• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    JAZ: určitě tomu hodně pomohlo to, že je to žlutý
    VITI
    VITI --- ---
    ROMI: mrkni na bike-forum, tohle se tam resi porad dokola.
    JONAS3: hele a na co bys pouzival to rafkovy?
    ROMI
    ROMI --- ---
    samotnych kolech se moc nevyznam, muzete mi doporucit nejaky horsky kolo do 25000? ;)
    ONASYS
    ONASYS --- ---
    JAZ: hele to je spis tvuj pohled, Bianchi uz davno neni italskej vyrobce, je to znacka velky investicni skupina co ma dalsich 10 brandu. Samozrejme chytre zijou z odkazu a romatiky:)
    JAZ
    JAZ --- ---
    JONAS3: s těma kotoučema to bylo jen takový rýpnutí :) ale jinak mě potěšilo, že první dvě místa mají italské značky, které jsou vnímány jako hodně oldschoolové a tak trochu nekonkurenceschopné ve srovnání s navoněnými brandy typu Spešlu.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    JAZ: Souhlas až na ty kotouče, kdybych měl (mohl mít) 2 rovnocenné kola, tak mám jedno s kotouči a druhé bez. A střídal bych to podle situace. Ale ve stavu jen jedna jednička, tak už jedině kotouče ;)
    JAZ
    JAZ --- ---
    VITI: taky mě to napadlo, ale zas tak dlouho to není, naposledy 2014 ho měl Nibali v Astaně. Teď s ním myslím jezdí krom UAE už jen Lotto :)
    VITI
    VITI --- ---
    VITI: tak teamy byly 3. Ale stejne, borec jim vyhraje zavod roku a na webu campy furt nic :-)
    VITI
    VITI --- ---
    JAZ: BTW to musi byt campa vitez po hrozne dlouhy dobe ne? A co jsem tak letmo koukal, tak u jinych staji sem si campy nevsiml, tak to maji docela stesti :-)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    to se divim, že tam nemá galdy.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    JAZ: ok
    JAZ
    JAZ --- ---
    SMOKY: jojo, jsou tubeless ready, ale podle cyclingtips podcastu je jezdí s dušema :)
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    JAZ: Jo, klasicka elektricka Campa. A vozi tam Vittoria Corsa Speed Graphene 2.0 TLR, coz sou bezdusaky.
    ROMI
    ROMI --- ---
    tak aspon jednu fantasy jsem vyhral, na velogames je clovek v hajzlu, kdyz mu vypadnou ti jezdci. Tam pan sprcha dobre vybral musim rict :)
    JAZ
    JAZ --- ---
    Na tomhle se vyhrává Tour, poctivý Colnago na Campě, ráfkový brzdy, duše atd., žádný hypermoderní komponenty co ušetří půl wattu při rychlosti nad 80km/h. Marketingová masírka všech těch kotoučů, bezdušáků, ceramicscpeed a podobných věcí dostala zase slušně na prdel, kolo je prostě v principu strašně jednoduchá věc :)

    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Jsem netušil, že je Bejk taková jemná duše. :-)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    Já si vždycky říkal že ta Sky taktika by se dala rozbít právě tím že někdo výrazně lepší v časovce by se jenom držel vlaku a pak to v časovce přerazil, akorát škoda že se ten někdo objevil až když SKY skončilo.
    ONASYS
    ONASYS --- ---
    PAN_SPRCHA: přesně ty čísla jsou moc. Snad je to čistý, to by cyklistiku strašně srazilo.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    Čím dál tím víc se hranu v těch číslech tak je jasný že Roglič zajel tu časovku naprosto podle očekávání. Ani kdyby podal nejlepší výkon v kariéře a dostal se nad úroveň Dumoulina patrně by mu to nestačilo. Pogačar zajel tak že Lance prohlásil jak nikoho takhle jet ještě neviděl a to ani sebe prodopovanyho až na kost.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    D1RABBIT: ale co udělal Roglič špatně? Vždyť tu časovku zajel na svý poměry slušně. On získal pověst skvělého časovkáře vyhrama na GT časovkách, ale tam chyběla konkurence.

    Na vueltě byl těsně před cavagnou, tady byl těsně před cavagnou, na Giru porazil o 11 sekund campeneartse....pravda, ale jinak tam nikdo nebyl a z GC tam nebyl slušný časovkář, což bylo vidět na tom že třetí dojel Mollema pro kterýho to bylo suverénně nejlepší umístění ve větší časovce, další místo v historii pro něj bylo desátý.

    Když se za poslední 4 roky potkal s Dumoulinem dostal vždycky minutu, včera se přiblížil Dumoulinovi nejvíc ve svý kariéře na delší časovce.

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam