• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SUMAC: Whirlpool neasi
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    D1RABBIT: udelej nejoblibenejsi team, muze to byt klidne historie, to by me zajimalo. tam se nejake narodni motivace neukazou.
    BATY
    BATY --- ---
    SUMAC: taky jsem zamáčkl :)
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    KEIKIN: Králík si udělal soutěž, ale lidi mu v ní hlasovali .o) hele za mě patří Rabbitovi veliký poděkování a uznání, že to zkusil, provedl, dotáhnul až do finále. že to dopadlo tak, jak to dopadlo, to nešlo čekat, prostě se to stalo a koneckonců to svědčí o tom, že legendy zůstávají, ale doba běží dál. babrat se v tom můžeme týdny, příští rok se může provést vylepšené repete. klidně si udělej vlastní soutěž a dotáhni ji tak, aby ti ten Sagan vyhrál a konečně jsi měl potvrzení, že ho tu všichni strašně milujeme.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    ATOMIKS: Tak to aby to Králík udělal znova:
    [D1RABBIT @ Silniční cyklistika]
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    KEIKIN: evidentně nebavíme
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    ATOMIKS: pozor na to ! Bavíme se o oblíbenosti v čase....tedy za celou kariéru. Nejde o to, jestli daný cyklista letos udělaůl výsledek či nikoli.
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    KEIKIN: anebo je třeba akceptovat fakt, že jsou v současnosti lepší cyklisté. když se podíváš na tu aktuální čtyřku, která se nám dnes rozpůlí, tak to je 1. - 4.místo UCI rankingu. Sagan je 55., Štybar 131.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    BURKHAR: Asi lidem vadí, že je tak trochu frája - že poslal svou ženu k šípkům apod - možná ty loktovačky a ramenovačky v některých závěrech.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Peťko je prostě legenda a bude v mém srdci navždy. Pro mě je to nejlepší cyklista historie po Eddiem.

Jak jsem se zasnil, tak jsem si pustil tohle, taky boží.

1989 Tour de France Final Time Trial - LONG VERSION - Greg Lemond - Laurent Fignon
    https://youtu.be/rWyfb3H7LEg
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    BURKHAR: leda že se někdo zraní až na místě a i pak musí ten zbytek jet.

I když jsem koukám trochu kecal třeba zrovna ten Frankfurt je non-mandatory worldtour event a Ineos ho letos nejel. (Pět WT jednorázovek bylo non-mandatory)
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    BURKHAR: jo. budou-li to flakat, prijdou o licenci.

TAK A TADY NECO O PETOVI pro zhrzene fanousky. pekne udelany dokument dva dny stary, i ja sem zamackl slzu.

7 Times Peter Sagan Shocked The World
    https://www.youtube.com/watch?v=BL37V3S2ePY
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    BURKHAR: Otazník je i za první větou, mobil...
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    PAN_SPRCHA: A to obligo je i v případě, že nepostaví komplet tým. Třeba v případě zranění?
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SUMAC: Ineos musí jako WT tým odjet všechny WT podniky.
    Včetně závodů typu Frankfurt, Dubaj atd. kde byli fakt do počtu.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    tak treti je nejaky Ber Turner a ctvrty je Viviani, Ineos to natahuje dneska na Twittru jak sraky, ale je to jasny... Sem zvedavej co s nim budou delat. Na TdF ho nema moc cenu brat, pac mu nikdo nepomuze, na Giro bude zase sbirat treti mista, pro Cofidis to bylo OK, ale Ineos?
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    D1RABBIT: já se úplně ztratil kdo s kým bojuje
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SUMAC: No to že byli jediní kdo teoreticky mohl soupeřit se Slovinci neznamená že se čekalo že je porazí. To byla spíše teoretická rovina......bralo se to Pogačar pak Roglič pak když se Slovincům stane nějaký rupnutí tak Ineos a pak už nikdo. rozhodně nebyli proti nim jako favoriti
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    D1RABBIT: připomínky k nasazování zazněly i od jiných. Dohledej si ale pak moje tvrzení, že i přes nejasnosti respektuji, že na to dáváš svůj čas. Pavouka jsi stanovil ty a myslím, že Saganovi (jak je obecně známo - tvůj kůň) spíše ublížilo tvoje nasazení MVDP (a jeho následné vyřazení) proti Gannovi hnerd zkraje. To že se nehodlám účastnit finále přece není nic proti ničemu, na to má každý právo ne ?
    JAZ
    JAZ --- ---
    SUMAC: ale má, jen to QS ještě nezveřejnil, stejně jako u Cava a nejspíš i Masnady a Cattanea, připravujou k tomu nějaký větší PRko.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam