• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPRAHA 9 - Vysočany, Libeň, Prosek atd.
    Zadny takovy klub k MCP9 jsem tu nenasla, takze jako jine "mestske" kluby - restaurace, obchody, zajimava mista.. :)

[ Severní město - život na severu Prahy ]
    rozbalit záhlaví
    GEE
    GEE --- ---
    ANYNA: To uz je hodne s krizkem po funuse. Sbirali jsme u Kbelskyho letiste a susili...
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    ANYNA: myslím, že už jdeš trošku s křížkem po funuse, minimálně tady na devítce už je vše odkvetlé
    ANYNA
    ANYNA --- ---
    Nějaký tip, kde jít na květy bezu černého? Ne kolem silnic atd...chtěla bych zkusit sirup :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    TOMMY_: mmch asi zmenis souseda na parkovani.. pokud teda neslo o tvoje.. potkala jsem tam nejaky lidi a realitak jim ukazoval to vase parkovaci stani, ze tam budou stat.. a samozrejme jeho vyhoda je, ze je tam porad provoz :D oni proste umi prodat vse :D
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    Koupaliste je jedno na ladvi a jedno na stirce. Na stirce byva hodne narvano, na ladvi pocitove min lidi, ale zase malo stinu. Presto mam osobne radsi to ladvi
    IDLE
    IDLE --- ---
    KASUMI: Neoprén ti nepomůže, přes ten voda normálně protéká, i když pomaleji. Poohlédni se po suchém obleku. :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    TOMMY_: hele lidi se v tom koupou :) dva tydny zpatky se tam uz cachtali
    loni to cistili myslim... ale ja bych do toho nevlezla bez neoprenu :D
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    nekdo tip na koupaliste.. nebo neco kde se ted v tech vedrech smocit tady v okoli ? Co ten rybnik u kejrova parku ? je to totalni bahnak .. ? neni tady neco ? :)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    TETA_JELENA: he Rusaci? tak to by to vysvetlovalo :)) mne to prijde jako spis nepovedenej pokus o Mexiko, kterej si nekdo v pulce rozmyslel a udelal Italii rizlou Provance :)) a samo jsem jim rekla, ze ta ryba dobra nebyla.....
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    CMLKA: pomer cena X vykon mi prijde naprosto realna. My sedeli na zahradce, takze jsem moc z dekoraci nevidela. zase proc porad sedet v nejakym studenym minimalismu. A je pravda, ze kazdej ma rad neco jinyho.... Majitele jsou podle me rusove, takze tomu ten vnitrek odpovida. Me se na zahradce sedelo dobre, vino mi chutnalo, platila jsem malicko penez a testoviny jsem dostala dobry. Maso ani ryby nejim, takze nemuzu rict. Ale jakmile mam neco, co mi nechutna, tak to obsluze reknu. Za me na vino s kamoskou dobry, mam to vedle baraku a po poslednim fiasku v Cerretu jsem rada, ze je u nas neco novyho.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    TETA_JELENA: no my na obed a teda nic moc, ja mela tresku, ktera byla desne vysusena, kolegyne domaci pastu a prej ok...navic ta "krasna restaurace" je teda pro me absolutni designersky peklo, jako tak sflakany ruzny styly dohromady, to sem nevidela, uplne nesmyslny dekorace , pro me teda celkem zlo, jak v devadesatkach :))....ale na jidlo klidne jeste nekdy zajdu, to zase jo....
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    CMLKA: DOPORUCUJI. byli jsme tam uz 2x a obe jednoducha jidla, ktera vetsinou vsude zkurvi, byla super. navic krasna restaurace, hodne zastrcena, preju jim, at se rozjedou. Mila obsluha, ceny skvele.....

pokud by mel nekdo z vas spatny dojem, dejte mi vedet. ja jsem spokojena.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    tak uz ji mam
    Di CASA Ristorante
    http://www.dicasa.cz/
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    je tady někde kolem Harfy nová italská restaurace nevíte někdo kde a jaka?
    IDLE
    IDLE --- ---
    HARDCABB: Dík, tak to tam třeba někdy vlezem. :)
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    IDLE: takovej domaci podnik s velmi hlucnejma navstevnikama, ale je to tam hezky a varej fakt skvele, prijemny prekvapeni
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    KASUMI: no uz tu na to cekam, ze bude kam zajit pro dobroty, jinak v Harfe je to s jidlem fakt tragicky....jako nahore ty fast foody fakt hruza, to Culinary taky nic moc, ale tam ani nechodim spis, navic je to fakt dost drahy, pak je tu to Home Office, coz mi prijde jako dost navonena bida, jako jidlo kolem 130 a co jsem mela, tak bylo nedochuceny, jinak docela uchazejici Cesar, ale taky za 130,-
    kupodivu do Vistaru chodime asi nejvic nakonec :)) Maj dobry Bun cha a chutna mi tam vec, co se zcestne jmenuje Pho Bo mix, i kdyz to vubec polivka neni
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    KASUMI: to ale vypadá fakt hezky pěkně ;-)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    na Harfe otevrou COSTA coffee.. nad eskalatorama nad albertem
    a ve Fenixu otevreli
    Homepage - La Formaggeria
    http://www.laformaggeria.com/
    a https://www.facebook.com/fisheesCZ/?fref=ts
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    Pro mě to místo má bohužel kolem sebe auru tý děsný díry, která tam byla už od nepaměti. Budu se muset asi hodně přemlouvat, abych tam zašel :)
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    Mě to evokuje babiččiny buchty s povidlama, a ty byly vždycky mňamkový! ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam