• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KEIKIN: je třeba rozlišovat fašisty a vidláky
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    D1RABBIT: on je tu problém vyjádřit svůj názor ? Pak je tu fašista někdo jiný.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    BATY: Pardon.
    BATY
    BATY --- ---
    BURKHAR: Nechceš ty zmrdy a piče dávat alespoň do spoilerů, jak to tady pak vypadá...
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    D1RABBIT: Přesně tak, náčelníku. Celou dobu jenom vědomě škodit a kazit zábavu ostatním. Zmrd je to.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    KEIKIN: Někdo má rád holky, druhý zase vdolky.

Tisíc lidí, tisíc chutí.

Tvoje fašistický smýšlení mě už dost sere, ty budeš povahově asi pěkná piča.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    BURKHAR: smířený s tím jsem, ale nechápu měřítka oblíbenosti. Možná málo čtu slovinské noviny :-(
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    KEIKIN: To, že něco nechápeš, je celkem pochopitelné (protože zjevně nechápeš víc věcí). Taky mě to mrzí, ale ne každý na světě je KEIKIN. Prostě jsou u jiných oblíbení jiní. Se s tím smiř.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Finále není proč se účastnit. Já nechápu fakt, že nejúspěšněší čechoslovák pohořel s jankem ze Slovinska
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    ROMI: Tvoje máma má špatnej vkus.
    ROMI
    ROMI --- ---
    Ne to samozrejme neni, jen, ze mas spatnej vkus 😂
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    ROMI: Wouta muze porazit jen Remco a pac Remco neni, tak je to lozeny.
    ROMI
    ROMI --- ---
    D1RABBIT: jako uz po nekolikaty musim rict, ze nevis komu fandit vubec :) v zadnym sportu evidentne :D
    CUKI
    CUKI --- ---
    ATOMIKS: odkaz pod článkem: https://www.sport.cz/ostatni/cyklistika/clanek/2840035-cyklista-si-jel-pro-jasny-triumf-vse-zhatil-brutalni-incident.html#article-artcl

jasný není to TdF, ale je to tu zase...

D1RABBIT: Tak jako vtip dobrý, a teď napiš o těch dalších sedmi hlasech u Sagana kterých jsi si v poště nevšimnul :-)
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    Cyklistka Tereza Neumanová získala angažmá v elitní stáji Liv Racing a stane se druhou Češkou závodící na nejvyšší úrovni.
    Neumanová získala angažmá v elitní cyklistické stáji - Sport.cz
    https://www.sport.cz/ostatni/cyklistika/clanek/2848144-neumanova-ziskala-angazma-v-elitni-cyklisticke-staji.html
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    SUMAC: No vida. Příští rok se dozvíme o nové fabrice na kola. Dacia Velo.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Romanian police recover Italian team bikes stolen from UCI Track Cycling World Championships | road.cc
    https://road.cc/content/news/police-recover-stolen-italian-team-bikes-287389

Naslo se v Rumunsku :))
    BATY
    BATY --- ---
    BURKHAR: Neznal jsem, ale RIP...
    ;)
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    BURKHAR: tak Keikin vyhrál už když jsem ho nominoval, to je jasný. ale kdo bude ten druhý, to je furt ještě mezi kazetou a pedálama .o)
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    ATOMIKS: Já už mám skoro hodinu odhlasováno, nechtěl jsem nad tím moc bádat. A teď už jsem si vlastně skoro jistý, jak dopadne finále.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam