• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPRAHA 9 - Vysočany, Libeň, Prosek atd.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    IDLE: tak nejak mi to z informace "vynoruji se nam tady co par mesicu dutiny" neprislo, ale nevylucuju to.. .)
    IDLE
    IDLE --- ---
    KASUMI: Já myslela, že právě tohle dělají, ne?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    meli by to cely proverit sondama a ultrazvukem a proste komplet opravit :(
    IDLE
    IDLE --- ---
    HARDCABB: Už mě to nějak vůbec nepřekvapuje.
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    Pod Vysočanskou estakádou se opět objevila dutina, autobusy jezdí jinudy - iDNES.cz
    http://praha.idnes.cz/...ada-propad-vozovky-dbb-/praha-zpravy.aspx?c=A170208_112113_praha-zpravy_nub
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    ANYNA: klasicky reznictvi je u divadla gong vedle tesco express, presnej sortiment ale neznam
    N_I
    N_I --- ---
    Víc než třetina bytů v nedávno postaveném krajním domě luxusního komplexu Dock na Libeňském ostrově v Praze patří Rusům. Ten největší - střešní penthouse zabírající celé páté patro - však ruského majitele nemá.

Byt o ploše 247 metrů čtverečních a stometrovou terasou si za více než 36 milionů korun (za cenu šesti průměrných pražských bytů) koupil třiačtyřicetiletý byznysmen z Nigeru Hima Aboubakar.

Jeho jméno najdeme na seznamu obchodníků se zbraněmi, které úřady v sousední Nigérii vyšetřují v rozsáhlé kauze kolem nákupu zbraní, jimiž se armáda vyzbrojovala proti islamistům z Boko Haram.

Aboubakarovi vedle zmíněného penthousu, který byl zkolaudován teprve v druhé půlce loňského roku, patří ve stejném komplexu na druhém břehu vltavské zátoky ještě dva menší byty ve čtvrtém patře – jeden za téměř osm milionů korun, druhý v hodnotě 7,5 milionu.
    ANYNA
    ANYNA --- ---
    je někde na vysočanech klasické řeznictví, kde seženu třeba i kůže,vepřové nožky atd?
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    TETA_JELENA: tak to se mi fakt nechce....
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    CMLKA: ajooo. no ja nevim, to bych radsi neco upekla, kdyz bych to brala cenove.
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    TOMMY_: ja jsem od prvni tridy jezdila sama busem do druhy vesnice do skoly a zpatky sme chodili pesky.je to uz 30 let...znamena to neco?:)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    TETA_JELENA: jj ale jak sem psala, to nebude zrovna levne, kdyz potrebuju 40 kousku neceho....
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    CMLKA: pro me vynikajici.... http://www.kava-pecivo.cz/
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    N_I: jasny, no objednam olnine a jen vyzvednu....promyslim
    N_I
    N_I --- ---
    ne, ja s tebou na rande nejdu hele...
    a bacha maj tam takovy vachrlaty paletovy hipster doplnky co moc nedrzej tak at se moc nerozdovadite..:)
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    N_I: díky za tip, to vypada na rande v chlebíčkarně : )
    N_I
    N_I --- ---
    CMLKA: do liberskych lahudek samo obcas taky jdeme pro pecivo, salat nebo nejakou kravinu...chlebicky maj docela cajk vzdy...ale jednou za mesic mi to od nich bohate staci..navic tak protivny baby se jen tak nevidej..:)
    N_I
    N_I --- ---
    chlebíček store, nejsem vegan ale jejich avokadovej je moc dobrej...:)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    N_I: jo jeste me napadly Libersky lahudky, jako je to sice neco trochu jinyho, ale vlastne chlebicky jsou lepsi nez dortiky :)) a ty kolace maj taky docela pekny...briosky si tam obcas kupuju na snidani, takze to by asi taky slo....
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    N_I: kde tam jsou vegan chlebicky???
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam