• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JAZ:
    D1RABBIT: tak snad jsou holky svéprávný, je to na nich
    JAZ
    JAZ --- ---
    JONAS3: rád bych se mýlil, ale tohle může skončit pořádným masakrem. Když si vzpomenu, jak při TdF na těch kostkových etapách trpí vrchaři a obecně lehčí závodníci, neumím si představit co to udělá, když na to vlítnou padesátikilový holky. Navíc co si vzpomínám tak se říká, že na ty kostky se musí vlítnout 45-50km/h, jinak to peloton nemá šanci plynule přejet. A to ty ženský taky nedají. Nevím no, tuhle zoufalou snahu o rovnost za každou cenu nechápu, místo aby se jim ušily originální závody na míru, tak se hazarduje se zdravím. Ale každopádně se na víkend těším, loni Roubaix hodně chybělo.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    D1RABBIT: Nahodíš prosím aktuálního pavouka, pro představu? Ď
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    A z našich pouze Hájková.
    Nosková si letos moc nezajezdila, ta bude ráda, když bude příští rok moct jezdit zase alespoň v Jablonci.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    D1RABBIT: Na 116 km jich bude 17. To není zase tak málo ;)
    The race - Denain > Roubaix - Paris-Roubaix Femmes 2021
    https://www.paris-roubaix-femmes.fr/en/stage-1
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MAESTRO_007: co myslíš, budou mít spešl rubaix úpravu kola :
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    /v sobotu jedou poprvé Paříž Roubaix ženy. Mohlo by to být zajímavé :-) ...tím, že se to nikdy nejelo, tak se neví co od koho očekávat a jak se komu pojede...
    ROMI
    ROMI --- ---
    Anonymous ride leads to eighth place for Mathieu van der Poel at the World Championships | Cyclingnews
    https://www.google.com/amp/s/www.cyclingnews.com/amp/news/anonymous-ride-leads-to-eighth-place-for-mathieu-van-der-poel-at-the-world-championships/
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    Byl jsem na tom jako Pantani, skoro mrtvý, prozradil Ullrich. Vítěz Tour znovu usedl na kolo s Armstrongem | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/sport/ostatni-sporty/jan-ullrich-lance-armstrong-mallorca-setkani-george-hincapie-cyklistika-rivalove_2109271834_mim
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SUMAC: ????

annaG tniareG
    nagaS sungaM
    nesredeP oznecniV
    yhtraC žomirP
    uduaG ocliW
    adiemlA jetaM
    etroP leahciM
    leopenevE jedaT
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    KEIKIN: Ty jsi vocas. :D
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    KEIKIN: opacne je to zabavnejsi
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    BURKHAR:
    Tadej Evenepoel
    Michael Porte
    Matej Almeida
    Wilco Gaudu
    Primož Carthy
    Vincenzo Pedersen
    Magnus Sagan
    Geraint Ganna
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MAESTRO_007: Těžký závěr, každý kopec se někdo zvedal a byl zas dojet. Nešlo prostě odhadnout že to jedno nepřipojení se bude poslední letenka k medaili. Ale placku na P-R si nenechá ujet :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    jinak za mě super Valgren, 2x naprosto zasadně dockval ujiždějící skupinu jako posledni člověk co se do ní dostal. Nejdřív pri tom prvnim nastupu Alaphilipa kdyz se roztrhal peloton a vzadu zustal Sagan a spol a podruhe kdyz odjeli chvili pred cilem Styuven a spol. To byla chvile kdy mel jet i Styby a netaktizovat, verim ze by byla medaile.... ale po bitve kazdy general :)
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    D1RABBIT: KEIKIN in 3, 2, 1...
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JAZ: neměl na to a řekl to pozdě. Stuyven se mohl víc posetrit na spurt a Remco by možná vyhrál kdyby byl spolulidr .)

„Jsem jenom člověk. Nebyl jsem samozřejmě nějak hrozně špatný, ale prostě jsem neměl super nohy, které potřebuješ, aby ses stal mistrem světa. Když Alaphilippe zaútočil na Smeysbergu, už jsem to cítil. Nedokázal jsem s ním jet, i když jsem chtěl reagovat na jejich únik s Colbrellim. To bylo první varování. Možná jsem už tehdy měl říct, že dnes nejsem dost dobrý. Poté se závod trochu zklidnil a doufal jsem, že to zvládneme, ale na okruhu v Lovani byly moje nohy pořád špatné. Potom jsem Jasperovi Stuyvenovi řekl, že může ujíždět a závodit, protože jsem se necítil dost silný. Doufal jsem, že ještě může získat medaili, ale bohužel to nevyšlo. Byla by to příjemná cena útěchy pro něj i pro nás. Mrzí mě to,” řekl Van Aert deníku Het Nieuwsblad.

„Alaphilippe byl dnes prostě nejsilnější.Útočil, dokud nikdo nedokázal udržet krok. Nečekal jsem, že na nás budou tlačit tak brzy. Když jsme poprvé najeli na flanderský okruh, 200 kilometrů před cílem, začalo se závodit. To jsem nikdy nezažil.Byl na nás velký tlak, ale nikdo nezklamal.Všichni si zachovali chladnou hlavu.Taktiku jsme splnili. Vedli jsme závod, ale chyběly mi dobré nohy," dodal Van Aert.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    D1RABBIT: Ale já si nestěžuju. Naopak tvrdím, že to bylo koukatelné i dlouho před finishem.
    JAZ
    JAZ --- ---
    KEIKIN: těžko říct, jestli na to Wout na konci neměl, nebo jenom nechtěl sjíždět Stuyvena.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam