se dívám, že poď ně patří i pizzerie Sonno di Forno vedle (tam jsem dřív chodil na obědy a mají pěknou zahrádku). Nemáte teď někdo zkušenost, ať už s pizzeríí nebo s restaurací?
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    TETA_JELENA: k hádkám zatim doufám nedošlo ani nedojde - jen vysvětlování pohledů na svět ;-)

KASUMI: souhlas, dobře tam vaří i pivo točí ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam