• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    Klub zaměřený na silniční cyklistiku a vše kolem ní. Novinky, závody, švihy, postřehy. GIRO Velogames


    VELOGAMES NYX LEAGUE: 15465707

    http://www.velogames.com/




    Weby věnující se silniční cyklistice:
    Roadcycling.cz
    Supercycling.cz
    www.steephill.tv
    www.cyclingnews.com

    Výsledky:
    Procyclingstats.com

    Streamy:
    cyclinghub.tv/livestream
    sportlemon.tv

    Velogames - Nyx Cyklo liga
    http://www.velogames.com/

    rozbalit záhlaví
    WERT
    WERT --- ---
    CUKI: CUKI: jeli dva baliky, trasa byla vyznacena tyden dopredu s cedulemi v kazde vesnici. Obavam se ze to byl nejlip zorganizovany silnicni zavod u nas. S kompletni uzavirkou trati. Pristi rok to bude urco lepsi. Vzhledem ze to je pro amatery, tak se ty skupiny natahnou. Pro lidi v autech urcite opruz, ale to nepujde eliminovat nikdy. Zazil jsem Letape ve Francii a cekal jsem na projeti 10 km useku dve hodiny. Vzhledem k tomu ze ale jezdim na kole, mel jsem pochopeni.

    CUKI: …z jeste jineho soudku, jel jsem v poslednim aute za poslednim jezdcem v limitu.A poustel jsem dopravu:) vsude jsme dopravu a uzavery pustili driv nez na kolik byly planovane.


    ONASYS: kolikrat si jel 130 km zavod na uzavrene trati?
    Cena 1990,- za kolik to slo koupit, mi prijde vice nez ferova.

    Vcera na trati bylo vice nez 650 lidi z naseho tymu, planovalo se to dele nez rok. Akce myslim velmi povedena. Nevidel jsem ucastnika ktery by si to neuzival. Dokonce jsem se ptal mistnaku, lidi na trati, nezaznamenal jsem jedinou negativni reakci. Jen od lidi v autech kteri hovorili o tzv. cyklozmrdech.


    BATY: sablikova masina, i posledni dva kluci co dojeli, oba dva z UK, maji muj obdiv. Rvali se s tim fest. Jeden asi 80 kg nadvaha:) Ale rozhodne meli lepsi den a zivotni zazitek, nez kdyby zustali na internetu/ nyxu:)
    ONASYS
    ONASYS --- ---
    CUKI: tohle nebyl závod, to byl způsob jak oholit pár hejlu, tím že jim dáš pocit závodu like a TdF.
    CUKI
    CUKI --- ---
    BATY: A jk to vlastně vypadalo? koukal jsem na web a tam samé informace o tom jak se jezdí v Balíku a pod a pak tam hodinu trčím před zátarasem a jeli tam všichni po jednom...
    BATY
    BATY --- ---
    CUKI: Aha, tak tos mě neviděl... Sáblíková mi dala 20 minut :D
    CUKI
    CUKI --- ---
    BATY: Já ty první vůbec neviděl :-D
    BATY
    BATY --- ---
    CUKI: A fandils mi alespoň, když už jsi tam čekal?
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    BURKHAR: vždyť jo a co by tam dělal Ineos, Jumbo nebo uae v tom včerejším spurtu?
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    PAN_SPRCHA: Ale sakra, bavíme se o včerejším spurtu, ne?
    CUKI
    CUKI --- ---
    Trochu z jiného soudku. Jak se organizují závody u nás. Dnes přes Loděnice úplně úchylně vede trasa nějakého závodu pro asi 1800 jezdců, kteří jsou roztahaní po celé trase. Žádné značení a nebo ne všude. Výsledek stál jsem asi hodinu v koloně zbytečně, čekal jsem že někde projedou a dopravu pustí. Ale dálnice i stará Plzenská díky tomu stojí mnoho km na všechny strany...

    Stačilo by pár cedulí, lepší organizace trati... A člověk nemusí strávit hodiny v koloně. Škoda nějaký větší závod by u nás byl jistě dobrým počinem, otázka jestli to někdo dokáže v naší zemi zorganizovat... :-(
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    BURKHAR: ať to čtu jak to čtu tak nevidím smysl srovnání spurterskeho s gc týmy
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    PAN_SPRCHA: O tom vůbec nemluvím. Nauč se porozumět psanému slovu.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    BURKHAR: jablka a hrušky tohleto.
    QS a ty co jmenuješ si nijak vzájemně nekonkurují.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Tož QS letos na Vueltě nemá moc konkurenci v tom týmovém smyslu slova. Ineos je bez formy a Jumbo jede na Roga. UAE umí zarvat, ale jinak zbytek hraje druhé housle.
    MISO
    MISO --- ---
    MAESTRO_007: Asi slabsi clen vlcej svorky :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JONAS3:

    Jakobsen: "Asi 4, nebo 5 kilometrů před cílem Egan Bernal, nebo Tom Pidcock udělal díru a já si to musel dojíždět, ale nedokázal jsem to. Kvůli tomu jsem v závěru neměl energii na spurt. Tak jsem Florianovi řekl, že by měl spurtovat sám. Řekl jsem to do vysílačky a odpadl jsem."

    "Rozjeli jsme Fabiovi dokonalý sprint, ale on do vysílačky řekl, že můžu spurtovat. Tak jsme počkali a Bert odvedl skvělou práci. Pořád jsem si myslel, že mě předjede Démare, Matthews nebo někdo. Ale nikdo nejel. Nevím, jak svým spolujezdcům poděkovat. Dostali mě na skvělou pozici. Tisíckrát jim děkuji. Měl jsem štěstí," přidává svůj pohled vítěz etapy.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Když se Jakobsen odpojil, tak se díval někam na střed a na zadní kolo. To mi nepřipadalo jako defekt předního kola.
    Rozhodně teda jel QS v závěru neskutečnou prasečinu, a jestli až takovou, že odpojili i svého lídra, tak to byla demence. Ovšem to se už asi nikdy nedozvíme.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    PAN_SPRCHA: sem prave cretl na twittru ze zadny defekt nemel a ze mu proste ujeli, na slow mo to tak i vypadalo. kazdopacne pokud QS chce vyhrat, tak vyhraje a je jedno co a jak.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SUMAC: tak on to nedal protože měl prázdný kolo, ne že by to nestíhal.

    Deceuninck-QuickStep created a big gap with its acceleration within the final five kilometres, creating the perfect lead out for sprinter Fabio Jacobsen. But with 1.1km to go he lost contact as a result of a flat tyre, and Sénéchal used the opportunity to fire on all pistons for his first Grand Tour stage victory.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    PAN_SPRCHA: ani jeden z nich nema formu. navic teplo, nervozita a asi 380 kruhacu v poslednich 15 km kde se musi zpomalit a hned startovat. bylo krasne videt jak to nedal Jakobsen z QS trainu, ze to bude dneska total random.
    JAZ
    JAZ --- ---
    JONAS3: Trentina mi je líto, jemu bych etapu moc přál. Ale zase když nevyhraje ani tu dnešní grotesku, tak to je těžký...
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JONAS3: on tam byl Jakobsen jak na gumě a furt vypadával, což bylo způsobený tím že měl upuštěný přední kolo, každou zatáčku ztrácel, pak už to vzdal.
    QS jeli perfektně.

    Co nechápu je konkurence. Demare, Matthews, Modolo tam byli vepředu ještě 5km před cílem, ale po těch pár kruhacich byli najednou mimo hlavní skupinu. Vůbec si to nepohlidali
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam