• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPRAHA 9 - Vysočany, Libeň, Prosek atd.
    CAMKA
    CAMKA --- ---
    ahojte, máte někdo prosím kontakt na dobrého plynaře, co nebude předražený a nějak rozumně k zastižení (potřebuji udělat revizi waw topení)?
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    CHOZZE89: Jasne, trochu jo. Me to vyhovuje pac je to na tramvaji, metru a u blanky. Garaze pod letnou jsou neustale plny, mel jsem tam pronajmuty stani - ale treba kdyz je fotbal tak tam nezaparkujes, nebo se tam ani poradne nevymotas. Prasnej most pro me je super objev, tim ze je to vzdycky volny, levny a dobre dostupny. Ale urcite to neni reseni pro kazdyho no :) Na 9 a nebo nikde bliz jsem nic srovnatelnyho nenasel.
    CHOZZE89
    CHOZZE89 --- ---
    TOMMY_: No, to jo, ale neni prasnej most trochu z ruky od devitky? Pak mas samo taky garaze treba pod letnou.
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    LD_DRTH: Da se jeste vyuzit parkovani v parkovacim dome na praze 6 - garaze prasny most. 150 kc den a je to pod strechou a hlidany. A hned u toho jezdi 8 a 25 tramvaj. To pouzivam ja. Kdyz mame treba cisteni tarazi v dome tak auta na vikend vrazim tam ( nesnesu aby bylo auto prez noc zaparkovany venku ). A na to kde to je, tak je ta cena super. A autem je to taky dobry spojeni - hned u blanky.
    LD_DRTH
    LD_DRTH --- ---
    CHOZZE89: tady to jsem si právě cetla a dosla jsem k tomu jízdnému, proto se ptám na zkušenosti...
    LD_DRTH
    LD_DRTH --- ---
    CHOZZE89: dekuju za info
    CHOZZE89
    CHOZZE89 --- ---
    LD_DRTH: Ne, normalne za 3 dny zaplatis, driv byla sleva, kdyz si vyuzila MHD, to uz ted (davno, tak 10 let) neplati.
    Kazdopadne vzdycky je tam v budce nekdo, kdo ti kdyztak poradi.
    LD_DRTH
    LD_DRTH --- ---
    EMBI: to p+r letnany koukam, asi to bude nejschůdnější a nejlevnější. A jak to funguje nevis? Jeste jsem nic podobne neřešila. Normalne přijedou, zaparkuji a za tri dny si auto vyzvednou zaplati a odjedou? Musi dolozit nejake mhd lístky?
    EMBI
    EMBI --- ---
    LD_DRTH: Mam vice garazovych stani k dispozici, takze muzou vyuzit to. Pokud bych nemel, tak muzou stat nekde v Letnanech a vyzvednout je svym autem. Pripadne parkoviste metro Letnany - 200 kc za noc.
    LD_DRTH
    LD_DRTH --- ---
    Ahoj, jak resite kdyz přijede mimopražská návštěva autem na 3 dny, kde maji auto zaparkovane? Nebo platíte dle zony ty tri dny?
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    CHOZZE89: no vždyť to píšu, že je to možné. neznám ale detaily, kolik těch kolejí tam nakonec bude
    CHOZZE89
    CHOZZE89 --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: Hele a nebudou na tom takle nahodou jezdit vlaky? Vlaky jsou kurva tezky!
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    HELLENKA: nebo rovnou nad tím povede další kolej
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: no tak pokud to bude zasypany terenem, tak na to bude zboku i shora pusobit vetsi zatizeni, takze to logicky musi bejt vyztuzeny - ma to funkci jako operna stena
    predpokladam, ze to bude neco jako ztracene bedneni - tedy ty panely se navleknou na ocelovou vyztuz a uvnitr se zalejou betonem - tim se to cely zmonolitni
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    je tu prosím nějaký stavař, co mi vysvětlí, proč na tom nádraží Vysočany staví budovu takhle? já mám za to, že se normálně staví z cihel :) a jen nějaké vojenské stavby nebo mosty se takhle mohutně vyztužují. on to ani asi není klasický železobeton. nelejou do toho beton, ale jeřáb tam spouší mezi ty tyčové výztuže takové panely

TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    HARDCABB: Ja byl u libenaku u kauflandu vzdycky. Drobnosti, stara elektronika, pc. A nic nechteli
    CHOZZE89
    CHOZZE89 --- ---
    HARDCABB: Jinak ten sbernej dvůr co je u dablic, tam po me nechtěli nic.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Taky po mne chteli op
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam