• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    VITI
    VITI --- ---
    BELO: mrkni na web vinohradskych slapek.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    tady to stejně frčí....dneska jsem šel okolo dalšího krámu kterej je jenom a jenom o TdF. Uvnitř není nic jiného než všechno možné s TdF symbolikou na prodej včetně žlutého toaleťáku

    IMG24.EU
    MISO
    MISO --- ---
    JONAS3: shiiiit
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    55,089
    SALO
    SALO --- ---
    BELO: zmaz si tu ) na konci...

    inak kazdu sobotu, nedelu a sviatok sa jazdi spod zeleznicneho mostu na Smichove, zraz o 9:00, odjazd 9:10, smer Zbraslav - Stechovice a potom bud Slapy/Tynec/Praha alebo Dobris/Osov/Revnice/Praha, uz viac nez 70 rokov. vzdy tam niekto je.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    JAZ: Nepodceňuj QS a Lefevera. Zase někde někoho vytáhnou. Vem si Asgreena, kdo o něm kdy slyšel, kromě znalců? A prd ho, druhý na Flandrech. A je mu 24.
    Pak je tam Jacobsen (22), Evenepoel (19) a kdo ví, koho kde ještě najdou...
    JAZ
    JAZ --- ---
    JONAS3: já bych na to koukal spíš tak, že bez Štybyho a s Gilbertem o další rok starším už QS rozhodně nebude to co dřív. Vlastně by jim pak zbyli z lídrů na kostky jen nespolehlivý Lampaert a dědek Gilbert.
    PAN_SPRCHA: zase si vem, že až na Terpstru (u kterého je brzy na to přestup hodnotit) ta jména co jsi napsal nikdy žádnu klasiku nevyhrála ani v QS. Až na bezvýznamné Kittelovi Scheldeprijs. Štyby je úplně jiná liga.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    BURKHAR: já mám prostě svoje vidění. Štýba tam mluvil, že měl dobré nohy, proč tedy nejel vepředu. KDyž jel Flandry nebo i jinou klasiku, tak si hlídal vždy čelo. A najednou na to zapomněl ? že se rozhoduje v závěru ? Jak už jsem psal, podle mně dostal rozkaz držet se zadního kola GVA, takové rozkazy prostě cyklisti dostávají, i při TDF.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JAZ: hmmm..Kittel, Terpstra,Trentin,Brambilla...uvidíme co Gaviria.... jako ty odchody od QS s následnou pozicí lídra na klasiky zatím nikomu moc výher nepřinesly.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    BATY: Asi tak. GvA i Štyba měli IMHO smůlu v tom, že únik nemohli dobře stihnout, jinak nepochybuji o tom, že by vyrazili s nima.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    KEIKIN: Tak něčti mezi řádky a nedomýšlej si, co tam není, a přečti si, co k tomu řekl sám. Prostě jeho chyba, podcenil situaci a byl tam, kde neměl, hlídal si toho, kdo taky byl tam, kde neměl a podcenil situaci... Hotovo, šmitec. Occamova břitva.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    BATY: nevím, proč tam byl, ale imho byl to v jejich očích ten nejsilnější ten den v tom závodě.
    BATY
    BATY --- ---
    KEIKIN: A proč zůstal vzadu GVA? Ten hlídal koho? :)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    BURKHAR: ano četl. A moje tvrzení vychází z toho, co čtu mezi řádky. Proč si myslíš, že byl štýba vzadu u GVA a ve předu dva QS ? Náhoda ? Prostě měl svůj úkol, nemohl to jen napsat naplno.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    KEIKIN: A četl jsi ten rozhovor?
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    JAZ: No to je ale otázka, jestli jako jasná jednička má šanci uspět proti QS. Je vidět na některých, kteří odešli, že to tak není. A potom se nabízí zůstat v QS, vyhrát jednu 2 klasiky, když máš štěstí a sám si to nepohnojíš, zbytek odmakat pro ostatní. Stejně jako to dělají ostatní hvězdy v QS.
    JAZ
    JAZ --- ---
    BELO: o ničem nyxím (zatím) nevím, klasické vyjížďky dělá občas Bejk s Colnagem (https://www.facebook.com/ColnagoPraha/)
    JAZ
    JAZ --- ---
    Tak DQS podle tohohle článku Štybymu změnil program, odvolali ho z Gira kde měl jet na sebe a nasadí na Tour, kde bude makat pro Mase. Být jím, po sezoně fakt už utíkám pryč, v takovém Lottu, Orice, Bahrainu, TDD, Sunwebu a možná i dalších by mohl být celé jaro jasným lídrem a sám si diktovat, kde chce jet. Tady to má sice pohodlný a v Belgii je vlastně i doma, ale z nejlepších let kariéry by měl vytěžit víc.

    Kam dál? Zůstat, nebo odejít? Štybar bude v létě řešit i další smlouvu - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/...-stybar-silnicni-cyklistika-smlouva-quick-step.A190415_221204_cyklistika_ald
    SHITTIE
    SHITTIE --- ---
    17:55!

    UCI Hour Record timed by Tissot – Aguascalientes (MEX) / Victor Campenaerts
    https://www.youtube.com/watch?v=ICk3aID5xLs

    BELO
    BELO --- ---
    Ahoj, poraďte, prosím, s kým v Praze jezdit na skupinové vyjížďky. Vím, že je skupina kolem Michala Starka a teď sonduju jestli něco existuje vedle toho. Třeba nějakej nyx cyklo klub? Díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam