• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MAESTRO_007: jako pokud to má efekt tak jo..ale takhle je to jen mlácení slámy...Víš přijde mi to jako zviditelnění týmu za každou cenu...bez sportovního efektu
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MAESTRO_007: jsem si uplne vzpomnel na GregaVA, kteremu jsem hrozne fandil nez zacal souperit se Saganem :-) ...ten byl schopny dat 20km pred cilem klidne 5 nastupu po sobe a pak mu ujeli :D ..to bylo super
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    KEIKIN: mne se to libi. aktivni zavodeni a ne vzdy to vyjde.. ocesani domestiku, utoky na vetru atd. to mi prijde jako to nejzajimavejsi z celeho zavodu vetsinou :-)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MAESTRO_007: Díky, takovou demnci naposledy jel Bahrain na TDF....
    BATY
    BATY --- ---
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    KEIKIN:

    NTT v ofenzivě

    Náskok uprchlíků se začal rapidně snižovat po nástupu týmu NTT do čela hlavního pole. Jihoafrická sestava rozjela ostré tempo a postupně utrhla všechny pomocníky Vincenza Nibaliho (Trek - Segafredo) a Jakoba Fuglsanga (Astana), kteří zůstali ve skupině sami a bez podpory. Z vedoucí skupiny se zpět stáhl i Campenaerts, aby pomohl udržovat vysoké tempo a připravit půdu pro útok Domenica Pozzoviva.

    Snaha NTT k ničemu nevedla

    Jezdci týmu NTT utratili spoustu sil, ale k ničemu jejich snaha nevedla. V psoledním stoupání Gorgola se sice na čele na chvíli objevil Domenico Pozzovivo, ale v krátkém výjezdu nedokázal nikoho utrhnout a 30 kilometrů před cílem pro favority závod skončil.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KEIKIN: tak ono to bylo jasný už při představení tratě, že je to koncipovaný tak aby to vydrželo +- po hromadě na ten mazec co měl přijít poslední týden.
    to přesunutí na tenhle termín a výpadky favoritů ten původní koncept dost rozložilo.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    KEIKIN: To Džíro mně letos nějak nebaví
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Tak a zítra zase Demerovina
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KEIKIN: ale jo, na Vueltě se to stává celkem běžně že grupa favoritů jede polední tetinu závodu samotná nebo s pár domestikama
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Jinak tak malý peloton snad GT ještě nejel......
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Může mi někdo vysvětlit, proč tam NTT pálí watty ? Unik má pořád 7:30 náskok a oni táhnou a nic z toho..imho dmnce
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KEIKIN: Clarke je sice největší jméno z nich, ale oni to zas ostatní ví. Je tam dost kvalitních jezdců, strašně bude to záležet kdy se ten únik rozpadne na menší části.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Break: François Bidard (AG2R La Mondiale), Simon Pellaud (Androni Giocattoli-Sidermec), Manuele Boaro (Astana), Mark Padun (Bahrain McLaren), Cesare Benedetti (Bora-Hansgrohe), Joey Rosskopf (CCC Team), Jesper Hansen (Cofidis), Simon Clarke (EF Pro Cycling), Albert Torres (Movistar), Victor Campenaerts (NTT Pro Cycling), Jhonathan Narváez (Ineos Grenadiers), Max Richeze (UAE Team Emirates) and Etienne Van Empel (Vini Zabù-Brado-KTM)

    Tak za mně dneska asi Clarke
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    BURKHAR: *Saganovi
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Demare je fakt lokomotiva. Sagana IMHO dost snížilo šanci na vítězství to, že si to musel objet zleva, to ho zbrzdilo, bylo vidět, jak musí kejvat až moc.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    JONAS3: už se to tu psalo, nemá konkurenci..Zítra to ale bude zajímavé. Na stopéro tam bude únik...závěr je takový klasikářský....taková etapa něco mezi horskou a kopcovitou....zabalená klasika do vyších kopečků....Profil etapy je Alap-Hirschi....takže pokud nevyhraje únik tipl bych si Ulissi, Bilbao.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Je prostě teď nejrychlejší, ostatní sice téměř bez týmové podpory, ale z háku mu pořádně nikdo nevylezl.
    ROMI
    ROMI --- ---
    Demare nekompromisne :)
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    Demare a FDJ vyborne, Sagan taky pekne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam