• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPRAHA 9 - Vysočany, Libeň, Prosek atd.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    TRAGIKOMIX: "Agendu spojenou s registry řidičů, motorových a přípojných vozidel provádí na území hl. m. Prahy odbor dopravněsprávních činností Magistrátu hl. m. Prahy. Jednotlivé městské části tyto činnosti nevykonávají."
    [6506] Řidičské průkazy na území hlavního města Prahy | Aktualita
    https://www.praha21.cz/aktuality/6506-ridicske-prukazy-na-uzemi-hlavniho-mesta-prahy
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    Nevite kde na Praze 9 pozadat o vymenu ridicaku? Je to mozne na mestskem urade P9 - Sokolovská 14, 190 00 Praha 9-Vysočany?
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    kdybyste nevěděli, kam zmizli občané Prahy 9, tak jsou všichni v novým Lidlu na Vysočanský :D
    EXIS
    EXIS --- ---
    KASUMI: levné nejsou, ale do budoucna na sebe dozajista vydělají
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    EXIS: ted jsem na to koukala.. ale byt, co bych chtela, je hypo tak 50 mesicne, takze smolik :D
    EXIS
    EXIS --- ---
    KASUMI: YIT Hloubětín je fajn :)) už se tu těšíme, až se dostavíme zbylé etapy
    HNL
    HNL --- ---
    KASUMI: Do YIT Hloubětín se chodí bydlet, tedy aspoň myslím. Tohle jsou byty na pronájem, na utopení peněz. Když se komplet prodalo Bydlení na Krejcárku mezi železničním depem Libeň a Novovysočanskou, nemám srach že by tohle zůstalo ležet.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    HNL: vypada to, ze uz maji jen par volnych bytu

jako vzdyt je to drazsi jak YIT hloubetin a to je aspon z casti v zeleni ..
    HNL
    HNL --- ---
    KASUMI: Copak promovat,ale nacenit to tak. A ono se to prodá. Devátý div světa.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ty ses asi hodne pozitivni clovek :D
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    zas kdyz budes mit okna do ulice, budes moct delat krasny long exposure fotky z tech nekonecnejch kolon co tam jsou!
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    zlata skola pod oknama :D
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    vyskakuje na me ted reklama na tenhle projekt

a fakt musim rict, ze nechapu, jak maji nekteri lidi moral tohle promovat jako luxusni bydleni
    https://homeportal.cz/...-Odkaz&fbclid=IwAR1elcq7xY7cLYf0uuXp87vgg-axlgEqzHStbxBxIGW3l0xQrgCXn94WDDg

ps 113tis/m2
    pulka bytu cuci na krizovatku kbelska x podebradska x prumyslova
    jako tvl..

vzdycky, kdyz stojim na krizovatce na podebradske smer centrum a vidim, jak je to blizko te silnice, je mi uplne uzko z predstavy, ze bych tam mela bydlet

WASHO23
    WASHO23 --- ---
    přesně. má to ducha a ten tunel je super a fotogenickej. nechápu proč ho bourat když účel plní a pochybuju že s tou klenbou by bylo něco staticky špatně..
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    HARDCABB: Jezdil jsem roky do skoly... jediny na co vzpominam rad byly nadrazni smazeny hermeliny. A eidamky v housce.
    CHOZZE89
    CHOZZE89 --- ---
    HARDCABB: Jo, ja jo, blby je ze vzdycky kdyz se tak rozhodnu, tak tam bud nekdo skoci nebo se jim neco posere na trati ci nekdo ukradne nejakej kabel, takze to trva 158x dyl nez metrem...
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    HARDCABB: to nádraží má ducha, se říká :P a když bydlíš vedle, tak je docela fajn se svézt do centra za pár minut. já tak jezdím často
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    a uz nekdo z nadrazi Vysocany nekdy nekam vlakem opravdu jel? :) toho tunelu je nicmene velka skoda, podle me je to nejstrasidelnejsi misto v cely Praze
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    jsem se bála a už je to tady. včera umístili před nádr billboard s 3D modelem nového nádraží Vysočany. mně je z toho zle a jsem nasraná na maximum (čumím na nádr z okna bytu). jestli tomu rozumím, tak oni chtěj částečně zbourat i ten tunel, budovu strhnout a místo toho jen peron se stříškou á la Hostivař, kde fučí jak na vidrholci? za mě - ať se s tím jdou vycpat
    Trať z Vysočan bude mít novou zastávku, staré nádraží půjde k zemi - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/...sypany-podchod-a-nova-stanice-rajska-zahrada.A190520_153310_praha-zpravy_rsr
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam