• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    JAZ: Tak ono to vypadalo, že to zkusil, ale to byl jen takový lehký záchvěv. Poprvé jak odstoupil Mühlberger, a pak někde kilák před cílem byl asi 5 m před nimi, ale byl rád, že je rád :)
    DRAK00LA
    DRAK00LA --- ---
    Vim, ze to A. dostal narizeno a B. stejne by mu nenalozil, ale stejne mi prislo krasny, jak Thomas dovezl Bernala do cile :)
    JAZ
    JAZ --- ---
    JONAS3: na druhou stranu dneska měl na pátý místo už od půlky kopce velký náskok, kdyby to 2 kiláky před koncem zkusil a nevyšlo to, o nic by nepřišel. Takhle si může vyčítat, že to ani nezkusil.
    JAZ
    JAZ --- ---
    Těším se na příští rok, až půjde Ineos do Tour se třemi vítězi z posledních třech let... tohle je i pro Brailsforda neřešitelný :)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    D1RABBIT: Buchmann - já bych mu to neměl ani za zlé, skvělý výsledek pro něj a pro Boru, asi jel maximálně úsporně, aby tam zůstal vždy a neztrácel. Jeden útok a mohl mít po Tour, uvidíme příště.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    KEIKIN: A cos čekal na takovém profilu? Tam není co vymyslet, pokud to neuděláš jako Nibali, který jel na etapu a byl jim ukradený.
    Jinak jako pěkná udržovačka to byla, jen co je pravda. Kolik lidí ji vydrželo? 7? To bylo dost zničující tempo, v takovém typu kopce se ani nic moc jiného nedá jet, ono nastoupit z takového tempa chce mít opravdu skvělé nohy, a to po 20 dnech nikdo už nemá. A pokud by to někdo zkusil a nedal to, tak taky mohl hodně zaplatit.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Dneska mne zklamalo, že moc neútočilo ke konci. Jelo se setřást Juliana a pak už udrzovacka. Ten závěr tour je pro mne takový trochu sladkokyselý...vlastně se mi líbil spíše ten začátek
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    add komenttori... na CT jsou lepsi a divam se tam, (ted zrovna sleduju Eurosport a co se musi komentatorum na Eurosportu nechat, je naprosto okamzity prehled otom kdo je kdo, ti na CT jsou obcas zmateni v tomhle, pul minuty tam medituji nad tim jestli tam nekdo je/chybi a ja uz otom, ze tam je vim asi 5 minut z televize .)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    STEPNI_VLK: driv to tak nebylo, v roce 1989 byla posledni etapou casovka a LeMond tam porazil o 8sekud Fignona a vyslekl ho ze zluteho dresu. Od te doby je posledni etapa brana jako formalni a nezavodi se vni a je nepsanym pravidlem ze na zavodnika ve zlutem dresu se neutoci.

    teoreticky by se mohl Bernal spadnout a z nejakoeho duvodu nedojet nebo nabrat ztratu, ale netusim jak e tam v pravidlech resena neutralni zona pred cilem. Na tech zaverecnych okruzich se jedou dobre bomby...

    za me je to takhle naprosto v poradku, silnicni cyklistika je prece jenom sport s nejakou hrdosti zavodniku, fairplay atd .) a kdyz spolu bojuji 20 dnu o zluty trikot tak mi prijde rozumne v te posledni etape uz neutocit (casu na to meli dost) a uzit si atmosferu dojezdu do parize, sampanske, doutnicky, foceni vitezneho tymu atd. ma to proste svou atmosferu :)
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Jako úplný neználek se zeptám. To, že se poslední etapu TDF nezávodí, platí od počátku, nebo se to vytvořilo až někdy časem? A co za tím vlastně konkrétně stojí?
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    PAN_SPRCHA: Přesně tak. Jak se s oblibou říká: příroda hraje.

    ROMI: Pod to bych se i podepsal. Navíc když jsem se teď z komentáře dozvěděl, že Bernal na TDF vlastně ani původně neměl startovat.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    D1RABBIT: tak regulérně to vyhraje tak jako tak. Prostě počasí je počasí, je to náhodný prvek, ale nikoliv neregulérní.
    ROMI
    ROMI --- ---
    ja myslim, ze v tom poslednim kopci by Alafilda jeste ztratil vic nakonec a Bernal by byl zlutej i tak. Jak Ineosu nefandim, tak Bernal mi je sympatickej a i mu to preju a fandim, vyhral si to sam vcelku, bez vyrazny podpory tymu da se rict.
    ROMI
    ROMI --- ---
    JAZ: ja myslim, ze to udrzi dneska :)
    JAZ
    JAZ --- ---
    KEIKIN: myslim ze spis neda, Kruijswijs a Buchmann to roztoci. Ale Julian toho nemusi litovat, pokud se rozhodne ze chce jezdit etapaky na GC, tak za par let nebude mit se svoji postavou, hlavou a srdem konkurenci.
    JAZ
    JAZ --- ---
    MAESTRO_007: Giro delle Dolomiti... Italove jsou neuveritelni, v lete v plny turisticky sezone zavrou kazdy den min. jeden prusmyk v horach kvuli amaterskymu zavodu, pro ne neni cyklistika sport ale nabozenstvi, miluju to tady :)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Stage 20 shorten to 59km - Tour de France 2019
    https://www.letour.fr/en/news/2019/stage-20-shorten-to-59km/1282785

    Tak to bude dobrej sprint asi...
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Tak Pinot si prý to zranění způsobil sám: Jenže ve středeční etapě si nešťastně poranil levé koleno, když nakopnul vlastní řídítka při manévru, kdy se vyhýbal karambolu. Ve čtvrtek bolest přemohl, v pátek už nikoliv.

    Tour de France 2019 | Mimořádný moment na slavné Tour! Závod byl v průběhu etapy ukončen a má nového lídra - Sport.cz
    https://www.sport.cz/...nt-na-tour-zavod-byl-v-prubehu-etapy-ukoncen-a-ma-noveho-lidra.html#hp-artcl
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Alafilip tvl snad tu bednu i dá. Uvidíme jestli ineos obětuje Thomase nebo budou chtít i druhého v pořadí
    WYMA
    WYMA --- ---
    JONAS3: presne tak. bude to proste jedno stoupani. imho bernal udrzi. preju mu to, ale chte nechte pokud vyhraje, tak tam zustane trochu trpkosti, diky vcerejsku a dnesku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam