• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    D1RABBIT: No, já se bojím o svého miláčka.
    CUKI
    CUKI --- ---
    BURKHAR: tak by bylo v tu ráno po problémech. Menší škodná událost na pojišťovně -mytí mozku z chladiče, tedy vlastně ten tam není takže nic. :-)
    BATY
    BATY --- ---
    BURKHAR: Ano, to byla ironie...
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    BATY: Ty si děláš srandu, že? Když by tam místo cyklisty jel náklaďák, tak za to může řidič?
    BATY
    BATY --- ---
    BURKHAR: Nemohla za to... koukala do mobilu, takže ho neviděla...
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    D1RABBIT: To jsou nervy, ty pičo! :)
    VITI
    VITI --- ---
    KEIKIN: chudak chlapik ... blbe, ze se jen leknul, ale nebyl schopen nijak zareagovat
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    KEIKIN: Na místě tu piču zastřelit. Stejně jako tu žabožroutskou kundu na TdF.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    KEIKIN: Radši jedu dál od rantlů, tudíž kanály míjím bez myšek.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Jedu tak daleko od kraje, abych se nemusel vyhýbat
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Szurkowski
    Jaskula
    Kwiatkowski

Kdo z nich je nejlepším polským cyklistou historie ?
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Mám dotaz,
    když jedete na kole ve městě, vyhýbáte se kanálům na kraji ? U nás jsou tak debilně ty mřížky na kraji a ještě zanořené, že lehká vlnka je potřeba - ale vím že to řidiči rádi nemají.
    ROMI
    ROMI --- ---
    D1RABBIT: kde se flakas s anketou? :D
    HELLISH
    HELLISH --- ---
    kvalitní diskuse, empiricky jsme si dokázali, že i mezi cyklisty je populace mašíblů rovnoměrně rozdělena:)
    JAZ
    JAZ --- ---
    SUMAC: takováhle špionáž dneska není potřeba, ty kola se dostanou jednoduše do ruky každýmu včetně novinářů (https://www.youtube.com/watch?v=RH7t1NQMNC0&ab_channel=GCNTech). Dráha je hlavně o aerodynamice a na to si jednoduše zaplatíš dobrého fotografa, který ti všechna kola co chceš nafotí během pár dnů na MS ze všech úhlů co existujou a máš to.
    ONASYS
    ONASYS --- ---
    SUMAC: cílená špionáž říkáš. Co přesně chtěl ty kluci z Meridy okopírovat a proč jdou takhle složitou cestou.
    MATISK0
    MATISK0 --- ---
    Ale kdyby jedno, ale vsechny? Ucelovka jak se patri. Casem se ukaze kdo zacne používat jejich technologií
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Já si pořád stojím za názorem, že jde o sabotáž a špionáž. Ale možný je všechno.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    SUMAC: to prodaj na darknetu. Mám stejný názor jako Sprcháč. Nevěděli co kradou. Takové kolo za 15k Eur prodají za 2000 eur někomu s tím, že je to holt čorka.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam