• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    BURKHAR: ano, hod kostkou to je, ale když je kurz na na to, že hodíš šestku 50, tak to holt musíš trestat :-)))
    JAZ: chytrý se schová :-)
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    KEIKIN: No bude to na krev, vsadit na někoho je spíš hod kostkou, než jistota.
    JAZ
    JAZ --- ---
    KEIKIN: ti Slovinci jsou silní úplně v jiným terénu, tady je první závan větru odnese pryč.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    PAN_SPRCHA: Nezapomeň na silný Slovince. Pro mně je favorit Pogačar, pak Aert.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    Jinak koukám že Caleba Ewan má na neděli kurs 81:1. Jako neberu ho jako top favorita, ale v září na Benelux tour po návratu po zranění dal spurt před colbrellim, stuyvenem, Saganem. A v tom profilu by se udržet mohl. Za mě tak pátý favorit ten kurs je ulitlej.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    HLUCHEY: těžko říct, Němci ho v předběžné nominaci na neděli mají, možná to pojede jako výpomoc týmu, ale těžko to bude dojíždět do konce.
    HLUCHEY
    HLUCHEY --- ---
    No podle všech clanku, co o TTT čtu, tak to byla jeho zlatá tečka. Aka poslední závod.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MATISKO: Poslední závod si užije. Co se mi nelíbí je, že maj loga týmu na kraťasech...Jednou reprezentuju Německo a ne Jumbo. Za mně: bez týmových reklam na repre.
    MATISK0
    MATISK0 --- ---
    Na predposledný zavod si to Tony Martin zasluzil
    ROMI
    ROMI --- ---
    MvdP pojede a doufam, ze vyhraje :)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Dijková dobrý výkon - Dnes smíšená štafeta (Holandsko přidá podle mně další placku)
    WERT
    WERT --- ---
    OT:

L’Etape: Největší cyklistický závod v ČR | We Love Cycling
    https://www.youtube.com/watch?v=gWsX_iKW6sw
    ROMI
    ROMI --- ---
    Cernyho prohlaseni pred zavodem mi prisli z podobnyho ranku jak Hirtovi rozhovory, ja bych je za takovyhle pristup mlatil :)
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    ROMI: jako 6 vterin na 43 km to je nic, tak 100 metru odhadem? Respekt... Ten zbytek uz byl o dost pozadu.

A Cerny teda nemel den..
    ROMI
    ROMI --- ---
    tak Aert zase druhej :) za tyden to taky neda a bude druhej :)
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Top Ganna bez debat. nejrychlejsi casovka v historii.
    ROMI
    ROMI --- ---
    Tak Ganna nebo Aert? tipnu Gannu :)
    ROMI
    ROMI --- ---
    López po záhadném odstoupení na Vueltě skončil v Movistaru. Vrátí se do Astany? - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/sport/cyklistika/miguel-angel-lopez-konec-movistar.A210919_110751_cyklistika_tof
    MATISK0
    MATISK0 --- ---
    Dnes to zacne, aj ked so smutnym zaciatkom.
    A este k tomu Tony Martin oznamil po majstrovstvá koniec kariéry

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam