PAN_SPRCHA: Omlouvám se možná za pitomé otázky, ale nějakou dobu jsem nesledoval cyklistiku, teda nesledoval jsem skoro nic s tím spojeného, protože mě to hrozně s*alo a trochu i se*e teď.
Tím se dostávám oslím můstkem ke svému stavu po pádu s leteckým dnem.
Léčení nejde tak, jak to zpočátku vypadalo, pánev mi nesrostla, takže od půlky září chodím se zlomenou pánví. Čekám na další CT na konci ledna, jestli to sroste, jinak přijdou na řadu šrouby. Rehabilitace jsem si doslova vyprosil na přednostovi traumatologie, ke kterému chodím do poradny, po tom, co jsem tam byl 3x mimo plán s dost obstojnými bolestmi. Stav se teď s rehabilitacemi decentně lepší, tak mi nezbývá než věřit, že tam nějaký progres bude a obejde se to bez operace.
Kdo mě sleduje na stravě, tak mohl vidět, že jsem už na konci října a začátkem listopadu něco dělal, samozřejmě podle doporučení. Jenže večer před kontrolou s CT jsem se už slušně proběhl, pak jsem si hrál s klukem, a asi jak to bylo unavené a přišla špatná rotace, tak i to, co mi do té doby srostlo, tak se mi patrně "odlomilo". Takže nanovo, 3 týdny prakticky nemožný pohyb...