• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    ATOMIKS: Oficiálně ano. Další otázka je, jestli vůbec potřeboval trenéra, několik posledních let. Oficiálně asi ano, ale... ;)
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    JONAS3: já právě mám za to, že Sagan už definitivně skončil. nebo ne? čímž neříkám, že se válí 24h na gauči, ale že už profesionální kariéru hodil na hřebík.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    ATOMIKS: Tak stále je to a byl Saganův trenér, dříve s ním jako sportovní ředitel v TotalEnergies a Boře.
    Ale co hlavně, tak pod ním tým Pierre Baguette hodně roste, mají spoustu Čechů, a kolikrát mi letos připadá, že jsou na tom líp než Elkov. Ten tým je mi hodně sympatický.
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    JONAS3: jsem netušil, co dělá teď, tak dělá pro nějakou slovenskou bagetérii
    Valach kývol na ponuku tímu Pierre Baguette. Aké má očakávania? (rozhovor) | SPORTNET
    https://sportnet.sme.sk/spravy/cyklistika-peter-sagan-slovensko-pierre-baguette-ambicie-jan-valach-rozhovor/

každopádně to musel být prímový zážitek .o)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    V sobotu jsem si dal spurta s jednou legendou, Jánem Valachem (komu dělá trenéra a co dělá teď asi tušíte, že). Celou dobu jsme jeli spolu ve skupině, pořád má tah jako kráva, když za to vzal na špici. Nakonec z toho byl fotofiniš, a dal mě teda (pak jsme i poplkali, brácha s ním jezdil ještě v Dukle Trenčín).
    Ten v červeném, z vrtulníku a po popravě (pro některé) na Brtničáku.

COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JONAS3: mě to zas tak nepřekvapuje, strategie Movistaru :) známo to bylo už dlouho
    mě spíš víc překvapuje LouLou do Tudoru a Martinez do Bahrainu - oikdyž tady jsem asi nalítnul jeho otci / menežerovi kterej tvrdil, jak ipřes dvojnásobný nabídky chce za každou cenu v FDJ zůstat
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Trochu překvapivě (minimálně pro mne) Lazkano odchází z Movistaru do Bory.
    Kdo v tom Movistaru bude dělat výsledky? Jen na Masovi to přece nemohou postavit.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    DUKED: takže Otruba do Caja Rujal
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JONAS3: pojede i dneska Coppa Sabatini, včera nedokončil
    DUKED
    DUKED --- ---
    Van Aert z nás má noční můry. Jak se Vacka na Vueltě ptali, od kdy je vrchař - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/sport/cyklistika/vuelta-mistrovstvi-sveta-2024-mathias-vacek.A240911_152149_cyklistika_ipet
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Pavel Šumpík o 3,2 s 4. v časovce. Ten má taky slušně našlápnuto.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Pavel Novák je jako trainee v Jayco, a jede teď v Toskánsku.
    MUCHI
    MUCHI --- ---
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    DIOM: sorry, to je ten 2. FAKE účet, grrr :(
    DIOM
    DIOM --- ---
    COCOBRYCE: Rogla prchne z Jumbo, aby mohl být jediným leadrem v teamu a oni mu tam koupí Remca..to je pechvogl :D
    PULKA
    PULKA --- ---
    Diky za gratulace a gratuluju i ostatnim, obzvlaste tem, co meli spravny nizkobodovy :) nakonec mi to vyslo, i kdyz o tri min (a mela jsem tam dat nekoho z Kernu, ale co). Akorat ja se budu muset podivat na posledni tejden az na zaznam, jsme na dovoleny, ale to nevadi, dobre to zajeli :).
    ROMI
    ROMI --- ---
    jj gratulace Pulce bo Pulkam :)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    HELLISH: já se snažil o červenou lucernu, dojeli to ve čtyřech.
    HELLISH
    HELLISH --- ---
    ve Velogames to byla tvrdá bitva o poslední flek, ale nakonec mi to klaplo:)
    /congrats to Pulka!
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    gratulace Velo vítězům
    byla to parádní Vuelta, hlavně z pohledu čechů, vítězství, 3*2. flek, úniky, mluvilo se o klukách jako favoritech svých etap, super pecka
    napínavý to bylo až do konce!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam