• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    D1RABBIT: tak je vybočení do silnice a vybočení k mantinelu.... obě dvě jsou na disk z etapy, ale k mantinelu je to na vyloučení ze závodu a bůhví z čeho ještě
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    D1RABBIT: Nojo, větší bylo, to asi jo. Ale Chrochtáč do něj šel aktivně loktem i ramenem. To je dost rozdíl.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    bylo by pekne kdyby Sagan i po osmi letech stale s prehledem decimoval spurtery, klasikare a vrchare v dojezdech podle typu etapy, ale nikdo nemladne a jeste ktomu pribylo tolik kvalitnich souperu

    ja mu verim a jeste neco pekneho urcite predvede
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    JAZ: uz je mu 30 (viz jak psal kralik vek nezastavis) a Chrochtewagen/Viviani/Ewan (co ho porazeli na lonsky Tour) jsou objektivne rychlejsi, na Giru mu tam mozna pribude konkurence Gaviria/Demare, to bude tezky no.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    JAZ: já to vnímám jako fanoušek, netěší mne to, ale je potřeba si nalít čistého vína.
    NAKASHI: 10-ti kilometrové stoupání na závěr...allroundeři si budou hlídat sami sebe...to by mohl urvat Schachman nebo yates
    JAZ
    JAZ --- ---
    KEIKIN: ti dva by mu v posledních km stejně nepomohli, na to má De Buysta a hlavně Klugeho... pocítit to může ve chvíli, kdy bude Lotto muset makat během etapy (i když bůhví, jestli by Degenkolb byl ochotný na někoho zamakat)
    D1RABBIT: Hincapie měl včera docela zajímavý postřeh, že se Saganem to jde pomalu dolů od toho pádu ve sjezdu na TdF dva roky zpátky
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    jak to vidite dneska?
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    KEIKIN: *Caleb
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Každopádně Cadel má forsage v posledních metrech jakou míval Peter...Ani ty dva chybějící vagonky mu nechybí...Bora možná mohla vzít Ackermana na sprinty..Peter by byl takový volný "zelený" radikál.
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    SHITTIE: jasne, ale to je prave problem, kdyz se bude trestat poruseni pravidel jenom v pripade kolize. po padu je uz bohuzel pozde.
    SHITTIE
    SHITTIE --- ---
    NAKASHI: tak ono to v tech spurtech dycky bude trochu na hrane. kdyby ho sundal, tak z toho diskvalifikace asi bude. kazdopadne furt lepsi kdyz tohle nekdo udela nekde uprostred, nez kdyby ho zavrel u barier, coz tam calebovi pri tom jeho slalomu hrozilo tesne predtim, nastesti to dopadlo dobre :)
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    SHITTIE: jinak Bennett poslednich 20 metru bocil hrozne doleva, rozebirali to v podcastu Lanterne Rouge vcera a mel by podle nich dostat DSQ. jako klika ze ho ten Ewan i presto zvladnul objet.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    D1RABBITKEIKIN: : ono když se člověk podívá na jeho vítězství na TdF tak je za ním na bedně Colbrelli, Matthews,Gilbert,Kristoff,Cancellara,Froome:) víceméně klasikáří....jen jediná výjimka je když dal jednou Greipela, ale to byla etapa kdy byl hromadný pád a pak spurtovali víceméně každý za sebe, Greipel jel bez vlaku zůstal sám hodně dlouho do cíle a ten dlouhý spurt nedal.

    ROMI: no zrovna Kristoff co vyhrál první etapu už se tam taky pár let pohybuje...:)
    ale je fakt, že v poslední době se to hodně střídá.
    ROMI
    ROMI --- ---
    nikdo nemladnem, ale porad se tam dostane mezi ty kluky sprintersky, neznam tam zadnou stalici z tech sprinteru, vzdy je to u nich otazka par let jenom az na par vyjimek
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KEIKIN: nikdy nebyl soupeř Němců na dálnici, jenom si to špatně pamatuješ.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    spíš..co je se Saganem. Pozoruju každý rok menší ústup ze sprinterských závěrů -možná stárne, nevím. Nebo jsou ostatní lepší a lepší ? Tohle nemá vyznít jak kritika, pořád je to hlavní aspirant na zeleňáka...prostě dříve býval téměr rovnoceným soupeřem sprinterů typu Kittel, Gorila...dneska je až druhosledový, spíše více klasikář.
    SHITTIE
    SHITTIE --- ---
    ja uz cekal ze se tam slozej, jak to bylo uzky. neskutecnej finish :)

    t03 last km
    https://streamable.com/jy0c1l
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    ROMI: vypada to tak, zustal zavrenej vzadu, pritom Consonni i Martin se tam drzeli vpravo celkem dobre a ohlizeli se na nej.
    Ten Cofidis je prokletej..
    ROMI
    ROMI --- ---
    co je s Vivianim, ten na to uplne mrda
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    tak to byl závěr...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam