• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    Klub zaměřený na silniční cyklistiku a vše kolem ní. Novinky, závody, švihy, postřehy. GIRO Velogames


    VELOGAMES NYX LEAGUE: 15465707

    http://www.velogames.com/




    Weby věnující se silniční cyklistice:
    Roadcycling.cz
    Supercycling.cz
    www.steephill.tv
    www.cyclingnews.com

    Výsledky:
    Procyclingstats.com

    Streamy:
    cyclinghub.tv/livestream
    sportlemon.tv

    Velogames - Nyx Cyklo liga
    http://www.velogames.com/

    rozbalit záhlaví
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    PAN_SPRCHA: To teda jo. Jinak za mě trochu zklamání Eg a Kämna. Tay mi to přijde, že trochu zapadají.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    Ale Gaudu začíná vypadat hodně dobře. Trochu jsem si říkal v minulý sezoně jestli to nebude další zapadlej talent, ale letos mu to jezdí pěkně.
    HELLISH
    HELLISH --- ---
    MAESTRO_007: Dneska taky šetřil, tak jsem zvědavej, co předvede zítra:)
    Jinak můj tip se celkem naplňuje, dneska Roglič pro změnu třetí a zítra a pozítří to vyhraje (pokud nenechaj Hirta z úniku).
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Hirt dneska v Romandii pekne posetril. Astana byla zaskocena vyvojem etapy a tri lidi dojeli spolu s mankem 6 minut a kluci se pry citi vyhrat dalsi etapu/y :)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    SHITTIE: Grossschartner - to je možná dobrý pick. Vlastně ho neznám. :-))
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    https://www.youtube.com/watch?v=quQf8Vczrjg - ten závěr byl takový zvláštní. Domácí (měli) ještě tak 2 km před cílem nejlíp rozjetý vláček, dokonce i Ackermanovi kryli i zadní kolo. Ale pak se Ackerman odpojil nebo mu mašiunfíra ujel a byl už pak docela zavřený - ale nakonec to urval.
    SHITTIE
    SHITTIE --- ---
    HELLISH: jojo, ono je mozny ze v nejake etape schvalne nabere manko, aby se kruijswijkovi nesral do gc a jeste neco vyhraje. otazka teda esi je to dobra taktika takhle palit ostrejma par dni pred girem...
    HELLISH
    HELLISH --- ---
    SHITTIE: pěkně jede přepálenej Roglič na Kruijswijka, imho klidně vyhraje ještě další 3 etapy:) on je podle mě hodně soutěživej, častokrát bylo vidět, že i v etapách na grand tours prostě jede pokaždý na vítězství..
    SHITTIE
    SHITTIE --- ---
    ale teda da se to podat i tak, ze to vlastne vypada jako dobrej vysledek, jak tak koukam na web astany :D

    Today, all Astana riders finished within 35 seconds of winner Jan Tratnik.

    SHITTIE
    SHITTIE --- ---
    jinak skoda ze hirtovi ta casovka fakt nejde, takhle je ve vetsine etapaku v podstate bez sance. dneska predposledni flek jen pred victorem, kterej se vyvalel - asi chudak po tom krouzeni na ovale zapomnel zatacet :D
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    D1RABBIT: jo vypadá to že nepojede...tak jasně Bernal
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    už je giro velo ? Začínám mít jasno o sestavě.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SHITTIE: tak Jumbo tam má DePluse, který umí dělat pěkný tempo do hor. Už si to vyzkoušeli na UAE tour, kde právě deplus tahal Rogliče do půlky kopce
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JAZ: no počkat tam byl Movistar v sestavě Quintana,Amador,Anacona,Izagirrové,DeLaParte....tomu říkám dost slušná armáda do hor.
    JAZ
    JAZ --- ---
    PAN_SPRCHA: přijde mi, že před těmi dvěma roky byla situace jiná.... Sky tehdy sestřelila motorka spolu s Keldermanem a Dumoulin proti sobě neměl žádný silný tým, jen individuality na hraně formy (Quintana, Nibali). To se s dnešní armádou Astany nebo Sky nedá srovnávat. Ale uvidíme.
    SHITTIE
    SHITTIE --- ---
    dumoulin rikal v rozhovoru ze na tom pred girem neni tak dobre jak posledni dva roky, coz ale muze byt jen taktickej manevr k odvedeni pozornosti na ostatni. lbl jel vystavenej po soustredeni, takze za par tydnu to muze byt uplne jinak.

    jinak rogla prisel na lbl o gesinka (zlomena klicka a panev), coz zrovna u roglice muze byt problem. narozdil od tomika, kterej si to vicemene v klidu odjede sam skoro bez tymu, je to vlastne furt zelenac a zrovna gesink by mu minimalne zkusenostma pomoh asi hodne.

    jo a tu romandii prej jedou na kruisjwijka, takze rogla za tech nelidskych 26 bodu ve velu muze byt docela chytak, samozrejme je moznost ze to i tak vyhraje s prstem v nose, vzhledem k casovkam a slabe konkurenci.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    D1RABBIT: a co ten Thomas? že by domestikoval pro Bernala? a dvojice Landa+Carapaz pokud se nějak dohodnou kdo to povede taky může udělat v horách dost paseku.

    Giro d'Italia 2019 | Startlist
    https://www.procyclingstats.com/race/giro-d-italia/2019/gc/startlist

    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JAZ: Ti horští domestici se obecně dost přeceňují, Když Dumoulin vyhrál Giro tak to bylo když Keldermanna hned na začátku zrakvila motorka a Dumolin tam byl v horách sám až na občasnou pomoc Geschkeho. Navíc uvidíme co Hirschi, to je vrchař vysoký kvality i když mu je dvacet a patrně ještě nepojede GT.

    Důležitý je mít prostě dobrý domestiky který v rovinách pokryjou lídra tak že na hory našetří energii a nenechají ho na rovinách ztrácet(viz. Porte). A těch slušných časovkářů tam mají dost. Oomen,Haga,Hamilton,Andersen,Power.....ti Dumoulina přivezou v klidu až pod kopec.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    ATOMIKS: a to chtěli zachraňovat oceány...
    JAZ
    JAZ --- ---
    D1RABBIT: pro mě jsou top favoriti Yates a Lopez. Dumoulin nebude mít nikoho k sobě (Kelderman a Roche out, místo nich bude Oomen, který ale celé jaro časoval formu na Tour a naposledy ani nedokončil Baskicko), na Bernala a Rogliče je myslím ještě brzo, přijdou mi oba ještě takoví nevyježdění, a zbytek typu Zakarina a Majky neberu vážně. A černými koni jsou Gallopin a Jungels, ani u jednoho by mě nepřekvapila top 5 :)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    D1RABBIT: Já to myslel spíš tak, že vloni jasný lídr Froome, Thomas. Střih, letos Bernal, který na to fakt má, k němu další mladí, a pak vlastně s trochou nadsázky "Kdo že je to ten Froome a Thomas?"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam