• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DAVESADEMIDGEN computer / console games (1995-2005), Win95+ required, 3Dfx supported!
    SLEDGE
    SLEDGE --- ---
    DEEFHA: No nevim, je to takové... nepěkná věc :) Jediná výhoda téhle nové verze je vydání na konzolích, jinak jsou k tomu jen přibaleny dvě freeware fandovské epizody, zbytek je to samé, co vyšlo už před šesti lety jako "Blood: Fresh Supply". Jsou tam asi nějaké tahanice ohledně autorských práv, popř. na tom chce nový distributor (Warner Bros.) víc vydělat, čertví, ale pro hráče, co si to před lety koupili, je to spíš urážka. Zvlášť, když prý kvůli Atari nemůžou pro ten původní remaster vycházet opravy, nějaké chyby tam jsou. Btw. ten původní remaster je teď na GOG v akci za necelá dvě eura - https://www.gog.com/en/game/blood_fresh_supply
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    DAVESADE: Mám to podobně - ze všech buildovek mám Blood nejradši a taky jako jediného jsem ho dohrál :-) Dvojku jsem tehdy zkoušel, ale nějak mě nezaujala. Možná bych jí teď mohl dát druhou šanci!
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    I live....again.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DAVESADE: Existuje dll pro dx7,8 hry na moderních strojích. Jen kdybych si vzpomenul, jak se jmenuje.....
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    JUNGLER: ... again!
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    FYI zkusil jsem ten Blood 2 z GOGu a pres mou veskerou lasku k tomuto titulu nutno rici, ze na modernich Windows hra bezi priserne :(. Hra ignoruje nastaveni rozliseni grafiky, ma velmi kolisajici framerate, zasekava se zvuk atd. A podle komentaru na GOGu s tim nejsem ojedinely. Zkusil jsem stahnout nejakej patch, ale v praxi to nijak nepomohlo. Kdyby s tim mel nekdo lepsi zkusenost, budu rad za nasmerovani spravnym smerem.
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    DEEFHA: Tak jsem právě Blood koupil asi po pátý v životě a tentokrát jako předobjednávku 😆 its great time to live 😅

PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    DEEFHA: Mě to ukázalo na Steamu asi 9,5 Eura předprodej, tak jsem to vzal.
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    DEEFHA: Shodou okolnosti na GOGu je druhej dil za necela 2 babky.

Prvniho Blooda jsem mel tuze rad, radeji, nez DN3D a vlastne radeji nez Shadow Warriora. Ze to bude na konzole je urcite dobra zprava, je to jedna z tech esencialnich 90s shooters. Presto si to necham na PC.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Nightdive pravítkuje!

Blood: Refreshed Supply coming to PC and consoles (for the first time ever) later this year! Not only will you finally be able to enjoy Blood on consoles, you'll also be able to sink your teeth into brand-new content and community mods, including the multi-episode Marrow and Death Wish scenarios.

Blood: Refreshed Supply is coming soon to PC and console platforms, including Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5, and Nintendo Switch.

Blood: Refreshed Supply - Reveal Trailer | Nightdive Studios
    https://www.youtube.com/watch?v=sFjJU5lf2K0
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    CHOROBA: K tomu bude speciální napojovací senzor.
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    jako slibujou, ze budes moct pochcat upne vsechno a i ve VR, tak se asi taky tesim.
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    CHOROBA: no proc ne, mam skoro dohranou ctyrku - no regerts
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Ano, ano, ano prosím!

Nightdive Studios CEO would love to see Eternal Darkness get re-released | Shacknews
    https://www.shacknews.com/article/145513/nightdive-studios-stephen-kick-eternal-darkness
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    SPIKE411: nepochybne. Proste po vic jak dekade delam neco s dosboxem a vse sem zapomnel. Nemluve o tom ze to shodou divnejch nahod delam na mekbucek laptopu
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    VON_GILOTINE: Huh, to musí jít vytvořit nějaký permanentní disk image, ne?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    TOOMIX: vidis na to sem zapomnel, zkusim nak
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    SPIKE411: jo sry sem to napsal trochu jak kripl, proste asi bych nesmel vypnout tu instanci dosboxu, kde sem vytvoril disk, nainstaloval z virtualniho cdromu, spustil z virtual disku, atd, vse se smaze kdyz restartnu komp.
    Sem noob, trapas
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    VON_GILOTINE: Co je za problém se savy?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam