• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PIKO23Hudební zákulisí (historky,zajímavosti,kultovní fotky a fórky z hudebního prostředí)
    Vítejte! Tato skupina je určena pro všechny hudební fanoušky, jenž mají nějakou zajímavou historku, příběh či zajímavost z hudebního prostředí. Dále se tu mohou objevit různé vtipné fotky muzikantů nebo fórky. To také nabízí prostor pro hudebníky jenž jsou pro vás z nějakého důvodu kultovní. Není problém pochlubit se vaší fotkou s nějakým hudebníkem. Je jedno jestli se jedná o underground či mainstream. A nakonec je tu i prostor pro všemožné fórky (ať už vtipy či obrázky) na téma hudba. Jelikož se jedná o nově založenou skupinu, vůbec neva když se tu objeví známé a provařené věci. Pokud se chcete o něco podělit, tak si přečtěte pravidla o něco níže. Co tu chceme: V žádném případě se nechci stavět do pozice ze který bych tady rozkazoval co za styly se tu smí a nesmí přidávat. Jen si prosím vás uvědomte že tu nikdo není zvědavej na nějakej posranej iluminátskej popík a podobné sračky. Jo a debility typu Kabát, Tři Sestry, Chinaski nebo U2. Co tu nechceme: Určitě tu nechci mít nějaký bulvární koutek, tudíž žádné doměnky, lži nebo dohady.Vkládejte pouze obrázky a historky. Žádná videa a když už odkaz tak jedině na nějaký dokument či novou knihu k tématu. Dále vás prosím a to z důvodu přehlednosti, když něco vložíte tak na začátek popisku napsat VELKÝM písmenem o co se jedná např. HISTORKA, KULT, ZAJÍMAVOST, VTIP. Omluvte ten diktát, ale cílem je to aby se auditkem dalo i zpětně listovat jako u knihy, v budoucnu uvidíte že to má své opodstatnění. Pokud si nejste jisti jak na to, mrkněte na první stránku kde jsou uvedeny příklady pro různé druhy příspěvků. V případě různých nesrovnalostí neváhejte a napiště mi. Díky za pochopení a těším se na spolupráci !
    rozbalit záhlaví
    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    CRAZYHBO: tak po šesti koulích proč ne :D (mimochodem to - nemáš ode mě, mě je to uprdele)
    CRAZYHBO
    CRAZYHBO --- ---
    KULT: tak troška tý elektroniky..Karl Hyde a Rick Smith

    aka

    a pak Darren Emerson k nim hlavně..
    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    KULT: Robby Krieger (The Doors, The Butts Band) za mě jeden z vůbec nejlépe se tvářících hudebníku rockové scény !










    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    FÓR: sice jim tam chybí Jonesy nebo Page, ale pobaví :D


    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    FÓR: tak to je naprosto přesný :D


    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    FÓR: Yngwie Malmsteen (švédskej guitar hero)


    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    KULT: Jimmy Page & Robert Plant (prý z doby kdy ještě nefrčeli v héru, jak se Bob mlsně poohlíží po tom košíku s ovocem :D)


    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    HISTORKA:
    Poté, co se vymočil na vzácný památník v San Antonio v Texasu tam měl více než deset let zakázaný vstup. V roce 1984 byl na turné s Mötley Crüe jako předkapelou a byla to tour, o které se dodnes mluví jako o jednom z nejšílenějších turné v historii rock and rollu. Ozzy Osbourne a Nikki Sixx, basák Mötley Crüe, se předháněli, kdo toho dá víc.
    Nikki Sixx například vyšňupnul obrovskou lajnu kokainu a řekl Ozzymu, aby to překonal. Ozzy se tedy předehnul a vyšňupal několik mravenců, postavil se, vymočil se na zbývající mravence a pak začal moč lízat. Aby Nikki neprohrál, také se vyčůral na zem, ale než se stihl předehnout a lízat, Ozzy si vzal do pusy jeho péro a začal mu ho kouřit......
    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    FÓR: No skoro to tak vypadá :D

    MCOUT
    MCOUT --- ---
    PIKO23: Ty pekelníku si měl být rychlejší.. :D
    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    KULT: Gang Green (hardcore punk legenda konce 80s z Massachussets) Jinak ta fotka je použita jako cover jejich kompilačky Preschool z roku 97.


    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    MCOUT: Ty jsi mi to vyfouk ty podlej kojote ! já si to schovával na horší časy ....
    FÓR:

    MCOUT
    MCOUT --- ---
    Fórek

    MCOUT
    MCOUT --- ---
    FóR

    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Being Queen’s Roadie was One Intense, Rewarding Job — Cuepoint — Medium
    https://medium.com/...int/being-queen-s-roadie-was-one-intense-rewarding-job-a0fdd017e00d#.koyvbaqp0

    Spousta historek ze zákulisí Queen..
    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    KULT: Lewis Allan „Lou“ Reed (1942 - 2013)

    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    FÓR: ty vole co ty lidi nevymyslej .....


    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    KOLOCH: loooool kde by bez ní Ozzy byl :D
    KOLOCH
    KOLOCH --- ---
    PIKO23: zajimavost: v aitobiograficky knize "jemuji se ozzy osbourne" (doporucuju) ozzy pise, ze k tomudle ucesu prisel tak,ze pri obrovsky serii tour a vsemoznych koncertu na podpuru blizzard of ozz uz toho koncertovani mel plny zuby a tak se demonstrativne ostrihal,aby na podiu nemusel. Stejne ho tam Sharon ale prej dokopala :)
    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    ZAJÍMAVOST: Jedna momentka z asi hodně krátkého období kdy Ozzy vypadal jako člověk, Glasgow 1982. Ten samý rok odešel z Black Sabbath Dio a Appice, kteří založili skupinu Dio.


    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    HISTORKA: Často komponoval hned, jakmile se vzbudil. Hudební myšlenku si nejprve "zahrál" na svrchnici postele. Psával-li u stolu, držel brko mezi zuby a prsty hrály na kabátě nebo na nohách. Až za chvilku se obrátil k pianu, přehrával a přitom tichým hlasem zpíval. Často jsem se vplížila do pokoje a poslouchala. On mi hleděl do očí, slabě hvízdal a jistě ani nevěděl, že jsem na světě.
    — Anna Dušková, sestřenice Antonína Dvořáka
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam