• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PIKO23Hudební zákulisí (historky,zajímavosti,kultovní fotky a fórky z hudebního prostředí)
    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    HISTORKA: Narazil jsem na pár perliček od Ala Jourgensena z Ministry, a připomělo mi to můj hlavní záměr když jsem zakládal tuhle stránku, a to přesně tyhle storky!
    Mimochodem koukám že má nějakou novou kapelu/projekt Surgical Meth Machine a letos vydali první album, tak to jdem čeknout...

    Na turné k desce Houses of the Mole jsem byl takhle se svým klávesovým technikem uprostřed noci v Berlíně, měli jsme v sobě už hodně LSD a rozhodli jsme se, že půjdeme do zoo. Samozřejmě, že bylo zavřené. Přelezli jsme tedy plot a byla tam úplná tma, absolutně žádné světlo, nikde ani jeden zaměstnanec. Ani ochranku jsme nikde neviděli. Když jsme procházeli kolem pavilonu se pštrosy, Justin najednou přeskočil plot a zamířil si to rovnou k pštrosovi, který mě hlavu zabořenou v písku. Taky měl vystrčenou prdel. Justin si zničehonic sundal kalhoty a začal toho pštrosa brát zezadu. Vůbec nic mi o svym plánu neříkal, prostě jenom šel a udělal to. Říkal jsem si jenom: „Co to doprdele?!?“ Pštros se nasral, že si někdo vzal do parády jeho kaďák, když se nekoukal, protože měl hlavu v písku. Pštrosi jsou mimochodem dost nebezpečná zvířata a drápama vás klidně vykuchají, pokud zaútočí. No a tenhle pštros na Justina začal útočit a já jsem mu musel pomoct, aby se dostal přes plot zpátky. Ačkoliv jsem měl zrovna místo mozku v hlavě kyselinu, neměl jsem sebemenší zájem, aby mě někdo vykuchal. A tenhle pštros byl vážně dost nasranej. Do Justina kloval a začínal ho škrábat. Nakonec z toho vyváznul jen z několika dírama po zobáku a tržnýma ránama přes celý nohy. Ale nemůžete se tomu pštrosovi divit. Myslím, že zásadní problém tam byl, že to nebyla samička. Myslím si, že Justin začal nakládat samce a proto byl pštros nasranej. Nakonec se nám ale povedlo přelézt plot zpátky a dostat se z toho zajebanýho místa pryč.

    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    FÓR: nemá to lehký ten člověk....

    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    HISTORIE: Axl Rose a David Bowie v roce 1989. Mi řekněte kde ten bourák bral kurva tolik podob?

    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    KOHOUT:
    Je to tak roztomile nerdovské až bych tu bednu nejradši vyhodil z vokna když to slyšim
    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    FÓR: Jeden od Blitze z Overkill (z dokumentu Get Thrashed, 2003)
    Víte co má 2000 nohou a dvě prsa ?
    .
    .
    .
    Koncert Overkill v Německu.

    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    KOHOUT: jj ale představa že někdo nahrává s pinďourem venku ve mě vyvolává respekt :D
    KOHOUT
    KOHOUT --- ---
    PIKO23: tu znělku naprosto nesnášim
    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    FÓR: song: Heaven & Hell

    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    ZAJÍMAVOST:
    Kanadská kapela Barenaked Ladies z Ontaria je známá tím že její členové nahráli každou svou píseň úplně nazí. Fungují od roku 1988 a pochází od nich i znělka k seriálu Teorie velkého třesku.

    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    FÓR:
    asi na tom něco bude....

    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    ZAJÍMAVOST:
    Pitva Michaela Jacksona odhalila že měl na rtech vytetovanou růžovou barvu, zatímco na obočí byl aplikován tmavý odstín.

    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    ZAJÍMAVOST:
    Proč jsem přestal hrát trsátkem a začal hrát prsty? Je to osobnější, bezprostřední kontakt se strunou... Ale vlastně hlavně proto, že jsem kdysi na pódiu dost pil a trsátko mi často vypadlo z ruky a všichni okamžitě poznali, že jsem nalitej.
    - Jeff Beck
    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    FÓR: mayhem, mayhem koho dneska sejmem ....


    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    HISTORIE:
    Bob Dylan a Johnny Cash nahrávají skladbu 'Girl From The North Country'. Rok 1963.

    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    FÓR:

    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    HISTORIE:
    Kurt Cobain na návštěvě u kultovního romanopisce Williama S. Burroughse, v roce 1992.
    Burroughs byl duchovním otcem beat generation, zakladatelem kyberpunku, vynálezcem slova heavy metal, vášnivým literárním experimentátorem a zatím posledním spisovatelem amerických dějin, jehož dílu hrozil zákaz další publikace. Až do své smrti byl klientem tzv. substituční metadonové léčby.


    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    FÓR: (kdyžtak, nárážka na ten film s Demi Moore a Swayzem)

    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    FÓR:


    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    HISTORIE:
    Ráno 8. srpna 1969 v severozápadním Londýně.
    Beatles se připravují na přechod Abbey Road během focení coveru pro jejich jedenácté a zároveň poslední album. Na začátku nahrávání mělo album pracovní název Everest podle tehdy populární značky cigaret (kouřil je i technik Geoff Emerick). Na obalu alba měl být snímek z Himalájí. Členové skupiny se však rozhodli, že název bude Abbey Road. Fotograf Iain Macmillan měl jen asi 10 minut na to, aby pořídil dnes již kultovní fotografii.


    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    FÓR:

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam