• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    poradi ve velogames se jeste muze presypat
    MATISK0
    MATISK0 --- ---
    JONAS3: příprava na Tokio.
    A ja vo velogames uz urcite skoncim poslední 😀🤦🏻‍♂️
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    JONAS3: 85 kilo jsem měl naposledy když jsem se ženil v 89. a to jsem byl po mononukleoze. :-)
    Závodit už určitě nezačnou, ale asi se občas se ženou projedu, když bude po nemoci. 🤷‍♂️
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    A MvDP taky už dnes nestartuje :( To z toho teda slezl hodně brzo.
    BATY
    BATY --- ---
    JONAS3: Tak to je slušnej skok. Když si vemu kolik mi dalo práce ze 76 na 74 ;)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    COWBOY: Před pár lety jsem měl 120 kg. Teď mám 79 kg, takže neboj, vydrž! A taky jsem se vrátil k závodění, kterého jsem nechal na VŠ (a našel si jiné koníčky ;))
    ROMI
    ROMI --- ---
    hmm letos jsem mu veril pred zavodem
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    vcera grupetto 90 jezdcu o dve minuty malem diskvalifikace na time limit
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    Roglič out…
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    JONAS3: Žena jezdí dobře a jezdí často. Já jezdil do 18. Pak týden asi před 15 lety. Loni týden na Šumavě na el. skládačce a letos jsem znovu zkusil klasiku. A vono to šlo. Akorát jsem si pamatoval vepředu dvojtac a vzadu petikolecko. A najednou 3-9. 🤷‍♂️
    Asi se mi to zase zalíbilo, od návratu jezdím do práce na kole. Takže vrátit se na kolo v 56 jde. Akorát pohled na mě je možná trochu děsivý. Přeci jenom 125 kilo na tom kole působí strašně. 🤦🏼‍♂️🤪
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    COWBOY: Taky se moc nestydím a dávám španěla'.
    Jinak zajímavý point, že ti žena kecá do toho, co jezdit za převody ;-) Mně kecá akorát do toho, kdy mám jezdit (nejlíp asi nikdy) :-D.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    JONAS3: A žena mě chce být, když si na velký tác dám největší kolo vzadu. Že prý trpí řetěz. Hovno řetěz, já trpím. :-)
    HELLISH
    HELLISH --- ---
    COWBOY: Masakr, Colombier na velkou placku a ještě se u toho směje! Každopádně letošní Tour zatím skoro každá etapa super podívaná navzdory tomu, že už je teda jasný, jak to dopadne..
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    COWBOY: Vypadalo to jako 54/27 nebo tak něco...
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    PAN_SPRCHA: Ale byla to úžasná nuda. Když v sedle bral ty borce ve stoje. Co to jel za převod?
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    Taky jsem čekal že pojede pasivně, už před etapou měl víceméně jistý první.musto v Paříži, ale on si to ještě pojistí.
    No tohle bude co se týká vítěze nejnudnejsi tour od dob Armstronga
    XAWYER
    XAWYER --- ---
    Pog naprosto neuvěřitelný dneska. to je až šílená dominance. Nechci rozhodně nic předjímat, ale skoro mi to pripomělo útoky Floyda Landise;)
    ROMI
    ROMI --- ---
    JONAS3: ze ti to trvalo nez si prozrel :D
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Je to robot, beru zpět vše, co jsem doteď tu o něm napsal... Že by ho někdo mohl ohrozit. Sypu si popel na hlavu, tohle bylo neuvěřitelné. Jestli se nestane něco opravdu extra zvláštního, tak je to jasné.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam