• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KEIKIN: imho si už nevystoupí....naprosto reálně může v TOP5 dojet sedmý Landa už má pět minut, to se udržet dá i když zrovna nebude dojíždět vepředu.



    KEIKIN: to je otázka....na jednou stranu by normálně bylo že zítra to spurterské týmy udrží a pozítří bude únik....jenže spurterské týmy jsou Quickstep,LottoJumbo,Lottosoudal.....první dva za těhle okolností nemůžou plýtvat silama a třetí tam má Degenta a Wellense. Bora, že by to tahala pro Sagana mi taky nepřijde. Sunweb, Bahrain a Trek zase nemá vyložený favority do spurtu
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---

    BATY: jo zítra myslím
    BATY
    BATY --- ---
    KEIKIN: Dnes je volný den, ne?
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    a dneska co ? Bude neuda ? Asi bude únik, taková De Gentovina....závěr jsem nijak nestudoval, ale asi sprinterská že ?
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Buďme realisti, Julian to v Alpách nedá. Jako je fajn, že se drží, je to hezký příběh, ale jak dojde na lámání chleba, tak si podle mně vystoupí a bude zkoušet pak ještě urvat etapu.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JAZ: ?? Po lutychu to zabalil a objevil se až v přípravě na tour na dauphiné. Odpocaty lídr nemusí odpočívat půl roku, ty dva měsíce na restart stačí. Jel šest jednorázovek a soupeři jeli baskitsko, katalansko, romandii, ain atd. takže mají prakticky všichni od jara víc závodních dní než alafilip. I ten fugsang, ktery byl na všech jednorazovkach co alafilip toho najel víc.
    Valverde by to před pár lety ještě proložil jednou na giru.

    Fakt ne tohle mi divný nepřijde kombinace ardeny-přestávka-cdd/tds-tour byla vždycky normální než přišli SKY co jaro vypouští.
    JAZ
    JAZ --- ---
    SHITTIE: já sice Alaphilippovi normálně fandím, ale tentokrát bych nechtěl aby to dotáhl, protože by bylo pak dost těžký uvěřit, že to je čistý. Po tom šrotu, co jezdí od Strade Bianchi přes Ardeny až po minulé dny nemůže zvládnout Tour líp, než odpočatí lídří GC, kteří se na to připravují 12 měsíců.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    JAZ: No, spíš jde o to, že teď víc točí hosty, mají jich daleko víc. Není to tak dávno, co tam seděli celou tour Bejk s Raboněm. No a pak je jasné, že lezou na nervy. Ale takhle v menších dávkách s ním taky nemám moc problém.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    SHITTIE: Udržet to asi neudrží, ale do čtvrtka určitě. A pokud to tak půjde dál, tak si ho vezme ve čtvrtek Pinot.
    JAZ
    JAZ --- ---
    ONDRAT: Benčíka musíš brát občas s rezervou, protože viditelně nesleduje dění ve WT detailně a sedne k tomu jen při Tour, ale postřehy má často dobrý (viz. dnešní koncovka Alaphilippa) a hlavně ani dlouhý hodiny přenosu nenudí. Za mě to má ČT zmáklý skvěle, Jílek je špička a výběr hostů za mě taky dobrý, docela se točí a každý si k tomu řekne svoje. Ale možná jsem z toho nadšenej i proto, že na českej Eurosport jsem už totálně alergickej.
    SHITTIE
    SHITTIE --- ---
    letos se to fakt povedlo, cim dal vetsi drama. pinot opet velka parada, na gcko uz jen 15s je hratelnych, zacinam verit ze by to letos mohl dat, pokud teda nebouchne v alpach, nebo zas na te uterni placce.

    no a pokud to alik udrzi, tak bych mu to taky pral, to co tam predvadi je neskutecny, dneska se asi zacal lamat, ale nejakej polstar tam furt ma a volnej den by moh pomoct.
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    dnes opět dobrá etapa
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Čárka za Molemu.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Tak si můžeme dělat čárky, kdo dnes doplatí na včerejšek. První je Mas.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    PAN_SPRCHA: Etapa pěkná, ale v ČT zase sedí Benčík. Včerejší komentování od Hirta bylo super osvěžení, mluvil k věci, spousta zajímavých postřehů od profíka a trefil i vítěze.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    Dneska to zas vypadá na extra zajímavou etapu. Velkej únik ale v něm plni zajímavých jmen
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    MISO: snad ne....on to je vcelku jiný typ. Alafilip je malej a lehkej např. Landa a Bernal mají stejnou výšku/váhu jako on. Není to žádný nelogický překvapení že se v horách udrží. Je to logičtější než u o deset kilo těžšího Thomase. On i tě Virenque byl na vrchaře vysokej a těžkej.
    MISO
    MISO --- ---
    BURKHAR: Snad to nebude Richard Virenque, rocnik 2019, inak suhlas
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ATOMIKS: jo, ale tam se dá počítat s nějakými výpadky ten zlom první a druhé desítky je reálný
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    ATOMIKS: Uvidíme zítra, on taky ještě může někdo doplatit na to dnešní tempo, pokud zůstal vepředu. Tohle byla slušná poprava.
    Myslím, že tímto stylem si pro 10. místo může přijet.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam