• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    G oficiálně oznámil konec kariery....:(
    @writebikerepeat.bsky.social on Bluesky
    https://bsky.app/profile/writebikerepeat.bsky.social/post/3liebyy6vy22a
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    tak se nám tu rýsuje nová cyklopaltforma....
    The Prologue_1 | It’s time for change
    https://domestiquecycling.substack.com/p/the-prologue_1-its-time-for-change
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    a Vacek 3.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    tak já se teda pochlubim, konečně to tam padlo!:)

COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    tak teď ještě Vacek ať udělá výsledek na Figueira Champions Classic!
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    a Koecký 6.!!!! na Provance
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    pěkně to Babor zkusil na dlouhej sprint, tak snad to příště dotáhne
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    COCOBRYCE: tam je nuda i to stoupání:) taková dlouhá táhla dálnice..
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    SUMAC: jj, zní to absurdně a pokud nebudou terezíny tak opravdu stačí sledovat jen posledních 20km, za mě cajk, se těším na ty sprinterský bitvy, dál to bude nuda, Jabaly+ ITT bere Pogi
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SUMAC: náhodou můžeš počítat kolik druhů písku v okolí trati uvidíš.
    RICK
    RICK --- ---
    SUMAC: a tak někdy tam bývá divočina na větru
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    COCOBRYCE: jo uzasny WT tydenni zavod, ktery staci sledovat kazdy den poslednich 90 vterin + jeden dojezd po dalnici do kopce kde si tadej musi udelat PR pro sponzora.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    se už těším na UAE tour, z důvodů obsazenosti sprinterů, bude tam všechno! Milan, Merlier, Philipsen, Kooil, Groenewegen, Welsford, takovej super předkrm na TdF!!!
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JONAS3: si takhle pamatuju bouračku v autě co jsem udělal, je to příběh na hodinu, ale jinak to celý zabralo cca 5-8s??? ale přišlo mi to nekonečný
    RICK
    RICK --- ---
    Naše L'Etape je jedna z nejlepších v Evropě, říká Čech a přeje si Grand Départ na českém území – ČT sport – Česká televize
    https://sport.ceskatelevize.cz/clanek/cyklistika/nase-l-etape-je-jedna-z-nejlepsich-v-evrope-rika-cech-a-preje-si-grand-depart-na-ceskem-uzemi/67ae3ddccf5fa28c047e4ab0?
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    COCOBRYCE: Když jsem si při závodech zlomil pánev a 4 obratle, tak si to celé pamatuji (vlastně si bohužel pamatuji podrobně všechny pády). Přišlo mi to jako věčnost, jak to celé dlouho trvalo, ale musela to být max. sekunda. Ve sjezdu nedobržděná zatáčka z víc jak 70 km/h, už na cestě jsem věděl, že je to průser, a bude velké badabum, vzlet od sloupku nějakého internetu až po přisrání na sloupu mi připadal jako let na Mallorcu, zřetelné křupnutí v celém těle při nárazu... Ale stejně jsem 3x vlezl na kolo, kterému nic nebylo, a nasedl, abych zase spadnul. Napotřetí už tam byla nějaká ženská, co na mě šlápla a zařvala "Lež", jsem sestra ze sálu... a pak už pomalu odcházel adrenalin, enorfiny, a začínalo to ku*va bolet. Houkačka sanitky byla jako rajská hudba, pak jak mě narvali do podtlakové matrace, hlásí doktor do vysílačky "Kluci, dnes je tak krásně, že se chcete proletět...". A chvíli na to přistává žlutý Kryštof 18, miluju vůni spáleného leteckého benzínu... Vytáhnou mě z vrtulníku na heliportu, co je na úrovni 5. patra. Hlásím "hoďte na mě ručník, bojím se výšek". Ve dveřích už čeká přednosta traumatologie, obrovský chlap, doc. Šrám (díky) a hlásí, "tak vás tu vítám, už jste tu jednou letos byl.."
    Nikdy bych nevěřil, že takové to filmové klišé z filmů, jak jede kamera a nad tebou se míhají světla na stropě, není je klišé. V té matraci mě vozili po celé nemocnici, na CT a jinam, a jak jsem se nemohl hnout, nic jiného jsem neviděl. Atd...
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    jak to vypadá při pádu
    ah, rats. here we go again... or so it seems
    https://tomportsmouth.substack.com/p/ah-rats-here-we-go-again?r=bp3c9&triedRedirect=true
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JONAS3: no a pak ještě na Tour de la Provence Tomáš a Matyáš Kopecký, Unibet Tietema Rockets + Novo Nordisk, ale tam si žádný velký naděje nedělám :)
    a tím máme dnešní cz účast pořešenou:D
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    A Tamme a Topinka jedou sprint a keirin, ale to vůbec netuším, kdo je. Ale zajeli ten týmový sprint, tak třeba...
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Dnes Ševčíková v omniu, uvidíme, jestli jí to sedne. Pak je tam scratch s Vonešem.
    Dál si myslím, že by mohl zajet mladý Kadlec vylučovačku, to je ale dost loterie. A pak znova Koblížek s Křenkem dvojice.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam