• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    JAZ: ty watty ale drti i 10 - 15 dalsich, akorat ze ne tolik co Pog,Jonas a Wout
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    JAZ: to ale jeste nekde v mrazirne ladoval ryby do prepravek misto treninku :D
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    Jonas byl nejlepsi i v ty lonsky, na konci to vypustil a nechal to Woutovi
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    COCOBRYCE: muze, posledni co si pamatuju byl Santi Perez z Phonaku co nikdy nic nevyhral, presel do tymu co jel krevni doping ve velkem a naraz vyhral dve casovky a etapu na vuelte a skoncil druhy
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    ani doping ti nemůže takhle zvednout výkonost
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    Tadej Pogacar after losing time to Jonas Vingegaard today. "It’s definitely not over, especially if it is raining tomorrow and then I can promise you it’s going to be interesting."
    no a hele jak tam je:DDD
    https://twitter.com/SportsOrla/status/1681543129806118912?s=20
    JAZ
    JAZ --- ---
    PAN_SPRCHA: u Frooma ale nikdo nevěděl, jak na tom byl v juniorech, protože v té do době on jezdil v Keni denně 100 kilometrů do školy a zpátky bez trenéra a bez wattmetru, trénoval úplně blbě, jen najížděl neskutečné objemy které by zabily většinu dospělých. A začal být dobrý až ve chvíli, kdy dostal ve Sky trenéra, vybavení a všechno okolo. Takže jo, není to rozhodně zdaleka transparentní, ale i s ohledem na to, že až na jednu etapu (Finestre) nikdy v kariéře nevyhrál závod tak, že by ostatním ujel o dvě třídy, spíš těžil z práce týmu, který všechny soupeře zničil dřív než na něj stihli zaútočit, tak mi to nepřijde podezřelé. Navíc Froome v žádných kopcích nedrží historické rekordy, vždycky to ubili kolektivní silou. To až Jonas, ještě před pár lety podprůměrný junior, tady dnes drtí watty, o kterých se ani Armstrongovi nezdálo.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JAZ: jinak v tom dokumentu tdf netflixu kolem toho mají tu pohádku jak si ho vybrali z colokvíku kvůli předpokladům a začali na něm pracovat........
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JAZ:a co teprve na Grand Prix Jeseník...... stejně když se člověk podívá co tam bylo za jména......

    Screenshot-2023-07-19-09-40-16-682-com-android-chrome
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    ONDRAT: nerekl bych drtivé, ale Pog vypadal líp a líp a naložil všem včetně van Aerta vcera dost solidně. Jenže Vingo je někde jinde a za ty dva roky se nějakým způsobem z podprůměrného casovkare co nikdy nic nevyhrál stal lvl mutant alien s wattama nad Remcem. Nevím co s ním Jumbo udělali ale takový výkonnostní skok si nedokážu spojit s ničím v žádném sportu.
    JAZ
    JAZ --- ---
    CHARON: nebo si vem Avenir před pěti lety, který vyhrál Pogi. Vingegaard na něj ztratil na 67. místě tři čtvrtě hodiny, nebyl konkurenceschopný v jediné horské etapě.

    Jsou dvě možnosti. Buď je Jonas opravdu o parník nejlepším cyklistou historie, který fyziologicky strčí do kapsy všechny od Coppiho přes Merckxe až po Induraina. Nebo.......
    LARS_GUNNER
    LARS_GUNNER --- ---
    ONDRAT: Ja jsem fanda Vingegaarda a rikal jsem si, ze mu Pogacar snad moc nenalozi. Vcera jsem byl na kole, tak jsem se snazil izolovat od vsech news a dokoukal to vecer. S otevrenou hubou.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    LARS_GUNNER: Hele, necekal to nikdo. Vetsina lidi cekala drtive vitezstvi Pogacara. Tak nejak to zklamani dokresluje zvlastni atmosferu Jonasovy nejvetsi jizdy kariery.
    LARS_GUNNER
    LARS_GUNNER --- ---
    ONDRAT: Ja si to tu tak rad ctu den po. :D :D
    DUKED
    DUKED --- ---
    ROMI: Akorat se mezitim skoro zabil…
    ROMI
    ROMI --- ---
    pak skonci v ineosu a je tam, kde byl predtim ;)
    ROMI
    ROMI --- ---
    PAN_SPRCHA: a tam mi to prijde taky porad divny :)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    CHARON: tak Froome to zvládnul taky.... přesně takovýhle skok.
    CHARON
    CHARON --- ---
    ONDRAT: to ale vůbec nevysvětluje jak je možný že od roku 2020 kdy jezdil časovku okolo 30mista dá za tři roky těm nejlepším na světě během 22kilometru 3 minuty. To je minimálně podezřelý.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam