• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPRAHA 9 - Vysočany, Libeň, Prosek atd.
    ANYNA
    ANYNA --- ---
    EXAGE: bydlim u vysocanskeho pivovaru kde uz zacinaji rodinne domy a tam problem nikdy nebyl. Co se tyka toho vzkvetani, hezky to udelali u rokytky smer hloubetin, novy rybnicek, park, detske hriste...
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    ANYNA: Jo? Já mám teda byt mezi Vysočanskou a Kolbenovou a kdykoli tam jedu, tak se tam parkuje pěkně blbě. Nicméně zóny globálně neschvaluju, máme je na Praze 6 a je to otrava (nemám tu trvalé bydliště, tak řeším složitě), nicméně tu zóny rezidentům pomohly.

Spíš mě sere, jak devítka vůbec nekvete, hnus, špína, cikani a flákači, rozpadlý tovární haly, nová výstavba jen za Pragovkou nebo u žel. trati, zcela bez koncepce. Brownfieldy hned za náměstím OSN furt nic... člověk musí jen zírat na postapokalyptickej pohled rozpadlých hal a zdi. Hlavně že Jarolím má furt teplej flek.

CHOZZE89
    CHOZZE89 --- ---
    Postupne to bude postupovat po cely P9.
    CHOZZE89
    CHOZZE89 --- ---
    Ale to se vedelo, cekalo se vlastne jen na dostaveni parkovaciho domu na Proseku u Billy.
    ANYNA
    ANYNA --- ---
    No tak to je pecka, x let si poxhvaluju jak se dobre ve vysocanech parkuje a jelikoz sem naplavenina nevim kde budu parkovat, pac se to tyka i me a okolnich ulic
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    zmrdi, podle me to na 9 neni treba a to dosavadni povoleni bylo dostacujici
    ANYNA
    ANYNA --- ---
    Muzu se zeptat proc hlidane, kdyz shanite jen takto kratce?
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    CHOZZE89: jj na to uz jsem rezignovala. Nasla jsem jedno co je hlidany, ale jen na dlouhodoby pronajmy mist
    CHOZZE89
    CHOZZE89 --- ---
    WITCHIE: Ja mam silnou pochybnost o tom, ze Fenix je hlidanej. Malo ktery parkoviste je oficialne hlidany (a tim padem ruci)
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    KASUMI: radsi bych nejakou alternativu bliz; pokud nebude misto ve Fenixu, uz nebudu mit moc cas na dalsi zdlouhavy prejizdeni, musim nekde byt na cas. Ale pripadne je to taky moznost, necham si holt vetsi casovou rezervu; dik.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    WITCHIE: Harfa na ceskomoravsky by nestacila? Jedna zastavka metra, da se dojit pesky.
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    HARDCABB: jj videla jsem to na jejich webu, je to o cca 150 mist min (z 600).. No tak snad.

Jinak jsem nasla jako alternativu Parking Peslova 20, znate nekdo?
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    ty garaze se zrovna rekonstruujou a je tam o dost min mista nez obvykle, ale myslim ze se vejdes
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    WITCHIE: pres pracovni tyden tam problem nebyva, o vikendu obcas jo, kdzy je nejaka vystava/kongres v clarionu
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    TRAGIKOMIX: to vypada fajn, diky. Zitra v 9 rano nebude problem s mistem?
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    WITCHIE: Fenix OC?
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    Prosim o radu: vite nekdo o placenem a hlidanem parkovisti nekde pobliz Vysocanske?
    Specha, potrebuju to na zitra.
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    U Rokytky v Libni umělci upozorňují na mizení městské divočiny ohrožené developerskými projekty | Radio Wave
    https://wave.rozhlas.cz/...tky-v-libni-umelci-upozornuji-na-mizeni-mestske-divociny-ohrozene-7955915
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    TETREV: my jsme tam lezli tak pred 20ti lety a ano, koleje tam vedli, ale uz tenkrat to bylo v hodne bidnym stavu. tezko rict, asi se zeptat pametnika.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam