• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    The celebration of the pure climbers continues on July 14 - Bastille Day in France - with a return to the 21 hairpins of L’Alpe d’Huez after a four-year absence.

To zni dobre!
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    MATISK0: takze tour bude over po sedme etape, roglic spadne v pate a pogi ujede vsem na te planine a pak se budem koukat na UAE bossing.
    MATISK0
    MATISK0 --- ---
    Aj Col du Granon vypada nadherne, kdyz to tak pujde dal tak Cav a podobni ten limit uz asi nestihnou

MATISK0
    MATISK0 --- ---
    BURKHAR: Jilek rikal ze bude cil jen o neco vis. A zda z druhe strany to nevim, je to možný.
    A tohle ještě aj pojedoi zeny
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    MATISK0: Takže příští rok bude Planina z druhé strany, jestli to dobře chápu. A v 5. etapě spadne Roglič, Ganna a Ewan.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    D1RABBIT: Tak holt budeš mít na bedrech zodpovědnost za postupující.
    MATISK0
    MATISK0 --- ---
    Tdf2022 hned 5 etapa, pave.
    Ale krasnej vystup na super Planinu krasnych divek

KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    D1RABBIT: vím o jedné metodě, jak být lichý :-))))
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    Já jenom pořád nechápu že když svojí blbosti kdekoliv způsobím úraz jiné osoby, tak platím odškodné popř. jdu k soudu. Ale když způsobim úraz profesionálním sportovcům je to ok?
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    JAZ: nedají. Takových dárečků bude každý rok hromada a nic s nima nic neuděla
    JAZ
    JAZ --- ---
    BURKHAR: úplně se nabízelo udělat z toho precedens a napálit jí takovou pokutu plus náhradu škody, že by si do budoucna každý takový věci rozmyslel. Zvlášť, když pak ještě zdrhla a musela jí hledat půlka Francie. Chybí už jenom to, aby se jí Tony Martin musel omluvit, že jí udělal modřinu na ruce...
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    JAZ: Normálně tu kundu nechat za trest projet na kole značky Ukrajina celou trasu TdF. Takovýhle dementi nemají prostě podél trati co dělat.
    JAZ
    JAZ --- ---
    ATOMIKS: exemplarni trest, po tomhle si uz daji vsichni lidi kolem trati pozor.
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    MAESTRO_007: měl by také studovat gramatiku .o)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    CUKI
    CUKI --- ---
    Ono ta třicítka je prostě šílený zlom. Tělo prostě hůře regeneruje, mnohem méně promíjí chyby, Mě kolem tohoto věku odešlo koleno, 6 měsíců bez zátěže a najednou jsem zjistil že návrat o jeden stupínek který mi dříve trval tejden nedám ani za měsíc. A ty lidi výkonnostně kolem mě jsou někde dál...

Nevím jestli jsem to nedal tělesně a nebo jen hlavou, ale nelituju toho. I tak se na mě dlouhodobá extrémní zátěž dosti podepsala. Kdybych měl rozum udělám to už mnohem dřív. 6ivot není jen o závodech...
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    Asociace cyklistů žádá u soudu po nepozorné divačce z Tour symbolické odškodné - Sport.cz
    https://www.sport.cz/ostatni/cyklistika/clanek/2803522-asociace-cyklistu-zada-u-soudu-po-nepozorne-divacce-z-tour-symbolicke-odskodne.html
    BATY
    BATY --- ---
    KEIKIN: Vždyť to říkal v televizi v Brankách, bodech a vteřinách, že mu tělo dává signály, že by měl ubrat, jinými slovy, to cos psal ty...
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MISO: možná jsi mně nepochopil. Mně byl a je vždy Vakoč sympatický. Hlavně po tom úraze jak makal apod., jak se dostával zpět. Co nechápu je proč nenapíše pravej důvod. Je to jen můj pohled, ale myslím, že není daleko od pravdy.
    Návrat na tour ? Vakoč přece nebyl nikdy GC jezdcem, byl to klasikář tělem i duší. Zpočátku se zdálo, že forma stoupá a že se dokáže dostat zpět do své bývalé formy. Ale něco se muselo stát, tipl bych že nějaký zdravotní důvod, který mu prostě znemožnil dělat to, co ho nejvíc baví...co je na tom kua nepochopitelného ??? Můj příspěvek není hejt.
    MISO
    MISO --- ---
    KEIKIN: Mal 6 zlomenych stavcov, 2 roky ci jak dlho mimo provoz. Skus si niekedy zavodne sportovat, aby si pochopil, aky pocit je dostat sa niekam vyssie/dalej vdaka poctivo odmakanemu treningu (hint: je to super). Pre neho ten vrchol bol "paraplegik" -> tour de france, pre niekoho je to vobec kvalifikovat sa na olympiadu a zazit atmo, vidiet tych najlepsich v zavode (a to je pre bezneho TV teoretika vlastne tiez malo - iba letiet na olympiadu), pre mna osobne by to bol napriklad maraton pod 3:00. Na vrcholovej urovni to u neho znamena full-time bicyklovanie tzn. uplna pakaren a typek si zjavne povedal, ze staci a ja sa mu nedivim.

Minusku mas odo mna, lebo fakt nevies, co pises, su to nahodne pismenka mimo realitu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam