• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    A to toho kašpárka mám hodně rád :D
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    COCOBRYCE: Je prasárna prát prádlo na veřejnosti, ale možná je to poslední způsob, jak udělat tytyty! Pokud nezabraly předchozí domluvy. Rozhodně má ve smlouvě něco o životosprávě, takže žvásty o tom, že jim nemá zasahovat do soukromí jsou mimo. Prostě je i to soukromí předmětem smlouvy.
    A jestli jezdí tragicky kvůli zraněním a ještě navíc do toho kalí. Tak s tím musí něco dělat, přestat kalit je rozhodně první krok.
    No a být demotivovaný ze zranění? Je to profesionál, s tím by měl umět pracovat, nebo jeho psycholog, za ty prachy. Pokud neumí, tak by si ty peníze nezaslouží. A v takovém případě určitě hledá Patrick každou záminku, jako se ho zbavit.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JAZ:smlouvu dělal manager Páťa, takže je to jeho problém a že mu to nevyšlo, to se holt stává, rozhodně řešit to takhle přes media je prasárna, ale dělá to často, což taky ponese svoje ovoce od jezdců
    jak víš, že na to kašle?
    nebude spíš těma zraněníma z kterých bude demotivovanej, nebylo jich víc než zdrávo?
    “Crashed heavily out of Strade, was hit by his own team car in Brabantse Pijl, crashed heavily in LBL, rode solid as a domestique for Remco until crashing out of La Vuelta."
    https://x.com/BenjiNaesen/status/1760371379357041058?s=20
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    JAZ: tak to ze mu dal takovou smlouvu je chyba Lefevra ne Allaphilipa, to ze ma blbej zvyk tahat svoje problemy do medii tymu taky v nicem nepomuze.
    JAZ
    JAZ --- ---
    RICK: Lefevere je sice senilní dědek, ale tady má jednoznačně pravdu, od chvíle kdy dostal Alaphilippe tu super smlouvu tak jezdí úplně strašně. A co jsem slyšel, je to jeden z důvodů, proč QS má finanční problémy a proč se řešilo spojení s Jumbem. Dřív měli 10 výborných závodníků za dobrý, ale nijak přehnaný prachy, kteří střídavě vyhrávali klasiku za klasikou. Nedávno pod tlakem trhu a Jumba s UAE ty samý peníze museli investovat jen do dvou lidí (Remco, Alaphilippe) s tím, že pokud jeden z nich selže, bude to průser, protože přijdou o spoustu visibility. A tak chápu Lefevera že nemůže zkousnout Alaphilippa, který je tragický ne kvůli zranění, ale protože na to kašle, a ohrožuje to budoucnost celýho týmu, protože za ním je velká finanční díra a nemá kdo zaskočit.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    ROMI: jj, když pak v kocpi nslez z kola, že už nebude pokračovat, nevypadal zdravě, odmítal se nechat vyšetřit...fuj, hnus
    ROMI
    ROMI --- ---
    COCOBRYCE: au ci voe, divno hnusnej pad
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Fokodel :)
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    RICK: tak pry pad a otres mozku
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    nevim, vypadal ze se drzi za hlavu a klicni kost le nic urciteho.
    RICK
    RICK --- ---
    co se stalo s Yatesem?
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Hirt se urval a utoci!!
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    RICK: za vším hledej ženskou:)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Jsem zvědavý dnes na Hirta. Sice tam nejsou úplně stojky, které by mu seděly, ale i tak by mohl něco předvést. Nyní 64 km do cíle, tj. nějakých 45 na patu.
    Stage profiles UAE Tour 2024 Stage 3
    https://www.procyclingstats.com/race/uae-tour/2024/stage-3/info/profiles
    RICK
    RICK --- ---
    Patrick Lefevere hits out at Julian Alaphilippe: Too many parties, too much alcohol | GCN
    https://www.globalcyclingnetwork.com/racing/news/patrick-lefevere-hits-out-at-julian-alaphilippe-too-many-parties-too-much-alcohol?
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    Vakoč válí na gravelu: https://www.cyclingnews.com/news/moolman-pasio-wins-first-gravel-race-at-gravel-earth-series-opener-in-spain/
    Petr Vakoc takes elite men's overall title across three-day event at X Santa Vall
    JAZ
    JAZ --- ---
    COCOBRYCE: ono je sice dokázaný, že při stejném poměru převodů je pro přenos síly efektivnější mít vepředu větší placku, ale tohle je už trochu extrém :)
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    COCOBRYCE: a co teprve tohle: Tobias Foss will use a monster 68-tooth chainring for UAE Tour time trial ⚙️

    Larger chainrings are becoming popular for time trialling but the Norwegian has taken this to the next level with a barely believable 68t chainring 👇
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam