• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    D1RABBIT: no nestyděli se za to co jsou.....je hezký inspirovat se byznysem sponzora. Ineos by mohl mít dresy jako laboratorní pláště, EF education by mohli mít nášivky na loktech, Emirates dresy inspirované pilotní uniformou, Bora kuchyňskou zástěrou, Bahrain by mohly inspirovat vojenské uniformy s příručním bičem pro případné setkání s opozicí.

Určitě by to bylo zajímavější než teď kdy to mají všichni na jedno brdo
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    D1RABBIT: stejně je rozhodnuto, vypiš Céčko :-))
    NAKASHI: mám pár favoritů. Jde o to, jaký algoritmus pro nasazení do pavouka se nastaví.
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    Muzem pak udelat anketu o nejoblibenejsi dres a nejvetsi hnus :))) az dokoncime tu Kralikovu soutez
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    D1RABBIT: a já vím co si dám na oběd. Vejce na měkko :-))
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    PAN_SPRCHA: tuhle kuchařskou zástěru týpek na sbazaru nabízí za 8 kil.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KEIKIN: nejlepší dresy měla v devadesátých Castorama a tím bych tu soutěž ukončil
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    PAN_SPRCHA: já to neřeším, mám T-Mobile. A ani nevím, jestli po skončení jejich stáje někoho sponzorrují.
    MISO
    MISO --- ---
    PAN_SPRCHA: u nas O2 = PPF s tym, ze maju s Telefonicou dohodnute uzivanie znacky na urcite obdobie.

KEIKIN: pekny. rozhodne lepsi, nez bezny celomodry
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KEIKIN: movistar a O2 je jedna a ta samá firma, na to jsi přišel až teď?
    I když teda zrovna u nás v tom je ještě PPF
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Koukám, že LGBT komunita má prsty všude:
    Dle sponzorů bych čekal, že kdo má simku u O2 sponzoruje Movistar :-))
    emko

KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MISO: Sběratelsky jsou cyklodresy dobrá investice. Furt se to mění a mít za 20 let dres bory, nemusí být provar :-)
    MISO
    MISO --- ---
    KEIKIN: na Slovensku je jednoznacne najoblubenejsi Bora-Hansgrohe. Ak ma niekto podnikaveho ducha, tak urcite by mal na slovensku teraz otvorit eshop s Total Energies dresmi, bude velke prezliekanie :))
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    D1RABBIT: Boom - Belkin - připomněl jsi mi staré dobré časy a já zamáčkl slzu.
    MAK546f8f-TDF301-CYCLING-TOUR-0709-11
    Ale napadla mně pararelní soutěž....soutěž o nejoblíbenější dres. Dres Belkinu, to chceš v ikonce :-))Kelkin
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    JAZ: Nic moc, nějakých 1112, jestli si pamatuju :( Docela zklamání, myslel jsem, že dám víc. Na těch kostkách ve spurtu jsem z toho víc nedostal, jak to skákalo. A v zatáčkách nebylo víc potřeba. I když 3x za okruh dávat skoro 1kW, 20 kol. To už se zažíralo :D
    JAZ
    JAZ --- ---
    JONAS3: pěkně rychlý závod co jsem koukal na čísla, jak jsi na tom byl s max watty? :)
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    JONAS3: Dobře to tam dupeš!
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    D1RABBIT: Ve finále je to stejně jen o hlavě. Normálně jsem vždycky myslel jen na to, abych nezpomalil, takže stojka a nějaký rozumný převod. Na nejlehčí vždy až těsně pod místem, kde víš, že se budeš moct zas rozjet na těžší. Bez 105 bych byl bezradný.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    D1RABBIT: Mám v Brně a okolí tři hanky, které jsem dal bez slézání z kola. Bylo to peklo. Nechápu vůbec ty profíky, jsou z jiného světa. Ale věřím, že pro mnoho zdejších IDs by to byla pohodička.

Mapy.cz
    https://mapy.cz/s/hatekolula

Mapy.cz
    https://mapy.cz/s/hetopepefe

Mapy.cz
    https://mapy.cz/s/bopararare
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    D1RABBIT: zkrať to, ať to stihnem do Rubaix
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam