• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    FDJ byla takovou národní francouzskou vlajkovou lodí, rozjeli docela větší kampaň, jako mediálně na tom vytřískali více (Pinot + Aláč), než v reálu odpovídá výsledek. Ale i tak si myslím, že kdyby Pinot zůstal, tak vyhraje INEOS.
    JAZ
    JAZ --- ---
    SHITTIE: mas pravdu, ted jsem to zkoukl cely a titulky byly uplny non sense. Oproti italstine, kterou to zvlada dost dobre, je to nepouzitelny.
    Docela me prekvapilo, jak Pinot vyrval kolegy po te vetrne etape, protoze navenek se po ni tvaril klidne a nikomu nic nevycital... moc pekny dokument.
    SHITTIE
    SHITTIE --- ---
    JAZ: jojo, ty vygenerovany titulky + preklad jsem mel zapnuty, ale ono to i tu francouzstinu jen odhaduje, takze pak jeste s eng prekladem z toho lezou dost nesmysly. hlavne ty pasaze v busu, kde treba mluvi vic lidi, to moc nedava. no treba se to jeste objevi i s nejakym rozumnym prekladem.
    JAZ
    JAZ --- ---
    SHITTIE: v takovymhle pripade, kdyz clovek nema tuseni o cem se mluvi, aspon trochu pomuzou titulky se strojovym prekladem youtube. I kdyz zrovna pred vyslapem na Planche des Belles Filles to spis vyznelo, ze jedou na nejakej kopec za kurvama :)

    SHITTIE
    SHITTIE --- ---
    dokument co natacela francouzska tv s pinotem behem tour. chtelo by to teda titulky, ale stoji to za shlidnuti i kdyz clovek presne nevi co tam rikaj.

    Thibaut Pinot : Du rêve au cauchemard | Avec Thibaut | Documentaire EXCLUSIF en immersion avec Pinot
    https://www.youtube.com/watch?v=7LqJOQdm3Ds
    SN0WCRASH
    SN0WCRASH --- ---
    SALO: tak to sa maju na co tesit az to vysadia
    SALO
    SALO --- ---
    JAZ: to bude skor testosteronom.
    JAZ
    JAZ --- ---
    PAN_SPRCHA: skoro to vypadá, že EPO umí lidi omladit - Sevilla (42), Rebellin (47) i Mancebo (43) pořád jezdí profi, místo aby hnili v kanále :/
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SHITTIE: tvl :)

    16 | Óscar Sevilla | Medellin

    JAZ
    JAZ --- ---
    PAN_SPRCHA: přesně tak, už dlouho přešlapujou na místě. Včera mě zaujalo tuším na cyclingtips podcastu, že Bardet ještě nikdy v kariéře neměl na jediný den na jakémkoliv WT etapáku dres lídra, a přesto mu každý rok cpou Tour jako jediný cíl a nikoho nenapadne zkusit s ním větší focus na jednodenní závody, které by mu údajně měly vyhovovat mnohem víc a neřešil by tam ten šílený tlak, který na něj je na Tour.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JAZ: to jo, jak jsem psal, jenom to trochu zachránili ve Francii populárníma puntíkama.
    jinak letos AG2R mimo menší závody ve francii a jednu etapu od Peterse na Giru nepředvedli vůbec nic.
    Tam je možná na škodu právě ta stabilita, mají svoje jistý, nebazírujou na hraně krize každý rok, jdou málo do rizika
    JAZ
    JAZ --- ---
    KEIKIN: pro mě je teda A2GR obrovskej propadák. Oni cílí jen na Francii, mají výhradně francouzské sponzory a přesto nebyli celý závod přes Alaphilippa, Pinota nebo Barguilla ani trochu vidět. Celý rok jsou letos marní, ale tady tomu nasadili korunu. Puntíky na tom nic nemění, vždyť po nich letos vlastně nikdo nešel. Myslel jsem, že to zachrání etapou Gallopin, ale ani on se nějakému úspěchu nepřiblížil. Mají jedinou kliku, že nedávno prodloužili s hlavním sponzorem o dva roky, jinak by mohli mít velké problémy, když se teď to WT tlačí i Cofidis, Arkea, Direct Energie a Vital Concept.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    D1RABBIT: no loni mu pod TdF taky moc lidí nevěřilo....i když letos jel asi ještě víc na krev než loni....navíc s o dost větší pozorností. Imho to vynechá a pojedou na Remca
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    PAN_SPRCHA: tak ale stejně jako AG2R..dresy na konci se počítají..byli v telce, sponzoři byli vidět apod.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KEIKIN: týmová soutěž je nesmysl....nikdo na ní nejde, vyhrává se víceméně náhodně. už jenom to, že tady vidíš jak Ineos s prvním a druhým v GC jsou až za trekem....prostě je to o tom kdo se dostane do těch velkých puštěných úniků. např. v etapě 17 chytil Ineos 56minut na trek a 50minut na movistar, jenom díky tomu dvacetiminutovému úniku.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    ATOMIKS: jj, oni totiž jeli na dva leadry a byli klidní, protože ěděli, že jim od nikoho nebezpečí nehrozí. Moc velká škoda Dumoulina, ten by to s tím závěrem tour podle mně vyhrál (ale na kdyby se nehraje)..a taky škoda pinota, ten znich taky mohl ještě něco vymáčknout....
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    resp že to bylo vůbec zábavný. i když letos ta zábava byla v tom, že Froome tam nebyl. Ineos si to prostě pohlídal až do konce, ale nervíčky nedělal.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    D1RABBIT: ano Poels nebyl uplně v top formě. V podtstě inesosu stačilo jet konstantní tempo a po froomovsku hledět na wattmetery

    Sagan perlí: https://twitter.com/...2F1128572-vtipalek-sagan-viteznemu-tymu-narusil-tradicni-oslavu.html%23hp-sez
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    mě ten Ineos přišel neslanej nemastnej, Froome tomu dokázal dávat ještě něco navíc, že to bylo alespoň trochu zábavný
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    PAN_SPRCHA: díky, Movistary bych ale dal trochu výše. Vyhráli týmovou soutěž ne ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam