• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DAVESADEMIDGEN computer / console games (1995-2005), Win95+ required, 3Dfx supported!
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KULHY: v pohode, beru rozdilny nazor, ja uz k tomu nemam co bych vic dodal. Proste to neni top hra, ale pro vernyho fanouska je to docela prijemna zabava, hrat zase jednou za Conrada, i kdyz coby mladika, ktery cerstve narukoval do G.B.I.
    KULHY
    KULHY --- ---
    DRAGON: Jo, chtěl jsem si trochu zaprudit a být „vipnej“. :) Ta hra zjevbně dělá celkem slušnou ostudu původní legendě, která byla ve své době nadstandardní v celém svém řezu. Tak jsem chtěl varovat ostatní, kdo by snad po tvém příspěvku mohli začít uvažovat o hazardu s nákupem — nic ve zlém. Jak píše TOM_HOST, je v pořádku si dělat vlastní názor, ale tady se nabízí, uznat ten součet negativních recenzí jako varovný. Dá se předpokládat, že alespoň někteří recenzenti jsou také fanoušky a pokud by vložené odkazy na původní hru vyvážily negativa, tak by se objevila alespoň nějaká trochu přívětivá recenze.
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    DRAGON: No to mu mozna trosicku krivdis ale to je dobou no … na recenze dneska strasne kazdy da nez by si to zahral a je pravda ze ani ja jsem necetl nebo neslysel jedinou pozitivni … a modrak ktery si vzdycky najde nejake plus na to chlusta jak na nic jineho :))

    A navic uz mame vek a min casu nez hrat vsechno a delat si vlastni obrazek zejo … takze kdyz vsude pisou je to napicu tak to preskocim a jdu hrat neco jineho :) ale taky hraju plno picovin
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KULHY: podivovat se netreba, nekdy se zkratka stane, ze remake neodpovida dnesnim standardum, ale pro hardkor fanouska je tam nejaka pridana hodnota. V tomto pripade napriklad design level nekterych urovni, ktere jakoby vypadly z oka puvodni hre. Take je tam moc pekna hudba od puvodniho skladatele R. Gesquy. A pribeh s morphy je vzdycky prima, navazuje (i prestoze je to prequel) na puvodni myslenku. Ale chapu, chtel jsi jen zaprudit, na to mas jiste pravo :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DEEFHA: No to je ostuda! :-) Mám všechny na GOG wink, wink.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    VOZKA: Protože u článku s takovým halo bych čekal "ofiko" vyřazené lvl, či něco podobného, ne clickbait na vlně edice HL k 25. výročí.
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    VOZKA: to jak jsou tam "hratky s prostorem" - to je jednicka, ze? to bylo naprosto bozi
    KULHY
    KULHY --- ---
    DRAGON: To nepopiram a jen se subjektivne divim.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KULHY: to je hodne subjektivni vec. Tim spis pro velkyho fanouska puvodni verze.
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    A byla v priprave verze pro Dreamcast! Dtto System Shock 2. Prej.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    VOZKA: Pamatuju si nadšené recenze.
    A snad jsem se pokoušel rozjet demo. Marně.
    A pak mě chytla spíš (J)RPG. (A ani těch jsem (ne) dohrál nějaké závratné množství.)
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    DEEFHA:
    SPIKE411: Jakože jste nehráli starýho Thiefa? Velmi doporučuju! Já to taky nehrál když to vyšlo, dostal jsem se k tomu až před pár lety a je to naprosto hratelný i dneska. Skvělej level design, hratelnost, výborný ambientní zvuky, dobrý ovládání. Thief 1 je i hodně různorodej, vývojáři se při jeho tvorbě ještě trochu hledali, takže to není jen o vloupáních a krádežích. Dvojka je v tomhle ohledu přímočařejší, takže ani nelze říct jaký díl je lepší, preference se různí. Já mám jedničku radši, je tam legendární psychedelický level The Sword a pár skvělých hororových levelů.

    V době kdy to vyšlo to byla docela revoluce a mě to i dvacet let po vydání fakt oslovilo, byl to jeden z těch víc zapamatovatelnejch herních zážitků.
    KULHY
    KULHY --- ---
    DRAGON: Jasny, katdy ma pravo hrat totalni prusvihy. :-)
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    DEEFHA: Dej si prvni level! Ten byl v demoverzi puvodne a dal jsem ho snad 100x.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KULHY: mne recenze nezajimaj :) ma to zkratka v sobe neco ze staryho Flashe, co me bavi. Atmo tam rozhodne je.
    KULHY
    KULHY --- ---
    DRAGON: Jsi vypil nějaký omamný čaj "Zasněžená vánoční nostalgie z devadesátek". Pravda, nemám osobní zkušenost, ale co jsem koukal na recenze, gamplay videa a poslouchal podcasty, tak je to jedno velký mrzení.

    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DRAGON: dal sem tomu sanci, vypada to, ze spatnej je jenom prvni level, ostatni se daji, ma to docela atmo, jen se clovek musi odprostit od tech dementnich infantilnich postav a obcas podivnyho scenare. Ale jako akcni arkada to slape prekvapive dobre.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Já vlastně taky ne.
    Mám dojem, že v době, kdy to bylo aktuální, tak jsem na to měl žalostně pomalej počítač.
    (A já vůbec moc her nehrál a nedohrál.)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    SPIKE411: Týjo... Já to ještě nehrál... Jako že vůbec nikdy :-) Měl bych to napravit?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam