• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    D1RABBIT: a za koho jiného bych mluvil ?
    🌈 Julian Alaphilippe after World Championships title!
    https://www.youtube.com/watch?v=qrZsy-UrSt4
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Ve čtvrtek oznámí trasu další Tour de France.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    D1RABBIT: Se mohly hlasovat obě větve rovnou, ne?
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    PAN_SPRCHA: zas ber v úvahu, že se tu rozhoduje dle aktuálu... Kdo je nyní světovej majster ?
    Pominu-li nezodpovězené otázky o roli Valverdeho v dopingovém skandálu Operación Puerto, nejvíce mně mrzí
    že se po návratu z trestu nestal španělskou verzí Davida Millara. Mlčel ! Ale v rozstřelu s Asgreenem jsem ho zaškrtl, protože holt se mi na něm líbí jeho chytrost, takový starý lišák. ale to už je Aláč taky.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KEIKIN: ten Aláč je ještě s otazníkem, Valverde to zatím taky docela válcuje
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    D1RABBIT: nevím, co by se muselo stát, aby to nedopadlo takto:
    [KEIKIN @ Silniční cyklistika]
    ROMI
    ROMI --- ---
    to moje kolo nastesti nikdo nechce :)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KEIKIN: tady moc nepomohl covid, na kameře máš někoho v roušce s kapucí, identifikace nulová
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    KEIKIN: jo jenze policie na tohle v UK nema cas, uvidi kdo to krade a jak a co pak s tim budou delat? videl jsem ze se najdou asi 4,5% ukraenych kol, a to vetsinou tak ze je majitel najde po netu na prodej..
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    SUMAC: kamerový záznam by ve městě prošpikované kamerama nemusel být problém dohledat.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ROMI: ti to řeknu a stavíš se tu pro kolo
    CUKI
    CUKI --- ---
    SUMAC: Mě v UK ukrdli kolo 2x a pokaždý to byla šílená plečka. Zamčená snad ze zvyku. Tak se krade i to co je zralé do šrotu.
    Ale v čechách mi ukradli už tři kola. Jedno z toho za 70k a zámek nejvyšší řada Abuse, pod kamerou PČR a stejně nahovno.
    STETKINS
    STETKINS --- ---
    Já si doma taky nechávám kola venku nezamčená, ale bydlím na vesnici na konci slepé ulice. Stejně teda venku nenechávám svole oltre, nebo manželčino elektrokolo...
    ROMI
    ROMI --- ---
    A mesto?🙂
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    BATY: v Česku žiju
    BATY
    BATY --- ---
    PAN_SPRCHA: Žiješ ve Švýcarsku?
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    MAESTRO_007: já nechávám normálně kolo nezamcene před barákem i přes noc, děti kola vůbec nezamykají. Před školou je plno dětských nezamcenych kol a nikdy žádné nezmizelo.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    MAESTRO_007: jo jenze u nas na Slovacku neplati policii poulicni gangy vic nez vlada u moci, podle toho to pak taky vypada...
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Já byl dodávkou s kolama na výletě a jdu nakoupit ve Slavičíně do Albertu a před obchodem stojí pěkné nezamčené kolo, tak se tomu divím, že tam vůbec je ještě. Za chvíli přijde bratranec, kterého jsem tam vůbec nečekal a říká, že je jeho, že ho tam má celý den a jde si ještě vklidu taky nakoupit. Někde je svět ještě v pořádku .)
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    SUMAC: to je fakt pech...jak by rekli anglani je mi to lito
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam