• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    DUKED: Škoda, byl výborný na Tour.
    MATISK0
    MATISK0 --- ---
    Dnes je ideálne počasie
    CUKI
    CUKI --- ---
    STETKINS: U Carcassonne obecně není moc míst kde parkovat, ale doporučuju vyjet kousek na kopec k bývalé zoo, super výhled na medieval.
    STETKINS
    STETKINS --- ---
    VOTA: My jsme se teď stavili, páč jsme jesli s děckama do Španělska. Bylo to teda v Carcassonne a tam žádný problém nebyl. Uzavřený to bylo asi 200m od trasy a tam se dalo kdekoliv parkovat - policajti nás tam normálně lifrovali na trávník kolem silnice. Všichni příjemný a atmosféra super i když jsme tam byli jen chviličku. Jak to je, když jedeš s karavanem na kopec to netuším...

    SUMAC
    SUMAC --- ---
    VOTA: byl sem na TdF v dansku a pohybovali sme se tam vyhradne verejnou dopravou nebo pesky. bylo tam takove silene mnoztvi lidi ze s nicim jinym bych tam nejel.

    pak sem byl na TdF 2014 v Yorkshiru a tam sem jel autem a vetsinou sme dojeli nekde ke kopci brzo rano a auto nechali tam kde nam rekli a sli tak 5-10 km na kopec a tam pockali a az to odjeli tak sli zpatky, cesty byly zavrene jeste do noci, takze to chtelo naplanovat jak se dostat dal, vsechno bylo na netu.

    v NL to bude asi podobne. cesta se zavre brzo rano a to i s prilehlyma mistama. v NL pokud bude Vuelta tak ma cenu s karavanem najit nejake klidnejsi misto mimo populaci a zaparkovat to tam den predtim. Do mest nebo na fan zones s tim nema cenu jezdit.
    DUKED
    DUKED --- ---
    VOTA: BYl jsem letos na Giru ve Slovinsku, Kobarid byl zavreny uz v 10 ve smeru na Idrsko, na blikacky nas nechali projet a zaparkovat. Z Idrska smer Livek to bylo zavrene uplne, nahoru se slo dostat pouze na kole/pesky. Jelo se tam i e-giro, asi 2h pred pelotonem, ale nikoho to moc nezajimalo, lidi se motali po ceste. Hlavni zavod dojel do Liveku kolem 16h
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    VOTA: To bude asi všude různé, nemám osobní zkušenost, ale kolega byl na Giru i TdF a dle jeho vyprávění je to tak, že už dopoledne tam organizátoři řeší, kam můžeš autem, kam můžeš pěšky a před startem to ještě znovu kontrolují. Byl tam pokaždé s obytným vozem a nechal ho někde v kempu, pak vyrazili na kolech na kýžené místo a fandili. Závidím mu, bohužel mi to nikdy časově nevyšlo. Dobré je si ty kempy s stáním obytných vozů zarezervovat hodně dopředu, všude to praská ve švech.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    VOTA: řekl bych, že u vuelty to nebude až tak horké jako třeba u tour de France. V tom Holandsku by možná dávalo smysl někde bezpečně zaparkovat obytňák a třeba na kole mrknout na etapu.

    hned bych jel :)
    CUKI
    CUKI --- ---
    VOTA: Nevím jestli je to všude stejné, ale jednou jsem se nerad připletl do tour de Slovenia.
    Kempovali jsme někde hluboko v lesích a vyjeli jsme na silnici na které právě probíhala časovka. Po té silnici jsme jeli poměrně dlouho, nikde žádný náznak. Pak tam vidím před námi cyklistu ve velmi dobré kondici na časovkářském speciálu. Předním motorka a jinak nic.

    Naštěstí mě to brzy došlo a při prvním možném místě jsem ihned zajel mimo silnici a dali jsme si snídani u cesty :-)
    VOTA
    VOTA --- ---
    Prosim vás, já bych měl dotaz. Byl někdo někdy na nějaké grand tour? jako fandit, nemyslim závodit :))
    Mě by zajímalo, jaká jsou ta pravidla, když se chci dívat od silnice. Prostě, kdy tu silnici zavřou, dokdy tam mohu najet obytňákem.
    Je to nějak standartizovaný? Si dovedu představit, že to bude u nějakých úzkých horských etap asi o dost složitější, než u nějaké rovinaté, kde je místa spousty.
    Já prostě k tomu nedokáži nic najít. Bych rád na vueltu do holadska.
    VOTA
    VOTA --- ---
    Štybar o Češích před ME: Třeba něco vymyslíme. Vysílačka není playstation | iSport.cz
    https://isport.blesk.cz/clanek/ostatni-cyklistika/418086/stybar-o-cesich-pred-me-treba-neco-vymyslime-vysilacka-neni-playstation.html

    Neodemkne nekdo, pls?
    DUKED
    DUKED --- ---
    Konečně zpět. A teď si vyjet třetí titul! Šampion Alaphilippe už znovu sní - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/sport/cyklistika/julian-alaphilippe-sezona-vuelta-ms.A220809_162241_cyklistika_rou
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    DUKED: Díky! Hledal jsem špatně.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    PAN_SPRCHA: Kde to prosím mohu najít? Google mi moc nepomohl.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    VOTA: Hirt je na startlistu
    VOTA
    VOTA --- ---
    MATISK0: A jede nějaký ten čehůn?
    MATISK0
    MATISK0 --- ---
    To zas budem mat vo VeloGames hovno bodov 😃
    MATISK0
    MATISK0 --- ---
    Marianne Voss, dnes 243 víťazstvo.
    Je niekto lepsi ako ona? /negooglil som/ 😃
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam