• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    D1RABBIT: To jo, to jo.. . Jen si myslím že i pro Lopéze by to nebylo úplně od věci, kdyby mu neprodloužili smlouvu. Asi by neměl problém najít někoho, kdo po něm sáhne, zaplatí ho a ještě ho nechá jet jako lídra
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Co bude se Supermanem? Movistar zvažuje, že Lópezovi ukončí smlouvu - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/sport/cyklistika/miguel-angel-lopez-vuelta-konec-movistar-smlouva-prodlouzeni.A210908_113341_cyklistika_mt2

Jsem z toho pořád zmatený. Je ale zajímavé, že většinou se poslední dobou takové a podobné šaškárny dějí v Movistaru (napadá mě jen Rohan jako výjimka).
    A pořád si myslím, že kdyby na to neměl nohy, tak takhle nesleze. To vypadá trochu jinak. Aby člověk udělal takovou věc, musí v tom být i impuls zvnějšku. Pokud by neměl jen nohy, tak prostě pojede dál a snažit se minimalizovat ztráty, bude vědět, je to jen jeho problém, bude naštvaný akorát na sebe. Můj názor.
    ROMI
    ROMI --- ---
    KEIKIN: ode me uz nic nedostanes :D
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    D1RABBIT: tu 1 D skupinu je čas ještě přecvakat. Froome, Vakoč, Gorila, Kreuziger, Rohan, Meintjes, GVA, Gilbert, De Gendt, Caleb...abych byl upřímný..v současné nominaci je narváno dost současných (a fanouškovsy nezajímavých) jmen. to že jsou vysoce postavení v nějakém aktuálnín žebříčku mně až tak netankuje.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    BURKHAR: Nejsem si jist. Pokud myslíš Sagana, tak to ve finále může být česko - slovenský match:
    sagan

Froominátor chybí ? Takovej šampion posledních let, ještě aktivní - ale patrně neoblíbený.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    KEIKIN: Why not? Ale myslím, že víme všichni, jak to dopadne. ;)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    PAN_SPRCHA: ok tak dáme tipovačku. Každý by mohl Králíkovi napsat, kdo vyhraje nejoblíbenějšího jezdce. Kdo to uhodne, mohl by dostat někjaký drobák :-))))
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    PAN_SPRCHA: podle mně s tím přišel strýc [BURKHAR @ Silniční cyklistika]
    V anketě se k tomu vyjádřila většina a já jen souhlasil :-))
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    BURKHAR: o to je to geniálnější nechat myši ať si postaví pastičku
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    PAN_SPRCHA: Tož s nápadem pro cenu pro vítěze GTs jsem přišel já, aby byla větší motivace.
    HLUCHEY
    HLUCHEY --- ---
    D1RABBIT: Etapa, co začala měnit můj pohled na Nibaliho. Krásné historické okénko.)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KEIKIN: jojo pošlu, stejně je to ale geniální plán hrát tu celou dobu naprostou lamu, pak přesvědčit ostatní ať s tebou hrajou o peníze a posléze o ně všechny obrat. Připomíná mi to Woodyho Harrelsona z white men cant jump,
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    KEIKIN: to chapu, na druhou stranu jsem na Almeidovi ocenil, jak odjel letosni GIro i pres ten fuck-up od Lefeverea.

ale jak rikam, ani s Chavesem bych nemel problem, kdyby postoupil dal.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    NAKASHI: Pro mně je Almeida zjev posledních dvou sezon. Já se však již považuji za pamětníka a tak beru v potaz celou kariéru a ty epické úspěchy.
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    Chavese i Almeidu mam rad stejne oba, hodil jsem si korunou
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Sry, je mi smutno, asi jsem ho málo promoval. Kdo neviděl dokument ?
    Behind the Smile - The Esteban Chaves Documentary
    https://www.youtube.com/watch?v=4vKc9r0OLFw
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    D1RABBIT: udělal bych ještě nějaký duel těch vyřazených. Dal bych s každé skupůiny ještě jednomu šanci, tzv. divokou kartu... moje představa je taková, že bys dal do sloupečku postoupivší a proti nim Chavese. Byť by v jednom duelu vyhrál, postoupil by místo něj. O divoké kartě by se hlasovalo samozřejměš.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    ROMI: v minulých letech se mi moc nedařilo, většinou to byl souboj sprcha Vs. Králík. až se o něco hraje, tak se daří....
    Ok, jelikož jsem vyhrál 2 krát po sobě a nedal jsem ani kilo, vyhlašuji, že 200 Kč pošlu tomu, kdo vyhraje velorubaix
    D1RABBIT:
    Esteban ne ? Takovej vysmátej chlapec a dost z vás ho tu velebilo: V Orice to byl zlatej chlapec a bejvával to nadějný allrounder...nakonec jen dva likes :-( smutné že nepostoupil
    NAKASHI --- --- 14:33:36 22.4.2021
    1 odpověď
    KEIKIN: Chaves je letos dobrej skoro vsude a Valverde byl jasne ve forme uz i na Amstelu. navic si to tam dobre zkratil po chodnicku :) je to starej lisak.

D1RABBIT --- --- 23:18:19 20.10.2020 --- [0:03 :: pošta]
    +1
    A jsem rad za Chavese, pro me nejvetsi sympatak z pelotonu

JAZ --- --- 9:34:31 3.6.2019
    1 odpověď+1
    .......
    Chaves - vrací se rychle do formy, těším se na něj na Vueltě
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    KEIKIN: Máš tam kilo od strejdy Burka.
    ROMI
    ROMI --- ---