• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Bylo to hodně od sebe, škoda, že Černý tu bednu neudržel. Rog úplně mimo všechny kategorie, přišlo mi, že jede na 80% a stejně si všechny maže na chleba.
    ROMI
    ROMI --- ---
    jim strasne nalozil Rogla, ty celkovy rozestupy jsou fakt velky, si dlouho nepamatuju
    DUKED
    DUKED --- ---
    PAN_SPRCHA: Presne, se uplne zblaznil dneska, velka skoda, Cernemu bych tu bednu moc pral
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    Já vůbec nechápu toho arensmana. Vůbec ho nemám zapsanyho jako časovkáře, ani v juniorech to nebyl extra časovkář. Letos časovky v průměru, jednou byl 16. A pak je najednou na pódiu
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    58 převodník je nad mé chápání :)
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    KEIKIN: Nesouhlasím. DS ho prostě posrali a stojím za jeho rozhodnutím. To je prostě antisport, co mu řekli do rádia.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    JONAS3: Jo, celkem to hrotil, ale IMHO dostane tak minutu od Roga minimálně.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Černý teda jede hodně dobře, uvidíme co ostatní favoriti na vítězství, ale tohle by mohla být slušná časovka.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    JONAS3: První a druhé místo se nemění. Bohužel Lopeze je mi na jednu stranu líto, ale na druhou stranu mně odstoupení sere. Takhle se přece nebojuje, odstupuju při úraze nebo když padneš na hubu. Někdo mu mohl věřit, vzít si ho do velogames, někdo na něj mohl vsadit třeba celkově do 5. místa. Takhle plivl fans do tváře...Lepší než odstoupení by bylo srát na directora a pokusit se docvaknout na krew.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Jako jak vypadl Valverde tak si Kirby dělal na eurosportu 14 dní srandu z toho že Mas a Superman se pobijou když je Valverde nebude držet od sebe a nakonec to bylo ještě vtipnejsi.
    JAZ
    JAZ --- ---
    MATISK0: pokud je pravda to co se pise na CN, ze dostal od tymu pokyn nemakat a nestahovat hlavni skupinu, tak se mu snad ani nedivim. Takhle ho pripravit o sanci na podium, to je od tech senilnich DS Movistaru vazne podpasovka.
    MATISK0
    MATISK0 --- ---
    Ale stejně je DNF, další serie na Netflixu bude zajimava

JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Jen si připomeňme KEIKIN a JONAS3. To není jen o tom přejet královské etapy, ale soustředit se na každou a nepodcenit ani metr.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    D1RABBIT: to je čára přes rozpočet ve velu...snad nespadne Rogla v časovce.
    BATY
    BATY --- ---
    D1RABBIT: To jo, ale kvůli čemu se urazil?
    BATY
    BATY --- ---
    MATISK0: A o co de?
    MATISK0
    MATISK0 --- ---
    V Movistaru telenovela

SUMAC
    SUMAC --- ---
    toz to byla etapa dneska... a Ineos moc nechapu jak mohli vymenit bily dres za ctvrte misto..
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    BADHORSE: jsem na strave v nyx clubu, zrovna jsem tento tyden na tretim miste prubezne, nejdu prehlidnout :)
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    SUMAC: že jsem tě ještě nepotkal..id na stravě?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam