• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    MATISK0
    MATISK0 --- ---
    To šampaňské je nejak divne, i na MvdP zautocilo 😃
    BATY
    BATY --- ---
    MATISK0: Teď jsem na to koukal, oko v hlavě má, tak snad to bude ok...
    MATISK0
    MATISK0 --- ---
    Girmay prevezený do nemocnice po strele korku do oka
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Tyvoe tak to byla etapa, Girmay je fakt bourák! A a že se bude v této etapě štelovat ke spurtu Hirt...
    To je prostě Giro
    ROMI
    ROMI --- ---
    Girmay pekne
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Ale v této etapě se přece nemá měnit pořadí v GC :D
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    SMOKY: Dík z info, nesleduji. No a jestli to bylo na druhé straně, no tak by si měli s mechanikem sáhnout do svědomí :)
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    JONAS3: Taky to ted rikali, ze to je podle vyrobce blbost, hlavne se mu vypletl drat na druhe strane, nez je kotouc.
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    Letos jeste vysperkovali tym komentatoru Robbie McEwenem, ten je bozi.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    MAESTRO_007: Tak asi kdyby hodně chtěl, tak si vydupe ráfkové brzdy (myslím). No a pak se může s ostatními ve sjezdu srovnávat.
    Pokud by to byl systémový/konstrukční problém kotoučových brzd, tak v každém takové sjezdu bude měnit kolo velká část balíku. A ne jen on. takže bych chybu primárně v brzdách nehledal. Můj názor.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Na kolik dnes pustí únik? Tipuju tak 10 minut by mohli mít. Ale Lotto to asi bude chtít sjet, finiš by měl být na Caleba.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Giro d'Italia: Wilco Kelderman blames disc brakes for GC tumble on stage 9 - VeloNews.com
    https://www.velonews.com/events/giro-ditalia/giro-ditalia-wilco-kelderman-blames-disc-brakes-for-gc-tumble-on-stage-9/
    BATY
    BATY --- ---
    JAZ: Ještě jsem zkusil si stáhnout do televize rovnou tu aplikaci GCN+, ale bohužel, tam mám stejný problém jako s Eurosport playerem a to, že se obraz každým 10s na chvíli škubne a to mě neskutečně sere... Když to pošlu do TV přes apku v mobilu, tak to jede v pohodě... Tak alespoň, že nějak to jde... Pořád lepší, než muset mít propojené pc přes hdmi s tv ;)
    BATY
    BATY --- ---
    JAZ: Tohle mi funguje, posílám to z aplikace do TV, ale nemám Chromcast v usb v TV, ale rovnou Android TV... Ale určitě tam je bug, když máš to video na mobilu defaultně přes celo obrazovku, tak ta ikonka je neaktivní a když na ní klikáš tak nic nedělá... Pokud si video v apce zmenšíš, aby nebylo přes celou obrazovku, tak už ta ikona na poslaní do TV je aktivní a funguje to... Třeba to je ten problém, který máš :)
    BATY
    BATY --- ---
    BATY: Jen s registrací jsem se na chvilku zadrhnul, přes web mi to nešlo, ale chce to jen číst. Je potřeba si nainstalovat apku na mobil. V apce zaplatit předplatné přes google a pak už to funguje i v browseru...
    JAZ
    JAZ --- ---
    BATY: mam to uz druhym rokem a vsechno je skvele az na jednu vec, kterou je Chromecast. Ani z iOS ani z Androidu to poradne nefunguje, je tam jeden bug vedle druhyho, takze v telce to musim sledovat pres HDMI z pocitace jako v praveku. Ale az tohle vychytaji, tak ta sluzba nebude mit chybu :)
    BATY
    BATY --- ---
    Po Eurosport playeru teď zkouším GCN+ ještě. Je to teda jen v angličtině, což mi nevadí. Výhoda proti eurosportu je, že ty jednotlivé závody jsou v nabídce jako kostičky jak na netflixu a když na to kliknete, tak se opravdu spustí to, na co jste klikli. Na eurosportu program dost často nekoresponduje s tím, co opravdu vysílali... Živé vysílání sedí, ale místo reprízy nějakého závodu je klidně tenis nebo kulečník a člověk kliká pokus omyl. A další, největší výhoda je, že tam nejsou ty debilní reklamy typu Ronnie O'Sullivan a podobné... Komentátor sice oznámí, že si dáme poslední reklamní přestávku, ale když sledujete přes GCN+, tak se nic nestane a závod běží dála... Z aplikace to jde poslat i na televizi, takže ok. Jsem asi spokojenej :)

    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    C_O_P: etapy do Janova a Turína budou zajímavý. Hodně podobné té Neapolské jak vyhrál Bouwman. Takové únikové, ale zároveň přesně pro MDVP.

    Zajímavá bude i etapa do cunea, ten závěr když si projedes na streetview to jsem zvědavej jak se tam naskládají, nahoru, dolů prudké zatáčky...... není to zrovna finiš pro Cava.


    Takže ne.....je to Giro, nuda nebude.
    C_O_P
    C_O_P --- ---
    Do neděle to bude asi nuda, co?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam