• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    Klub zaměřený na silniční cyklistiku a vše kolem ní. Novinky, závody, švihy, postřehy. GIRO Velogames


    VELOGAMES NYX LEAGUE: 15465707

    http://www.velogames.com/




    Weby věnující se silniční cyklistice:
    Roadcycling.cz
    Supercycling.cz
    www.steephill.tv
    www.cyclingnews.com

    Výsledky:
    Procyclingstats.com

    Streamy:
    cyclinghub.tv/livestream
    sportlemon.tv

    Velogames - Nyx Cyklo liga
    http://www.velogames.com/

    rozbalit záhlaví
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    SMOKY: Ve finále jsem taky rád, když mi ujedou. Aspoň si dám hezký interval na doraz, a vyhnu se osobní konfrontaci, to není nikdy žádný med.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    ATOMIKS: Kdyz toho najezdis hodne, tak potkas hodne kokotu. Troubej, kricej, ostrikujou, hazej veci, vometou te zrcatkem. Rozhodne to neni zadna nahoda. Staci si otevrit diskusi pod clankem o cyklistech a pulka zmrdu se tam placa po ramenech jak si vychutnavaj pumpickare vostrikovacema a maj to serizeny aby jim to strikalo na stranu.

    Co se tyce toho ujizdeni. Vetisna tehle zmrdu sou hrdinove, kdyz sou v pozici silnejsiho a nedoknutelnyho. Jakmile jim padnou sranky nebo skoci cervena a dojde na osobni konfrontaci, tak delaj, ze neexistujou nebo maj nutkani zdrhnout. Ja se vzdycky tesim, ze toho magora za zatackou potkam na svetlech, ale pak sem nakonec rad, jelikoz nevis co ten magor udela.
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    JONAS3: třeba si uvědomil, že má blbě nastavený ostřikovače, tak si je jel spravit .o)) já vám věřím, exoti existují, dementi existují, to je fakt, netýká se jen silnic. spíš k tomu chci říci to bé, že ne každé ostříknutí je bezpodmínečně nutné vnímat jako naschvál. a samozřejmě všem přeji miliony kilometrů bez nehody, bez blbců a s vzájemnou ohleduplností.
    JAZ
    JAZ --- ---
    WEWERKA: no právě, mě nikdy nenaštve ten iron na brejlích, ale to, že to tomu kokotovi projde jen tak. Kolikrát si říkám, že si snad vezmu do kapsy šutr a jednou ho po někom takovým hodím... jasně že to neudělám, ale ta představa mě strašně láká :)
    ATOMIKS: tenhle člověk zrovna nemá zapotřebí si cokoliv vymýšlet, zvlášť když přiznal tu svojí tretru
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    ATOMIKS: Jezdím ročně 11k +, to je dost času na to, abych něco zažil na silnicích. Holt si o tom mysli co chceš. Jinak přijde ti cajk projet na plný plyn pumpu v protisměru, kdy tam vlítněš zběsilým manévrem, mineš auto o pár centimetrů. Jako to možná se leknul potkana, co mu přeběhnul přes cestu. Já bych to spíš tipnul na to, že mu došlo siláctví po tom, co jsem si ho dojel a vyřval, a uhnul proto, že viděl, že přes pumpu nemusí zastavit, kdežto kdyby jel dál, měl tam místo, kde zastavit musí.

    WEWERKA: Ano, tihle jsou nejlepší.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Me pred rokem strikla nejaka zelena plechovka presne namirenym ostrikem. Mel to serizeny, aby to slo mimo okno a vylozene si v kolone pockal az pojedu okolo. V takove chvili mam chut vytahnout nuz, ktery ma na konci spicku na rozbijeni oken a jednou silne tuknout do rohu predniho skla. Zatim jsem to teda vzdycky vydychala, protoze si musim pripominat, ze tam jsou pobliz nekde kamery a ze by to nebylo uplne moudry.
    BATY
    BATY --- ---
    ATOMIKS: Já bych třeba nechtěl aby mi někdo kopal do kapoty nebo do jiných částí auta :)
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    já vám nevím. mě tydlety příběhy typu "... vzal levou do protisměru na pumpu, přes kterou mi chtěl ujet..." nějak nesedí. třeba tím, že on/a je v klidu v zamčeném autě a ujet může prostým sešlápnutím plynu. a také, upřímně, proč ujíždět před rozzlobenou "pumpičkou"? co ta zmůže? kopat do kapoty...
    a když o tom přemýšlím, tak já kdybych chtěl někoho ostříkat, tak bych musel dopočítat spíše stěrače než ostřiky. protože mi to stříká na okno a ne na stranu.
    ale tím nevylučuju, že exoti existují, že si to fakt potřebují vychutnat. jen zrovna ten linkovaný příběh mě přijde jak tldr pohádka o dobrém a zlém a hloupém. že spíš se cestou domů nudil a celou dobu přemýšlel, jak to co nejlépe podá na internetech.
    BATY
    BATY --- ---
    JONAS3: Fialovej? :)
    Jako věřím tomu, že tak v 10% je to ostříknutí omylem, třeba někde ve městě, kde je hromada provozu. Ale když jedeš někde mezi polema a kilometr za tebou ani před tebou nikdo a ten "řidič" si ostřikuje sklo, zrovna, když tě předjíždí, tak si myslím, že to je spíš naschvál ;)
    Nebo když tě předjíždí nějaká herka v kopci a omylem se poplete a dám tam pětku, aby z toho jeho sazometu vyletěl oblak otrávené ropy...
    NTR23
    NTR23 --- ---
    JONAS3: Mě si dvojice “lokty z okýnka” vychutnavala asi 400 metrů, kdy jsem za nimi jel na skútru. První dávku jsem dostal a pak jsem se Uklidil na bok. Vystrikali si celou nádržku. To už musí být fakt nějaká diagnóza.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Včera mě zrovna jeden retard z Hyundaie ostříknul. A musel si na to zpomalit vedle mě, a pak zrychlil. Takže žádná náhoda. A také jsem to rozjel, na uzavírce ho dojel, seřval na tři doby, a milý hrdina si nasral do trenek, šlápnul na to, vzal levou do protisměru na pumpu, přes kterou mi chtěl ujet. Jenže při tom manévru nedal přednost autu z protisměru, které minul tak 20 cm. Jako čuměl jsem jak puk, co to je za blba. A plná mezi stojany a pak zmizel... Až jsem si v duchu říkal, že jsem ho měl nechat, protože ohrozil kromě mě i další. No rozhodně by byla zajímavá situace, kdyby se s tím autem srazil.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ATOMIKS: taky jsem jednou ostriknul motorkáře a nadával mi i přes můj naprosto nechapavej výraz, jelikož jsem vůbec netušil o co mu jde. (prostě mě tenkrát relativně začínajícího řidiče nenapadlo kontrolovat při spuštění ostřikovačů svoje okolí). Tohle musí asi každý řidič jednou udělat.
    Motorkář by samozřejmě přesvědčen, že jsem to udělal naschvál.
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    JAZ: já jen že je třeba možný, že si ostřikoval sklo za jízdy, protože ho to zrovna napadlo. osobně nemám ve vzorcích uvažování postup: chci si ostříknout -> kontrola, že vedle mě nejede cyklista -> ostřikuji. takže to kopání do auta pak může být z pohledu řidiče dost nepochopitelný akt pitomce.
    plus mám trochu tušení, že není úplně nejlepší ventilovat SPZku účastníka té lapálie.
    JAZ
    JAZ --- ---
    Bez komentáře...
    Hrdina nové doby: Ostříknu tě a ještě budeš cvakat! - Blog - danielpolman
    https://danielpolman.com/blog/hrdina-nove-doby-ostriknu-te-a-jeste-budes-cvakat
    JAZ
    JAZ --- ---
    BATY: v tu chvíli bylo hodně pravděpodobný, že něco bude praskat, a jsem celkem rád, že to byla zrovna helma :D
    SHITTIE: jojo, taky jsem o tom Cervelu četl a dost mě překvapilo, že by utáhli sponzoring dvou WT týmů, to poslední roky zvládl jenom Spešl. A vlastně neznám nikoho, kdo Cervelo má, jsou dost předražený. Zase je ale možný, že BMC půjde úplně do kytek, takže se jeden flek uvolní :)
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    BATY: to je sasula :-)
    JURGEN_BUNDA
    JURGEN_BUNDA --- ---
    JONAS3: Neskutečný. Teď zrovna kdy mi cyklistiku na rok vzali.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    V pondělí mi v Roudnici na bednu chyběl kousek (ale mistrovský dres zůstal za mnou ;) ). Zároveň to byl poslední závod pro canona, v bikevoluci byl nahrazen sličnou slečnou. A vyřešil jsem svůj problém s kotouči, prostě je mám.



    BATY
    BATY --- ---
    JAZ: A je to kvalitní? Vždyť ti to prasklo! ;)
    BATY
    BATY --- ---
    FORELLI: Mrknu, dík.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    BATY: Rozhodně vyhodit. Na helmě nesmí být žádná prasklina.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam