• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    ROMI: Před chvílí o tom mluvil Bradley ve smyslu, že to bude mít ještě těžké bez řádné podpory.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    ROMI: Zřejmě tahali sirky.
    ROMI
    ROMI --- ---
    Pogacarovi odpadaj ti domestici :)
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Koukám na předpověď na příští týden, tak jsem se podíval i na Francii a místa, kde se pojede. V Carcassonne má být v úterý přes 35°C, to už je hraniční, v takovém počasí jsem na kole jel jen několikrát a v podstatě šlo jen o to se dostat někam k vodě, kde se člověk mohl vykoupat.
    ROMI
    ROMI --- ---
    tak jak je to s testovanim :)
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Tak George Bennett už nepokračuje, Covid.
    MATISK0
    MATISK0 --- ---
    zabava na Tour za cias minulych
    Eduardo Argote - Gamberradas durante el Tour 1975.
    https://www.facebook.com/1010288358/videos/983811948951617/
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    Tak všechny testy na Covid negativní u cyklistů i členů týmů.

    Vzhledem k tomu že je to statisticky při současném rozšíření prakticky nemožné, dá se konstatovat že jdou cestou RG a tour se dojede.
    LARS_GUNNER
    LARS_GUNNER --- ---
    CUKI: To je dneska vseobecny trend. Vsechno se specializuje a tristi na specificky celky.
    RICK
    RICK --- ---
    D1RABBIT: hraju taky, 2020 jsem měl cracklou, 21 jsem vyhrál přes soutěž origo.. jsou nějaké zásadní změny u nové verze 22?
    já teda hrál jenom kariéru za jednoho jezdce a jsem teďka asi v šesté sezoně, už mě to moc nebaví, ale největší výhodu vidím v toim, že na jednom monitoru jde hrát a na druhém sledovat třeba závod :-D
    MATISK0
    MATISK0 --- ---
    Tadej furt v žltom

    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Evropský šampionát - U23, mladší Vacek o fous druhý a tady se řeší sekundy v první pořádné etapě na TdF nebo stopky na křižovatce ;) :D Bittner osmý, pozitivní je také, že všichni naši to dojeli do 30., kromě staršího Vacka (škoda ho...).
    CUKI
    CUKI --- ---
    MAESTRO_007: Tenhle závod jsem nikdy nejel, takže pravidla moc neznám, o penalizacích nevím. Ale skoro 5k km za 10 dní? To je šílená řacha. A jak píšeš obdivuhodné to dojet. Dát 400km/24h na MTB je obdivuhodný výkon (záleží na trati) na ROAD se dá dát při stejném výkonu přes 700Km, jenže pak padneš a den spíš a další dva dny s tebou nic není :-) A on dá 500 každej den, to je něco neskutečnýho.

    Jinak tyhle závody mě vždycky táhly právě proto, že často stačí jen dojet :-) Já jezdil jen ESR, ale zažil jsem závod kterej měl 8 checkpoinů do třetího se dostala polovina a do 6tého jen 3 a to byl závod který neměl ani 3 dny. Což je u mě taková absolutní hranice, kde se to dá dát bez delší pauzy na regeneraci. Spíše 48h, pak ten výkon děsně klesá. Navíc je to nebezpečný.

    Ale prostě mi je líto, že tour je svou tratí a pravidly jednodušší a jednodušší. Ten závod by měl být postaven tak, aby nedojela víc než polovička protože to nedaj. Ne, že tam jsou jen na sprinty časovku a pod.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    CUKI: jako respekt všem co dokončí nebo se vůbec dostatanou na start. ale upřímně je to hrozná píčovina, boj o zivot s dementama ridičema, timhle se už v článcích "chlubit" nebudou. Úplný nesmysl křižovatky se 4 stopkama kde dostáváš penalizace za to že nezpomalis/zastavis, v posledních ročnících to snad už zrušili atd. To bych nechtěl jet ani za milion. Jsou desítky krasnejsich závodu vytrvalostních. A nehledě na to, že ti lidi nejsou úplně normální, ale to je úhel pohledu, uznávám .)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    PAN_SPRCHA: teda 11,12. Etapa
    13,14 je den
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    NAKASHI: taky nevím moc proč....i kdyby se to celé povedlo tak by tam šlo o jednotky sekund
    Teď budou etapy 13,14 v týdnu tam může jít o desítky jestli se to podaří jumbu urvat
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    HUGH_BOYLAN: no nevim ke konci uz zacali ztracet i na Jungelse. Mam Bennetta rad, ale tahnout sam 15 km do kopce.. s Pogacarem dojela pohromade fakt velka skupina skoro 25 lidi. Urcite to slo zkusit. Asi setrili sily na tezsi kopce.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    NAKASHI: Pogačar to tam hodně hrotil, neměli šanci to tzv. urvat.
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    Jeste pred koncem toho kopce tam melo jumbo pet lidi, skoda ze se o neco nepokusili. UAE uz pak nic na celo nestahovalo, protoze celej kopec odtahnul jenom Bennet.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam