• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JONAS3: ...tak víceméně v tom řetězci asi jo, každopádně rozpad SKY je jedna z mála věcí, která se mu povedla.

KEIKIN: jo...s některou s tvých konspiračních teorií se souhlasit dá. Je fakt, že v době nejistoty, kterou brexit opravdu je, mají firmy tendence stahovat aktiva do bezpečných prostor a ořezávat zbytné výdaje, typicky právě sponzoring.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    No jasně, takže za to ve finále může Putin...
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Já v tom na pozadí vidím brexit. SKY se možná kvůli tomu drobí, změna vysílacích práv apod.
    JAZ
    JAZ --- ---
    SALO: máš pravdu, nicméně tím líp pro Sky, protože namísto jednoho můžou na dresu vozit klidně 4-5 sponzorů po menších částkách.
    BADHORSE: já jsem pracovně trochu v kontaktu s British Cycling a ti si zrovna nestěžují, i když je jasný, že v závodním světě to může vypadat úplně jinak, do něj vůbec nevidím... ale vážně si neumím představit, že by angličani neměli žádný tým ve WT v době, kdy teď vyhráli už 5 GT v řadě a je to pro ně výkladní skříň. Uvidíme...
    SALO
    SALO --- ---
    JAZ: omyl, 21st century fox = sky = Murdoch
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    BADHORSE: právě proto bych věřil tomu zmerdžování s některým ropným týmem(jak někteří novináři naznačují). takový barhrain nebo UAE do toho rvou prachy v součtu vyšší než SKY a výsledky nic moc. přidat si celý funkční SKY včetně ředitele je dobrý tah.
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    JAZ: ja v UK bydlim uz nejaky ten rok situaci sleduju a mam i ruzne zdroje, situace v UK je spatna to uz znaci i konec napriklad JLT Condor, ktery byl jednim z nejstarsich profi teamu v UK. Tady je vseobecne spatna nalade ve sportu a penizovody maji dost priskrcene kohoutky. Proto neverim ze nejaky velky sponzor prijde a priklanim se ze se teamsky rozpusti, protoze se stal prilis velkym (cti drahym) na to aby se zachranil.

ale uvidime konci roku 2019
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JAZ: ono kdyby si cyklistika nenesla ten šrám dopingu tak by to bylo o něčem jiným. ty prachy jsou naprosto zanedbatelný v porovnání s jinými sporty. Navíc se celý tým jsmenuje po sponzorovi, jméno vaší značky uslyšíte pětkrát za minutu, to má maximálně tak jachting.
    JAZ
    JAZ --- ---
    BADHORSE: nebyl bych si tím úplně jistej, je to jediný anglický tým ve WT a pro ně je to věc národní hrdosti, navíc v UK se protočí v cyklistice tolik peněz jako nikde jinde v Evropě. Klidně se může HSBC, Barclays nebo podobná velká firma hecnout a zalepit to. Případně víc subjektů. Oni doteď měli skoro čisté dresy, krom kol a výrobce hadrů jen dva sponzory (Sky, 21st century), takže tu plochu můžou rozdělit mezi víc firem a zaplácat si trička jako třeba Quick Step :)

A subjektivně musím říct, že takový sponzoring mi dává smysl, mají napodepisované jezdce kteří jsou jistotou, že i příští roky se o nich bude pořád mluvit. Sky je podle mě jediný tým, který přesahuje hranice cyklistiky. TdF sleduje kařdý fanoušek sportu a oni tam mají rok co rok větší visibilitu než kterýkoliv z oficiálních partnerů ASO.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    BADHORSE:....to není zas tak jistý. je to možný, to jo, ale je to pakatel oproti fotbalům atd. jako dovedu si představit scénář kdy zmerdžujou s UAE nebo Bahrainem...pro ty to žádná finanční zátěž nebude.
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    PAN_SPRCHA: jenze zadny jiny sponzor jak pisou ve clanku asi nebude ochotny pokracovat s miliardovym rozpoctem
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    Tak u.s. postal se taky přejmenoval na discovery a jelo se furt stejně dál. Tady sponzor odstupuje rok dopředu, tzn. je dost času. Navíc mi přijde vzhledem k těm podpisum ze zemí kde sky nepůsobí, ten plán byl dlouho dopředu znám. Bernal, narvaez, sivakov, moscon jsou podepsani i po tom co sky skončí jako sponzor.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    BADHORSE: dobře tak za mně:
    Konec jedné éry. Společnost Sky opustí cyklistiku, tým hledá sponzora - iDNES.cz
    https://sport.idnes.cz/tym-sky-konec-sponzor-0ux-/cyklistika.aspx?c=A181212_091416_cyklistika_dm
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    Team Sky will cease to exist as broadcaster pulls sponsorship | Sport | The Guardian
    https://www.theguardian.com/...-will-cease-to-exist-as-broadcaster-pulls-plug-on-sponsorship-cycling

KONEC SKY!!
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Uživatel Peter Sagan (@petosagan) tweetnul:
    I thought I would take a shortcut in our training ride in Mallorca but, as my friend @Daniel87Oss says, this one is tough even on foot... @BORAGmbH @Hansgrohe_PR @iamspecialized @sportful @ride100percent https://t.co/EsKCkSYfkO https://twitter.com/petosagan/status/1071749348738953217?s=17
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    STAJA: me vojta trenoval v 2016 a za ty prachy co za to chtel to bylo ok. telefon skype porad v permanenci, jestli se to zmenilo pak uz nevim. ja byl potom trochu narocnejsi a nasel si trenera lokalne.
    STAJA
    STAJA --- ---
    BADHORSE: styl trénování od Vojty bych nikomu nedoporučil, zdaleka to už není o nějakém osobním přístupu a tréninku na míru ale o copy/paste z jeho strany. sám jsem byl svědkem stejných komentu a tréninkových plánů tří lidí, kteří měli jiné cíle a od něj stejné tréninky. A to nemluvím o měření laktátové křivky a jeho určení ze tří odběrů? to člověku výkonnost jedině degraduje. Fakt nedoporučuji.

Co se týče Mallorky tak za 30tis bych na Mallorku jel raději 2x a s partou kámošů. Je to ale o tom jakou partu lidí máš kolem sebe. Zorganizované to je asi pěkně, ale pro člověka co má něco najeto je to úplně zbytečné.
    JAZ
    JAZ --- ---
    SALO: je fakt, ze takove naroky jako ty urcite nemam, jezdim trochu jinou ligu :) jde mi hlavne o to, ze sam nemusim nic slozite organizovat, mam na miste zarizeny dobry kolo, servis, odpovidajici jidlo, regeneraci, znalost mistnich cest a nejaky treninkovy rady, coz pro me bude samo o sobe velky upgrade.
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    SALO: ja tvuj pohled chapu ale ne kazdy ma bambilion cyklo kamosu kteri jsou stejne zapaleny pro vec proto je ten cyklokemp dobrej trenink mezi lidma co smysleji stejne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam