• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPRAHA 9 - Vysočany, Libeň, Prosek atd.
    Zadny takovy klub k MCP9 jsem tu nenasla, takze jako jine "mestske" kluby - restaurace, obchody, zajimava mista.. :)

[ Severní město - život na severu Prahy ]
    rozbalit záhlaví
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    MIKEFINDER: a důvod stěhování?
    MIKEFINDER
    MIKEFINDER --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A:
    KULA:
    LD_DRTH: Na FB mají toto: Přátelé a kamarádi pivovaru Kolčavka tento víkend bude náš poslední v lokalitě nad Kolčavkou! Nebojte, nejdeme daleko. Stěhujeme se do nových prostor na Lihovarské ulici, hned vedle restaurace Beseder. Dokud probíhá rekonstrukce, budeme chvíli mobilní v našem novém Beer trucku 🍺🚚 Nezoufejte, a stavte se přes víkend u okénka na točenou Cyklistickou 8 a Extra Hořkou 12, nebo na pivo s sebou 🍻🍺. Budeme se na Vás moc těšit!
    KULA
    KULA --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: Arrogance, kreativismus hadr, a Kolčavka pivo se posunulo asi o 300 metrů k Balabence, ulici pro změnu nepamatuju já.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    LD_DRTH: jezdívám kolem a včera už tam cedule Pivovar Kolčavka nebyla. je tam jiný podnik. na název si nemůžu vzpomenout, ale byl anglický
    LD_DRTH
    LD_DRTH --- ---
    LD_DRTH: na netu píšou: Naše pivovarská restaurace práve prochází rekonstrukcí
    Tak snad čase otevřou...
    LD_DRTH
    LD_DRTH --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    pivovar Kolčavka už není?! proč?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    U Elektry
    HANELA
    HANELA --- ---
    KASUMI: kde to je?
    LD_DRTH
    LD_DRTH --- ---
    KASUMI: ach jo :-(
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Nahore po 😭

KASUMI
    KASUMI --- ---
    EMBI: Tak ja nabizela neco pozitivni pro p9, ne zadost :)
    EMBI
    EMBI --- ---
    KASUMI: Tak posílat něco jinak než datovkou, je jako hodit to do kanálu.
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    KASUMI: vítej v klubu :D Ale pokud to srovnám se zážitky kolegy z Prahy pět v dobách Jančíka, tak pořád dobrý.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    coz mi pripomnelo, ze jsem mu psala email pred tydnem a ani se neobtezoval me poslat do prdele :D
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    DOBYTEK: ono jako moje deti uz zadna mestska skola na praze 9 neprijme, pac starosta me imho nenavidi, takze vic si to posrat u nich uz nemuzu :D
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    KASUMI: dobře ty!
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    KASUMI: podle mě je to přímo nad tím protileteckým krytem vedle polikliniky, proto tam nepostavili paneláky v rámci toho posledního developerského projektu a ty pozemky jsou bezcenné, jsou tam jen bezďáci.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    jsem se nasrala :D

KASUMI
    KASUMI --- ---
    DOBYTEK: fakt? no to ja jim tam neco poslu tvl.. to me fakt vytocilo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam