• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    COCOBRYCE: Týkovi už je skoro 30, ne? Ale viděl jsem i v poslední době víc takových výkonů od amatérů a klobouk dolů, ta příprava musí být časově náročná.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    COCOBRYCE:
    JONAS3:
    tak on jezdíval v dobrý společnosti.....ale nějak z toho u23 kde byl na slušný úrovni se mu nepodařil přestup mezi dospělé........zase takový amatér to není, to je normální profík co vypadnul z týmu

COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    už to zase testujou ( dofuky kol Gravaa system ) loni nebo kdy něco podobnýho přeci zkoušelo DSM
    Van Aert at Flanders, Roubaix? Cobblestone Crusher Trials New Tech
    Van Aert Tests Tire Pressure Regulators For Flanders, Roubaix
    https://velo.outsideonline.com/road/road-racing/van-aert-tests-tire-pressure-regulators-for-flanders-roubaix/
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JONAS3: :D schválně, jestli mu někdo tu smlouvu nabídne, ale dost pochybuju
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    COCOBRYCE: Sepp mu to "flagne" ;)
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    přiznejte se, kdo to byl?:D
    Amateur cyclist beats Sepp Kuss's time on Alpe d'Huez to take Strava KOM
    https://www.cyclingweekly.com/news/amateur-cyclist-beats-sepp-kusss-time-on-alpe-dhuez-to-take-strava-kom?
    THEFLON
    THEFLON --- ---
    COCOBRYCE: Jakože na kapavku nebo co? :)
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JONAS3: akorát teda Voltra bych nechal hned otestovat! :)
    JAZ
    JAZ --- ---
    JONAS3: a ještě + Ota Fiala jako trenér

Otakar Fiala po přestupu do ATT Investments: Hlavními cíli sezóny je vyhrát Europe Tour a mistrovství České republiky | RoadCycling.cz
    https://www.roadcycling.cz/clanek/otakar-fiala-po-prestupu-do-att-investments-hlavnimi-cili-sezony-je-vyhrat-europe-tour-a-mistrovstvi-ceske-republiky
    JAZ
    JAZ --- ---
    JONAS3: Ale vsaď se, že mistrák stejně zase vyhraje Elkov :) Na Seemana s Bártou jsem zvědavý, stejně jako na Kadlece v Elkovu, snad ten sešup ze zahraničí psychicky zvládnou a i v českém prostředí dokáží jít nahoru.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Zajímalo by mě, co má ATT za lubem, jestli oni nechtějí do PRT.
    Jako sportovního ředitele přetáhli od baget Juraje Sagana, a přestupů mají víc než dost. Zatím mají na soupisce 17 lidí, nově Kukrle, Voltr, B. Peák, 4 Poláci (z toho oba aktivní Banaszkové, v těch je slušný bordel, je jich pomalu jak na malé rugby), mladí Seeman a Martin Bárta...
    Elkov proti nim vypadá jak provinční klub.
    JECZNY
    JECZNY --- ---
    Objevil jsem takový drobný ale roztomilý detail. Na stránce AG2R Decathlon je odkaz na "Ethics | Our commitments". Vede na 404.

Home - DECATHLON AG2R LA MONDIALE TEAM
    https://decathlonag2rlamondialeteam.com/en/
    DUKED
    DUKED --- ---
    Dobrá zkušenost, ale vedení týmu nejednalo fér. Schlegel o angažmá ve Španělsku - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/sport/cyklistika/cyklistika-michala-schlegel-rozhovor.A241115_826909_cyklistika_ald
    BATY
    BATY --- ---
    No jo, slušný watty :)
    Cink mě jednou míjel, jak kdybych stál :)

JAZ
    JAZ --- ---
    MAESTRO_007: Tvl, Řevničák pod 11 minut??? To je fakt nesmysl, tohle bych uvěřil Pogimu nebo Remcovi, že by to ale zajel nějaký (pod)průměrný závodník z conti týmu, to ani omylem. Má přes metr devadesát a 74kg, to by dávalo 6,75w/kg po 11 minut, což je přesně na úrovni nejlepších zdokumentovaných výkonů Pogiho a vysoko nad známými klasikářskými watty MvDP.

Nevíš, kde jsou ty diskuze, na které se všichni všude odkazují? Je to nějak viditelné pro člověka, co nemá sociální sítě? :)
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    držíme palce!
    Vojtěch Řepa
    "Po jednom roce stráveném v týmu ATT jsem se rozhodl pro dosti zajímavou a výraznou změnu v cyklistickém prostředí . Jdu nabírat, ale také předávat zkušenosti do ženské cyklistiky. VIF Cycling Team je úplně nový projekt a být u jeho zrodu, to je mega výzva.
    Přinést do české ženské cyklistiky peníze, vytvořit mediální zázemí, popularitu a k tomu mít hodně vysoké ambice. Vybudovat co nejprofesionálnější ženský tým v Česku je velká výzva. Ty mám ale rád a proto jsem spojil své jméno s VIF Cycling Team.
    A věřím, že s holkami dokážeme to, co u nás ještě nikdo nikdy nedokázal. Díky za důvěru!"
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    dneska to na téma Daniel Vysočan a doping silničáři na internetu trochu rozjeli. Na Instagramu pak pod uz tedka smazaným příspěvkem začal brečet Ondra Cink že by ho zajímalo co bere další bageta Martin Voltr, protože ho nedávno porazil na nějakém pražském VIP segmentu :-)

IMG-20241107-WA0001-2
    IMG-20241107-WA0002
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    SUMAC: se mi moc nezdá, jako neprojel jsem všechny sponzory, ale tváří se to převážne na čechy
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JONAS3: no právě...:(
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    COCOBRYCE: No nevím nevím, tam už mají komplet 30 lidí na rok 2025.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam