• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    NAKASHI: jo jsou to hokejky navic v desne silenem vedru. ale dycky jsou tam nejaky dve tri etapy kazdy rok, co jsou nejlepsi ze vsech GT, co se tyce profilu, narocnosti, zavodeni i okoli. El Gamoniteiru, Lagos da Covadonga, Angliru, Asturie me proste bavi nejvic. navic cekam kdy udelaji nejakou silenost jako gravel Sieru Nevadu do 3500 mnm.
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    Vlastne ale od toho covidu 2020 byla Vuelta celkem zajimava, teda az na lonskej rocnik. Rozdily jsou mensi, protoze je neni kde nahnat.
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    Vuelta neni tak zabavna, protoze vetsinou jde o profil etapy typu hokejka. Celej den se vepredu mrcasi nejaky spanelsky pro-conti tymy po rovine a pak je v kopci prejedou ty favoriti.
    Jinak ten jinej profil kopcu (kratsi a prudsi) mi nevadi.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Přiznám se, že ač Vueltu každoročně sleduji, přijde mi vždycky nejméně zajímavá z GT podniků. Takový invalidní sourozenec Gira a TdF. A přitom jsou tam zábavné profily etap. Nekamenujte mě, jenom můj subjektivní názor.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    TeĎ sou koukám v UCI kalendáři prázdniny (neberu OH). 10. San Sebastian, 12 - Polsko a vuelta až 17.8. Startovka na vueltu asi není uplně aktuální : - https://www.procyclingstats.com/race/vuelta-a-espana/2024/startlist
    Ale papírově by Movistar mohl utrhnout podium.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Ganna neskutecne ustal co by všichni nedali a spadli. Je to borec a Remco už má všechno kromě silničního závodu OH.
    ROMI
    ROMI --- ---
    Remco super :) ale Ganna ten konec slusne zamakal a sel pred van Aerta jeste.
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    ROMI: asi jo, ale historickej uspech v tezkejch podminkach, smekam
    ROMI
    ROMI --- ---
    NAKASHI: Budem radi do desitky asi
    ROMI
    ROMI --- ---
    A zas bude mit stribro asi 😄
    ROMI
    ROMI --- ---
    Van Aert se setril na tour yo vypada
    YAZZMAN
    YAZZMAN --- ---
    Vacek super, ale ze by ho musel ten komentator zminovat v kazde vete trikrat...
    ROMI
    ROMI --- ---
    NAKASHI: Vidim to za patym az
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    Mohl by skoncit tak patej, super
    ROMI
    ROMI --- ---
    Vacek pekny vykon, me ptekvapil
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Lol tak vyhráli nasi oblíbený solisti Hirshi s Ullisim co když je Pog potřebujou nikde nejsou.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Mají i kvalitní live přenos

iVysílání - televize, pořady a videa online | Česká televize
    https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/
    RICK
    RICK --- ---
    HELLISH: pár minut před prvním bych řekl, když pojede prorážecí motorka, pak už je třeba jít stranou
    já už jsem na vrcholu, ale půjdu zpátky trochu pod kopec a na cíl zpátky na kopec :-D
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    sakra, dneska kdybych byl doma tak bych urcite jel na kole na ten prvni kat 2 kopec na Doubravu se podivat, jel jsem to jednou asi pred 15 ti rokama nez jsem se odstehoval z UH uplne presne pres Luhacovice, do Vizovic a pak pres SLusovice a Zlin zpatky. krasny kraj :) uzijte si to a hlavne nepoustejte Alkophilipa do zadne palenice nebo vinneho sklepku!
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    HELLISH: pro pěší ten kopec uzavřený nebude, takže ani pro kolo .) myslím že stačí pár desítek minut před průjezdem. Já se jedu podívat na start do Zlina
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam