• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    SHITTIE
    SHITTIE --- ---
    to je fakt skoda ty transfery. sice to takhle sezere daleko min casu, ale jinak me vzdycky bavilo checkovat vsemozny weby kdo asi pojede dalsi dva zavody a podle toho bud nechat nebo vymenit.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    D1RABBIT: Nechápu, jak "point systém zohledňuje ty transfery a přitom restrikce není". Proletěl jsem to jen rychle, nic takového tam nevidím. Nebo co tím myslíš?
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    D1RABBIT: Tak nechtěl jsem to vytahovat, ale pochválit se musím sám, když ostatní to neudělají. Na Paris-Nice jsem byl 112. celosvětově.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    KEIKIN: a jak má jako někdo už teď vědět, kdo pojede/nepojede např. P-R ? Pokud je to jak říkáš, měli by se vytipovat nejvíce bodované závody a nastavit tým jen na ně. :-( Nebo jinak, porovnat profily a zjistit, které závody mají nejpodobnější dojezdy.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    D1RABBIT: no počkat, to jako fakt se nemuže přesouvat ? V tom případě nechápu, proč tam není výběr ze všech jezdců.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    KEIKIN: Tak jsem vytvořil novou stáj, financování dle pravidel UCI, akceptoval jsem i to, že nemůžu být v plusu papírově :-) Poučen z předchozích nezdarů, sestrojil jsem tým, který je schopen bodovat v úvodních klasikách bez možnosti transferů, které si nechávám na závěr. Žádné vidle, ale promyšlených pár tahů dopředu, sebralo mi to nějaký čas, ale za ten úspěch to stojí. :-D
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    FORELLI: No account found with this email address. Mám pocit, že mně odstranili můj profil.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Na velu už jsou spring classics
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Huh, tak to bylo rychlé!

    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Pro mě je největší zvěrstvo Kangert mimo Astanu.
    BATY
    BATY --- ---
    JAZ: Nevypadalo to, až na Fuglsanga...
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    JAZ: Nemyslím... Do toho spurtu tam moc soupeře neměl, teda kromě týmového parťáka a ten mu to asi fakt nechal. Navíc v takových situacích funguje něco mimo chápání, vytáhne sílu i očních nervů :D
    HELLISH
    HELLISH --- ---
    Lutsenko je král!
    (a navíc z mýho týmu:)
    JAZ
    JAZ --- ---
    SHITTIE: a neprislo vam, ze ho v tom spurtu ostatni nechali vyhrat? Jeste nejakych 20 let zpatky se v ramci fair play casto delalo, ze se uniky nedojizdely kousek pred cilem apod., coz ted uplne vymizelo, ale vcera mi pripadlo, ze se domluvili a nehrotili to. Tim nechci snizovat Lutsenkuv vykon, vetsina lidi by se na jeho miste slozila, ale prijde mi uplne nerealny, aby je po tom vsem takhle suverenne smaznul :)

    A zapadnout by nemelo ani vcerejsi Paris Nice, Dani Martinez ukazal obrovskou silu v kopci... to muze byt cerny kun pro Giro.
    SHITTIE
    SHITTIE --- ---
    MAESTRO_007: ale z obou se vylizal neskutecne, v podstate neslezl z kola :D ten prvni byl teda takovy stesti v nestesti, do toho listi, takovej ten co te i samotnyho pobavi, kdyz uz sletis a vyvaznes z toho takto lehce :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    SHITTIE: hmm :) dobry full gas, ten pad kilak pred cilem musel dobre bolet :/
    SHITTIE
    SHITTIE --- ---
    tady prvni highlighty, mazec a kloboucek

    https://twitter.com/cycling_360/status/1106963473848778752
    SHITTIE
    SHITTIE --- ---
    jsem ten dnesek nevidel, ale co tak ctu, se lutsenko posral ne? :D dvakrat v uniku slitnout a stejne jeste vyhrat ve spurtu, na nem doktori z astany zkousej nejaky novy opiaty misto tramadolu, ne? :D
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JONAS3: boží :)

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam