• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    Muzem pak udelat anketu o nejoblibenejsi dres a nejvetsi hnus :))) az dokoncime tu Kralikovu soutez
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    D1RABBIT: a já vím co si dám na oběd. Vejce na měkko :-))
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    PAN_SPRCHA: tuhle kuchařskou zástěru týpek na sbazaru nabízí za 8 kil.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KEIKIN: nejlepší dresy měla v devadesátých Castorama a tím bych tu soutěž ukončil
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    PAN_SPRCHA: já to neřeším, mám T-Mobile. A ani nevím, jestli po skončení jejich stáje někoho sponzorrují.
    MISO
    MISO --- ---
    PAN_SPRCHA: u nas O2 = PPF s tym, ze maju s Telefonicou dohodnute uzivanie znacky na urcite obdobie.

KEIKIN: pekny. rozhodne lepsi, nez bezny celomodry
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KEIKIN: movistar a O2 je jedna a ta samá firma, na to jsi přišel až teď?
    I když teda zrovna u nás v tom je ještě PPF
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Koukám, že LGBT komunita má prsty všude:
    Dle sponzorů bych čekal, že kdo má simku u O2 sponzoruje Movistar :-))
    emko

KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MISO: Sběratelsky jsou cyklodresy dobrá investice. Furt se to mění a mít za 20 let dres bory, nemusí být provar :-)
    MISO
    MISO --- ---
    KEIKIN: na Slovensku je jednoznacne najoblubenejsi Bora-Hansgrohe. Ak ma niekto podnikaveho ducha, tak urcite by mal na slovensku teraz otvorit eshop s Total Energies dresmi, bude velke prezliekanie :))
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    D1RABBIT: Boom - Belkin - připomněl jsi mi staré dobré časy a já zamáčkl slzu.
    MAK546f8f-TDF301-CYCLING-TOUR-0709-11
    Ale napadla mně pararelní soutěž....soutěž o nejoblíbenější dres. Dres Belkinu, to chceš v ikonce :-))Kelkin
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    JAZ: Nic moc, nějakých 1112, jestli si pamatuju :( Docela zklamání, myslel jsem, že dám víc. Na těch kostkách ve spurtu jsem z toho víc nedostal, jak to skákalo. A v zatáčkách nebylo víc potřeba. I když 3x za okruh dávat skoro 1kW, 20 kol. To už se zažíralo :D
    JAZ
    JAZ --- ---
    JONAS3: pěkně rychlý závod co jsem koukal na čísla, jak jsi na tom byl s max watty? :)
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    JONAS3: Dobře to tam dupeš!
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    D1RABBIT: Ve finále je to stejně jen o hlavě. Normálně jsem vždycky myslel jen na to, abych nezpomalil, takže stojka a nějaký rozumný převod. Na nejlehčí vždy až těsně pod místem, kde víš, že se budeš moct zas rozjet na těžší. Bez 105 bych byl bezradný.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    D1RABBIT: Mám v Brně a okolí tři hanky, které jsem dal bez slézání z kola. Bylo to peklo. Nechápu vůbec ty profíky, jsou z jiného světa. Ale věřím, že pro mnoho zdejších IDs by to byla pohodička.

Mapy.cz
    https://mapy.cz/s/hatekolula

Mapy.cz
    https://mapy.cz/s/hetopepefe

Mapy.cz
    https://mapy.cz/s/bopararare
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    D1RABBIT: zkrať to, ať to stihnem do Rubaix
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    D1RABBIT: Myslíš betelné hank v Englandu? ;)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    KEIKIN: Obávám se, že jsi to moc neobjasnil.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam