• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    VITI: Kámoš teď na Stravě nabízí potvrzení od realitky, a ještě ti zaplatí, když dohodíš kšeft ;)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    JAZ: No a z pohledu cyklisty není nic bezpečnějšího, než se mrdat po městě z křižovatky na křižovatku, v provozu, míjet chodce, hromadnou dopravu, parkující auta, sledovat každý vjezd na pozemek...
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    SHITTIE: Neboj, můžeš. To co jsi zvýraznil, se týká profilů, ale je to až od té čárky a vnitřních prostor. Pak to máš dal i rozvedeno na neprofíky uvnitř, pokud to organizuje svaz jsou testovaní. Ale pro sport venku všech se týká první řádek a půl.

    JAZ: Tohle je fakt dementní, obecně s opatřeními souhlasím, ale musejí dávat smysl. Měli to omezit třeba vzdáleností od bydliště, nevim, 30 km? Rozhodně ne území nebo okres. Bydlím 1,5 km od hranice okresu, takže Jablonec je mi teď zakázán. Jezdíme tam na nákup do hypermarketu, protože to máme blíž a je tam míň lidí než v Liberci. Tohle se fakt nepovedlo. A taky to bylo dnes vidět, jak na to lidi ve velkém s*ali. Asi samý sportovec.
    VITI
    VITI --- ---
    FLIPPER: IMHO obce, po okresu musis simulovat nakup.
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    a lze tedy legálně jezdit na kole v rámci celého okresu/Prahy nebo jen v rámci obce/městské části?
    SHITTIE
    SHITTIE --- ---
    jojo, ja chapu ze je to cely pruser, ale tohle je utazeni sroubu na naprosto marginalnim miste a spis to potencialne situaci jeste zhorsi, protoze ta skupina lidi, ktera se doted rozprostrela po okoli (nebo aspon mela moznost vyhnout se frekventovanym mistum) se ted bude shlukovat uvnitr mesta a kontaktu bude nasobne vic. tady v brne to dopadne tak ze cely mesto bude namackany na prehrade, na holedne, v marianskym a na cyklostezkach kolem rek. a v jinych mestech to bude to samy. silnice po meste jsou co se provozu tyce celkem masakr a cykloinfrastruktura je tu sto let za opicema, takze normalne se jezdeni po meste vyhybam jak cert krizi a mizim z mesta nejkratsi cestou ven. ted jedine tak brousit mezi autama dokola kopec na kohoutovice ze vsech stran. no nejspis z toho bude dalsi mesic sudlani na zwiftu...

    JONAS3: no on je tam pak jeste na strane 10 k tomu bodu x dodatek, kterej je psanej takovou pravnictinou ze tezko rict, ale na prvni dobrou mi to pripada ze pokud nejsi profik, tak smolik

    JAZ
    JAZ --- ---
    JONAS3: kdybychom vyjeli za město, budeme tam podle všeho zabíjet jednoho člověka za druhým a zůstane za námi zpustošená země, takže radši ať lidi běhají po sídlištích kolem paneláků namačkáni jeden na druhým.

    Tohle už je opravdu vrchol buzerace, procházky v přírodě a sport na čerstvým vzduchu byla jedna z mála věcí co lidem dělala radost a držela jim čistou hlavu, a hlavně při nich nikdo nikoho nemohl nakazit. Minulý týden jsem viděl na vlastní oči jídelnu Sodexo v City Toweru na Pankráci, kde bylo přesně 96 lidí namačkaných u stolů hlava na hlavě, samozřejmě bez roušek, nikde jakýkoliv náznak rozestupů nebo jiného opatření. A tak to tam i na spoustě dalších podobných míst pokračuje i tenhle týden. No a v tom se člověku zakáže vyrazit 5 km od domu na kole do lesa.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Jinak nemusíme mít během sportu na čumáku nic - viz mimořádné opatření MZd, bod 3, písm. x, kdyby do vás někdo šil. Pro milovníky § odkaz
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Tohle nařízení mě v Liberci lehce děsí. Chtějí ze mě udělat vrchaře nebo co? Za rovinou musím kus od Liberce, tohle to kroužení na území bude hodně bolet.
    VITI
    VITI --- ---
    BATY: pobyt na cerstvem vzduchu :-)
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    BATY: Mohl by tvůj kámoš prosím tě poslat export přímo z mapy.cz ?
    BATY
    BATY --- ---
    Kámoš už mí poslal trasu :D

    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    rotoped snese všechno .o)
    VITI
    VITI --- ---
    FORELLI: mam, ale na konci katastru zacinaji Brdy, tak jsem zvedav jak dlouho to vydrzim podrzovat :-)
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    FORELLI: Praha je nastesti celkem velka :) . Budu jezdit pristi tri tejdny gravel/mtb a prekracovat hranice okresu v lese.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    D1RABBIT: Sportovat můžeš, ale pouze v katastru obce.

    Mohu jet na nákup, mohu jet na hřbitov - to že jedu na kole nebo autem mi nikdo nemůže diktovat, akorát budeš muset podepsat nějaké čestné prohlášení, že tam opravdu jedeš. Já tedy doufám, že když člověk pojede sám, nikdo si ho moc všímat nebude, ale na to samozřejmě nelze spoléhat.

    MISO
    MISO --- ---
    FORELLI: viac z toho nedostanem :)

    https://en.mapy.cz/s/loduvopogo
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Tak už máte obhlídlé katastry? :-)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SHITTIE: na těhle závodech v zálivu je super, jak člověk zapomene, že je nějaká pandemie, protože divácká kulisa je stejná jako v minulých letech.
    SHITTIE
    SHITTIE --- ---
    na ty placaty etapy jsem nekoukal, to je zazivnejsi sudlat poustni rovinu na zwiftu :D ale vcera ten kopec byl fajn, dobra byla ta pasaz v poslednich kilometrech jak tam yates nemoh ani za kokot urvat tadeje

    RESUMEN ETAPA 3 UAE Tour 2021 Pogacar VS Yates
    http://www.youtube.com/watch?v=Ojd3hUesBFI&t=132
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam