• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    JAZ: Ty jsi fakt totální ultrapiča, neumíš ani číst.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    JAZ: Kdo se tu baví o nenávisti, ty demente?
    JAZ
    JAZ --- ---
    D1RABBIT: jinak je teda vážně zázrak, že někdo vyhrával sprinty před 12 lety a vyhrává je i dnes. Vyprávěl kamarád sprinter/drahař, že tehdy se skoro na všech úrovních jezdilo v klidu a závodit se pořádně začalo 2-3 kilometry před páskou, zatímco dnes se v těch sprinterských etapách jede totální šrot už 15-20km před cílem. A přenastavit najednou tělo, aby zvládlo sprint po tak velké únavě, je strašně těžké, když celý život trénovalo něco úplně jiného.
    JAZ
    JAZ --- ---
    D1RABBIT: jasně že to není dobrý přirovnání, ale to, že někdo nenávidí Cava zrovna kvůli téhle situaci, kdy opravdu (výjimečně) nikomu nic špatného neudělal a namlátil si jen on sám, je prostě padlý na hlavu. Já ho dřív neměl rád stejně jako většina lidí, ale po tomhle pádu se to trochu otočilo. Vzpomínám jak uklidňoval svoje fanoušky kteří posílali Saganovi výhružky, navíc on sám nikdy Sagana ze zavinění toho pádu neobvinil... tak proč ho kvůli tomu nenávidět?
    JAZ
    JAZ --- ---
    BURKHAR: radši si mě dej do ignoru, já to hned udělám taky. Ty se ušetříš cholerických výlevů a mně se začne tady v auditku zase líbit. Kvantita příspěvků se mi sníží, ale kvalita výrazně zvýší... díky, konec.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    JAZ: Ne. Ti totiž lžou. Sprostá slova jsou od toho, aby se jimi vyjádřil vztek. A ty tvrdíš takový nesmysl, že jsem se nasral. Běž si zajezdit na kole a neotravuj.
    JAZ
    JAZ --- ---
    D1RABBIT: neviděl jsem žádný jasný důkaz pro jednu ani druhou stranu, diskuze o tom pádu se pokaždý zvrhne ve válku dvou zaslepených stran neschopných akceptovat jiný úhel pohledu.
    JAZ
    JAZ --- ---
    BURKHAR: ještě, že tvoje vyjadřování je věcné (BURKHAR), na úrovni (BURKHAR) a voliče SPD opravdu ani trošku nepřipomíná.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    JAZ: A odpověď je takhle formulována, protože nenávidím idioty, kteří překrucují realitu, tvoje tvrzení je na úrovni voličů SPD. A tím nemyslím pedály.
    JAZ
    JAZ --- ---
    BURKHAR: velmi inteligentní odpověď, děkuju, vypovídá o mnohém. A i kdyby to byl úplně jiný případ, i když není, tak nemít rád cyklistu kvůli tomu, že omylem najede na hrazení a dá si sám na hubu, to je obdivuhodné samo o sobě.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    JAZ: Piču, vyndej si oči z prdele. Úplně jinej případ.
    JAZ
    JAZ --- ---
    BURKHAR: cože? To je jako říct, že nemáš rád Jakobsena kvůli incidentu s Groenewegenem.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    HELLISH: Já ho nemám rád kvůli tomu incidentu s Peťkem.
    HELLISH
    HELLISH --- ---
    D1RABBIT: teď někde v rozhovoru řekl, že se zamlada choval jak idiot, to zas nedokáže úplně každej:) taky jsem ho dřív nesnášel, ale letos zatim dobrý
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    MAESTRO_007: A kdo ho tu znevažuje?
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Cava nějak moc rád nemám, ale nelíbí se mi tady to "znevažování" vítězství. Je to Tour de France a jsou tam ti nejlepší. Navíc některé etap byly dost náročné, v kopcích jel na špici balíku a předvádí výbornou výkonnost, ve spurtu pak porazil papírové favority (rychle klasikáře) a je tam prostě nejrychlejší a má nejlepší tým, je to týmový sport .) Ewan by ho asi dal, ale není tam a ostatní na tour nevzali :-)
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    PAN_SPRCHA: Tak jaro měl moc dobrý. Pravda, že je to klasikář na kratší etapáky a uvidíme, jak mu zbyly síly.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    BURKHAR: ono to zas takové překvapení není, už před tour jsme tu psali, že ty profily jsou až do 17.etapy relativně lehké, a můžou se vepředu udržet i klasikáři i když jsme mysleli spíš na VanAerta a Alaphillipa.
    ve středu chytne pár minut a vypadne z desítky.
    ROMI
    ROMI --- ---
    D1RABBIT: a Morkova jsem dal taky, hlavne kvuli tem rozjezdum, i na rychlostni premie, ze za tech 6 bodu vim, ze neco udela vzdy :) bohuzel mam uz tri kteri kvuli padum skoncili no
    ROMI
    ROMI --- ---
    KEIKIN: ja ho tam mam, potom co vyhral ty etapy, tak mi prislo, ze neco da i tady kor v quickstepu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam