• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPRAHA 9 - Vysočany, Libeň, Prosek atd.
    IDLE
    IDLE --- ---
    FREETEKK: Netuší, ale asi to bude na dlouho. Prý budou rádi, když do konce září stihnou aspoň jeden pruh pro busy.
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    netusi nekdo kdy se otevre estakada?
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Neviděl jste někdo mapku horní Libně (tzn. někde od Bulovky ke Kříži) jak se teď plánujou ty debilní modrý zóny? Na stránkách mají jen spodek..
    ASSID23
    ASSID23 --- ---
    LEDGE: na kávu do chlebíček store na náměstí dr.holého...
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    Barevná devítka – Prostor
    http://barevnadevitka.cz/prostor/

v sobotu 27.8. od 14hod
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    středa 24.8. od 19h bubeníci a fireshow sraz v parku Podviní!!!

Tribo Fuego - fireshow skupina
    http://www.tribofuego.org/srazy
    LEDGE
    LEDGE --- ---
    Ahoj stěhuju se na Divadlo Gong a chci se zeptat na dvě zásadní věci: Je v okolí nějaká super pekárna? Jsem dost chlebomil.. V "Káva a pečivo" je celkem ok, ale žádný zázrak taky ne.. A dá se někde v okolí sehnat dobrá káva? Nemyslím Starbucks nebo něco podobnýho na Harfě.. Myslím tím dobrá káva :) Nebo na kafe až do Karlína?

Jinak teda rozhodně doporučuju nově otevřenou Indickou restauraci na Vysočanský, nevím přesně jak se jmenuje, nemají ještě ani vývěsní štít, v nabídce jen 2 menu - vege a non-vege.. Ale obě naprosto skvělý, velká porce a za cca 110,-. Takovej podnik, kterej by se neztratil ani na Vinohradech :)
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    Včera jsme se toulali okolo českomoravské a zapadli nakonec do Šnytu. Příjemné prostředí i obsluha, Lobkowicz nejak zvlast v oblibe nemam, ale tam mi fakt chutnal, vyzkousel jsem vsechny a 14ka IPA teda naklada :) Dali jsme i jídlo, vege testoviny, šopák a opecene brambory, celkem to ušlo ale tezko rict co jina jidla (maso nejime, tak treba nekdo dalsi poreferuje).
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    KASUMI: uz jsem ji testla a prisla mi malicko moc mastna, ale je fakt, ze byla plna teda hodne vseho moznyho i shitake a tak....
    ANYNA
    ANYNA --- ---
    uplně náhodou neví někdo jestli není někde kolem 9ky hřiště na psí bull sporty? wall climbing, hight jump... jde mi teda především o stěnu :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    CMLKA: jen pozor, chteji 100 kc zalohu za misku, ale vraci :)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    KASUMI: ty jo, super, zachrana, kdyz se mi nechce nikam chodit daleko a nebo jdu sama....ja ten horejsek uz uplne odepsala...super
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    tak bun tom fakt vyborna, plna krevet, hub, rajcat, skvela chut.. 119 kc, spokojenost

KASUMI
    KASUMI --- ---
    tak na doporuceni kamu jsme vlezla do texicany na harfe.. vychvalovala to, ze ac se to tvari jako "mexicka", vlastni to vietnamec a vari tam i vietnamska jidla.. pho bo, bun tom, bun bo nam bo a jeste nejaky nudle
    dala jsem si vcera pho bo.. polevka dobra, hodne zeleneho (byt spis jarni cibulka nez koriandr), maso se temer rozpadalo a vypadalo slusne... jako proc ne...
    dneska zkusim bun tom.. snad..
    neni to nic, z ceho by se clovek posadil na zadek, ale tvari se to slusne..
    kamaradi si dali bun bo predevcirem a prej dobry.. a vcera mela kamaradka krevetove kari (thasjke, cervene) a byla nadsena.. krevet bylo pozehnane a majda moc dobra.. tak mozna to bude fakt slusny
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    to je docela voser, zrovna tou ulici jsem jezdil prakticky denne
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    Vysočanská ulice bude uzavřena minimálně měsíc – Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/domaci/410362-vysocanska-ulice-bude-uzavrena-minimalne-mesic.html
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    tak hlavně aby se to nepropadlo víc, takovej zborcenej svah až k tomu rybníčku pod silnicí - to by byla slušná mela ..
    IDLE
    IDLE --- ---
    Tady to mají vyfocené z větší blízkosti:

Vysočanská estakáda UZAVŘENA | Městská část Praha 9
    http://www.praha9.cz/o-praze-9/aktualne/vysocanska-estakada-uzavrena
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    to by nechtěl asi nikdo - ta díra vypadá fakt slušně velká ..
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    wow, kruty
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam