• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    RICK: v jednu chvíli měly náskok cca i 14min - co se tam dělo? jak to mohl peloton takhle nechat?
    JAZ
    JAZ --- ---
    RICK: no, strašně by mě zajímalo, co se té Polce honilo hlavou, když celou cílovou rovinku makala a soupeřku si v háku dotáhla až na nějakých 50m před cíl, kde ta Belgičanka v suchým tričku třikrát šlápla do pedálů a byla před ní. To byl strašnej bizár, člověk ani nevěděl, jestli se má smát, nebo brečet :)
    RICK
    RICK --- ---
    a koukal někdo na ženský Omloop? tam vyhrál úník méně známých žen, když 30 km před cílem měl náskok asi 10 min :-D tak pak už teda začal peloton stahovat, ale bylo to prd platné :-)
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JONAS3: aha, oka:)
    mně spíš celý to pravidlo přijde krapet zbytečný...
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    COCOBRYCE: Říkal jsem si, jestli mu to projde.
    Za mne ale v pořádku, v tomto případě. Bittner ho musel také dost objet, navíc se u toho víc než dost zavlnil, když máchal rukou.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JONAS3: ten to měl nachystaný že nemohl nevyhrát, Milan se ztratil a zkošel to zprava na stršně dlouhej spurt, Merlire jsem si vůbec nevšimnul, byli na špici a pak fuuu...
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Jo to se divím, taková dálnice, tady jsem moc nepochyboval o Kooijovi.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JONAS3: to jo, ale Jasper....:DDD
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Kubiš I Bittner tam byli
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    chjo....:(
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    ten Trek má hrozně obrovský jezdce, Aert už je zpátky, to zkusil, páč jinak bude muset tahat na Kooijla
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    a ještě si myslím, že největší smůla pro Vacka bylo, že to bylo málo akční, málo se nastupovalo, moc se to hlídalo pro sprint, tak to na mě aspoň působilo
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JONAS3: s Adriou to asi daleko nedotáhne
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JONAS3: jsem u toho vařil, koukal po očku, jdu zasednout:)
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JONAS3: možná že neměl tolik sil, protože si pokryl pár nástupů, např to přeci zkusil s Kungem, další je, že když se dostal do tý první grupy tak tam nikoho neměl teda Stuyvena, ale zten mu k ničemu moc nebyl, Hoole to ualomil do pagejtu...
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    COCOBRYCE: Poslední brdek a už po rovině do cíle... To bude očekávaně na spurtéry.
    I když to teď vypadá, že si Wout myslí něco jiného.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JONAS3: rozhodně na Bittnera, pokud si neřeknou jinak, souhla s Vackem, ten dneska na Milana, jedině že byl zkusil někde zdrhout, ale to už nevypadá
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JONAS3: ten byl včera supe, si řekl o smlouvu ve WT!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam