• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    RICK
    RICK --- ---
    COCOBRYCE: potvrzeno
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    COCOBRYCE: celkové ta aplikace a webové rozhraní + samozřejmě absence tenisu a hlavně na tebe při rozhodujícím nástupu 20km před cílem nevyskočí Ronyyyyy Ouuuuu Sullivan
    JAZ
    JAZ --- ---
    JONAS3, COCOBRYCE: moc díky za info, tohle zní dost dobře.
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    Canyon Endurace AL, velmi hezký stav za 16 000 Kč | Cyklobazar.cz
    https://www.cyklobazar.cz/inzerat/QOrlo2wLYXMv4/canyon-endurace-al-velmi-hezky-stav?_fid=xn2r

Prodávám kolo, kdyby někdo chtěl kolo ...
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    MAESTRO_007: v čem myslíš že je lepší? že je tam toho víc? nebo že pod názvem Cyklistika nedávají tenis? :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    COCOBRYCE:
    JONAS3: mně hlavně přijde, že ten Max (online) funguje daleko líp jak původní Eurosport. Takze za mě jenom výhoda a navíc se občas podívám i na nějaké serialy nebo film. Jinak televizi nemám.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JONAS3: souhlas, Max je stejnej jako byl online Eurosport
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    JAZ: Není to tak úplně s tím HBO. Jeden krok tam máš navíc. Je to MAX s doplňkem MAX Sport (219,- + 70,-).
    https://www.max.com/cz/cs

Pak samozřejmě nějaké kabelovky, kde si navolíš i Eurosport. Za mě je asi ten MAX nejmíň bolestný, když jsem hledal varianty, ale ještě jsem to neobjednal...
    JAZ
    JAZ --- ---
    Kde se vlastně dají tenhle rok sledovat závody? Je nějaká online varianta aspoň trochu podobná GCN+ pro člověka, který nemá klasickou telku?
    Zaslechl jsem něco typu "Zaplať si online televizi, k ní si přikup HBO a k ní přikup ještě nějaký sportovní balíček", což určitě podstupovat nehodlám :)
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    Matthew Brennan (🇳🇱Visma | LaB) is the youngest rider at podium of WT-level race since 1931
    19-168: 🇬🇧Brennan (🥈TDU’25 s1)
    19-188: 🇪🇸Ayuso (🥈VCC’22 s3)
    19-191: 🇬🇧Tarling (🥇RT’23 s2), 🇧🇪Evenepoel (🥇SS’19)
    19-197: 🇮🇹Saronni (🥈LFW’77)
    @statsoncycling.bsky.social on Bluesky
    https://bsky.app/profile/statsoncycling.bsky.social/post/3lgalwjzuks2l
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    tak Vismě se už zase lepí smůla na šlapky, van Barle padnul a odstoupil...
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    PAN_SPRCHA: auticko je uz spis passe bych rekl po te co JLR vratila na trh defender a djt na vsechny full size suv vyrobene mimo US navali desnej tarif. prodalo se toho cca 10k kusu a ac ziju v UK nikde sem to jeste nevidel jezdit.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    COCOBRYCE: to ne ale něco by asi sbírat chtěli.

Ale taky v tom bude marketing nějakej. Caleb je populární v Koreji a Austrálii...třeba tam bude propagovat to jejich autíčko

COCOBRYCE: no máš dvě šestý místa jako jedno třetí.... dají se tam sbírat body.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    PAN_SPRCHA: navíc si nemslím, že Ineos má nutnost honit každej bod, aby se udržěli ve WT
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    PAN_SPRCHA: což poukazuje na špatnej bodovací systém závodů, pokud tě může ve WT lize udržet sbírání 1.1 max 1.pro Top10 fleků.....
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    COCOBRYCE: .....no právě proto že nic moc nevyhrál.
    INEOS nemá momentálně tým co by sbíral body v dojezdech. Caleb sice nic nevyhrál ale WT bodů pořád sbírá relativně dost. Víc jich za poslední dva roky posbíralo v Ineosu jen sedm jezdců.

Dostane volnou ruku a pro ty místa v desítce si dojede ve WT etapácích a jednorázovkách. Proč ne...
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    zdá se, že Caleb Ewan skončí v Ineosu, moc smysl mi to nedává, 3 roky nic pořádnýho nevyhrál ( 2022 etapa na Tirreno-Adriatico ) , Ineos nemá pořádný, dost zkušený lead out pro něj, stačí se podívat na Vivianiho jaký má v Ineosu výsledky a příležitosti
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    Podle UCI databáze zaznamenala během silniční sezóny 2024 celkem 497 incidentů. Nevyprovokované chyby jezdců byly údajně zodpovědné za 35 % daných incidentů. Kromě toho UCI tvrdila, že silniční infrastruktura, špatný stav povrchu vozovky a chování vozidel v závodě byly zodpovědné za 9 %, 4 % a 1 % incidentů zahrnutých do údajů.
    https://www.cyclingweekly.com/racing/rider-airbags-being-considered-as-part-of-new-safety-measures-from-uci?lrh=5a4ff73a91b8b0305a13ad99963a312cc99ca878a7868b64fd6bc544c0ddd483
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    PAN_SPRCHA: tududum :D dik
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    COCOBRYCE: záhlaví pořád stejný
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam